dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 10. januar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 10. januar 2016

dk4

05:00  

Familien fra Kapedes
I 1975 mødte Milia Wagners forældres hinanden på Cypern. Han var dansk FN-soldat - hun var cypriotisk sygehjælper. Deres forelskelse bragte dem til Danmark, hvor de har levet sammen lige siden. Milia har altid været fascineret af sin cypriotiske baggrund og det liv, som hendes mors familie har levet i landsbyen, Kapedes. Et liv, hvor familien har været selvforsynende med alt fra hjemmelavede sko til den mad, som blev serveret i huset. Hun gør os klogere den cypriotiske madkultur og fortæller om sin families erindringer fra et simpelt, men hårdtarbejdende, liv fra det borgerkrigsramte Cypern.

05:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" på dk4 sætter vi fokus på advokaters arbejde med en række typiske juridiske problemstillinger i danske virksomheder. Programmerne skærer ind til benet og sætter i et enkelt og forståeligt sprog erhvervsjura på dagsordenen. De juridiske udfordringer i virksomhederne er mange og ofte komplicerede og de har ofte stor betydning for medarbejdere og samarbejdspartnere. En juridisk spidsfindighed på et glanspoleret kontorbord kan derfor godt få store konsekvenser for folkene ude på gulvet i de enkelte virksomheder. dk4 har søndag premiere på en tv-serie der i klare ord og eksempler afdækker nogle af de forhold som knytter sig til de danske virksomheders juridiske genvordigheder og den betydning de har for de ansatte. Det er advokat Troels Wenzel Østergaard fra Selskabsadvokaterne som er vært på serien, der omfatter ni programmer under titlen -Selskabsadvokaten-. Troels Wenzel Østergaard tager os med bag kulissen i dansk erhvervsliv og giver os et unikt in

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

06:35  

Folkeuniversitetet på dk4
Personlighedspsykologien er en af psykologiens hoveddiscipliner og danner bl.a. basis for de forskellige psykoterapeutiske retninger, ligesom teorier om personlighed, identitet, subjekt og selv er vigtige inden for næsten alle human- og samfundsvidenskaber.

07:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:30  

Søstrene Bisp
De kommer hverken i Volvo eller med stav, men inspirationen til programrækkens titel kommer naturligvis fra den legendariske programrække -Brødrene Bisp-. De to værter er heller ikke søstre, men derimod rigtige biskopper. Marianne Christiansen er biskop i Haderslev stift og Tine Lindhardt i Fyns stift, og de to biskopper skiftes til at være vært i dk4s nye programserie om tro, etik, humanisme og alt andet mellem himmel og jord. Men i dette første program er de begge vært og gæst hos hinanden i studiet i Aarhus, og her fortæller de blandt andet, hvordan det er gået til, at Danmark for første gang nogen sinde har fået en tv-programrække, der har to biskopper som værter. Hvorfor tager de som biskopper en sådan opgave på sig? Hvordan har deres personlige vej været til et af de højeste embeder inden for folkekirken? Hvad skal de kommende programmer handle om? Hvem er gæsterne, og hvad kan seerne få ud af at kigge med? -Søstrene Bisp- produceres som et samarbejde mellem dk4, Haderslev st

08:00  

Jagtmagasinet
Skydeskolen.

08:30  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er denne gang taget til Knuthenborg Safaripark for at fiske koikarper. Det er ellers strengt forbudt at fiske i parkens sø, men Fiskemagasinet har fået lov til at fiske en dag efter de flotte fisk, der går i søen. Fiskemagasinets vært Mads Hussing har denne gang Henrik Carl med, som står for at passe søen. Koikarperne er i mange forskellige farver, og der bliver taget flere flotte fisk denne dag.

Kanal 4

05:30  

Dog With A Blog
Da Tyler inviterer den nye, søde nabopige Nikki til at gå tur sammen med deres hunde, overtaler han Stan til at være hans wingman. Tyler ved ikke, at Stan ikke ligefrem er begejstret for Nikkis hund. Chloe beder Bennett om at holde en tale på skolen, men det er Ellen som i sidste øjeblik må træde til og redde dagen.

05:50  

Dog With A Blog
Stan elsker sit nye computerspil, og da et møde for spillere skal finde sted i byen beder Stan om, at Avery skal tage med til mødet i hans sted, så han gennem hende kan mødes med sine medspillere. Ellen og Bennett har forbudt Chloe at få lavet huller i ørerne, så hun overtaler Tyler til at tage hende med hen og få "indgrebet" foretaget.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Cougar Town
Jules og Bobby konkurrerer om hvem der længst kan holde en hvid tshirt ren. Samtidig, diskuterer Ellie og Laurie hvem der er bedst i sengen.

07:40  

TV-Shop

08:45  

Kitchen Boss
Buddy og hans søster Madeline laver familiens favoritter: kalvekotelet med parmesan, en traditionel caesar salad, skaller med spinat og artiskok og tiramisuis.

Kanal 5

05:05  

Hverdagens helte

05:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Denne gang bliver brandfolkene sendt ud til et voldsomt færdselsuheld, hvor en bil er endt på taget. Senere må de også tage sig af en brændende lastbil, mens ambulancebehandleren Jens får nok at se til, da han må tage sig af en narkoman, som har fixet sin egen metadon.

05:50  

Marvel's Avengers Assemble
Animationsserie. Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:15  

Mom
Christy kommer i klemme, da stemningen mellem Bonnie og Alvin bliver anspændt. Efter et skænderi med Bonnie får Alvin et mindre hjerteanfald. Den højgravide Violet frygter for at skulle deltage ved det store skolebal.

06:35  

Mom
Christy og Bonnie hjælper Violet gennem fødslen. Christy er overbevist om, at Bonnie fortsat har følelser for Alvin.

06:55  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne og Travis får resultatet af deres optagelsesprøve ved Gallaudet Universitetet. Bay forsøger at være Tanks ven og støtter ham, da han skal mødes med sin far til en middag. Toby og Lily kommer i konflikt med hinanden om Sharees make-up eksamen.

07:40  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne samler tropperne til de store klassers pjækkedag på Carlton, men hendes rebelske initiativ ender i kaos. Bay fatter interesse for Angelos families medicinske historie. Kathryn inviterer Regina med til en forfatter sammenkomst i New York.

08:30  

TV-Shop

08:45  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. Alice leder efter den hvide kanin for at finde ud af, hvorfor han bedrog hende til fordel for 'The Red Queen'.

 
dk4

09:00  

Alverdens dyreliv
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

09:30  

How2Scrap
Scrapbooking er en kreativ hobby -" og har man børn, er det også en rigtig hyggelig måde at være sammen på. I denne udgave af how2scrap har dk4's faste programvært Pia, inviteret sin datter Victoria -" og hendes veninde Clara med i studiet. Her viser pigerne, hvordan man kan lave to forskellige typer minialbum - og giver masser af fif undervejs. Clara har fx taget fotos af sine bedste veninder og har fået dem til at skrive personlige hilsner på små tags. Dette -råmateriale-, bliver i løbet af programmet omdannet til en rigtig fin venindebog. Victoria har haft sit kamera med i skole, og vil med sit minialbum dokumentere sin hverdag. Begge ideer er sjove for børn - her og nu, men på langt sigt, er det også hyggeligt for dem at have som minde. Følg med, når Clara og Victoria indtager studiet og giver inspiration til, hvordan man scrapper med børn. Materialer Claras bog: -¢ Akrylsider til for- og bagside -¢ Zutter Bind-it-all maskine til at sætte bogen sammen med spiral -¢ 12x12- mønste

10:00  

Sy-værkstedet
Gennem fire afsnit, viser vi, hvordan man kan lave en fin og enkel uldnederdel, med forskellige simple detaljer. I de to første afsnit gennemgår vi, hvordan man inddrager lynlåse og lommer i nederdelen. I de efterfølgende to afsnit, handler det om linning, knaphuller og oplægning. Vi giver vores bud på, hvilke teknikker, vi mener, er mest egnede til denne nederdel.

10:30  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Rudolph Tegners Museum

11:25  

Rollespillets verden
Riddere, troldmænd, elvere, orker. Mange har deres egne ideer om hvad fantasy-rollespil er -" om disse ideer er facts eller fordomme kan du se, når dk4 inviterer til eventyrverdenen, LV-Live. Her introducerer en række rollespillere til miljøet, regelsættet og universet, og der er dømt både værtshusslagsmål, snigmord og et raseret bryllup, når programmets vært går in-game og bliver en del af den episke verden.

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:10  

Trinny og Susannah indtager Sverige
Engelsk livsstilsmagasin.

11:10  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Annie må indrømme, at hun står bag den hemmelige identitet som Forfatter X. Silver er bekymret for, om Adrianna er vred på hende, fordi hun er begyndt at gå ud med Mark. Dixon opdager, at Michaela er interesseret i Navid.

Kanal 5

09:30  

Megamind
Amerikansk animationsfilm fra 2010. Da det lykkes Megamind at udslette sin ærkefjende Metro Man, begynder han at kede sig - for hvad er en skurk uden en helt? Han skaber derfor en ny magtfuld modstander, der tilfældigvis også er lun på Megaminds hemmelige flamme: tv-reporteren Roxanne.

11:10  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Debbie farer ustyrligt rundt for at planlægge den perfekte fødselsdag for Abby, mens Jackie gør sit bedste for at hjælpe til. Lenny giver Larry lov til at følge ham en dag på arbejde, og Reggie er på udkig efter den bedste gave til Amber.

11:40  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbies fødselsdag falder sammen med den Zabvronianske parringssæson. Debbie ønsker mere romantik, efter at hun begynder at lære om den intelligente Zebvronianske seksualitet, imens Jackie er betaget af den menneskelige fysiske stil. Amber tager af sted til singlefest, og Reggie følger trop.

dk4

12:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:20  

Kierkegaards Kartel med Thomas Fauth Han
Thomas Fauth Hansen stødte allerede som teenager på Søren Kierkegaard i forbindelse med besøg i det lokale antikvariat. En lille brun, dårligt indbundet bog med titlen -Kierkegaards samlede værker- udgjorde det første møde, der siden hen blev fulgt op af læsning af -Frygt og bæven-. Da var Fauth Hansen blevet filosofistuderende, og det førte sidenhen til et speciale om Kierkegaard, der i øjeblikket følges op af et Phd-studie ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Men kan Kierkegaard overhovedet sige en teenager noget? Og i givet fald hvad? Hør svarene, når Thomas Fauth Hansen er gæst hos Pia Søltoft i -Kierkegaards kartel-. Thomas Fauth Hansen er i øvrigt koordinator for udmøntning af Søren Kierkegaards Forskningscenterets strategi i forbindelse med Kierkegaard jubilæet, og han er redaktør for Centerets 2013-site. Den 5. maj 2013 er det 200 år siden, at Danmarks verdensberømte filosof, forfatter og teolog Søren Aabye Kierkegaard blev født. Det markerer dk4 i samarbejde med Sør

12:50  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

13:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:20  

På ski igen, igen, igen
Hvad har Lill Babs, Hansi Hinterseer, et kobel svenske ulve og Thomas Uhrskov tilfælles? Det kan du få svar på i aften, hvor Thomas Uhrskov tager seerne med til et ukendt svensk familieområde, hvor han lærer forskellem på meter og decimeter. Programmet dykker også ned i midten af en østrigsk gletscher, hvor fotografen gør noget utilgiveligt. Du kommer også med til dansk skilærereksamen, og ser Thomas falde og ødelægge sin skulder.

13:55  

Forskningsmagasinet
I 1960erne begyndte hippierne at tage stoffet LSD for at udvide deres bevidsthed. De fik oplevelser og erfaringer, som de ikke havde haft før. I de seneste år er forskere begyndt at fatte interesse for de oplevelser man får, når man taget psykedeliske stoffer. For de kan potentielt lære os nye ting om vores bevidsthed. Denne udgave af -Forskningsmagasinet- handler om psykedeliske oplevelser. Kan psykedeliske oplevelser gøre os til bedre mennesker? Hvordan er det at tage psykedeliske stoffer? Kan man få psykedeliske oplevelser på anden måde? Hvad er bevidsthed for noget? Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål til forskeren Sebastian Leth-Petersen, når han er gæst i studiet hos Niels Ebdrup. I programmets anden de -Spørg videnskaben- er omdrejningspunktet spørgsmålet: -Hvordan kan man forske i Gud, når han ikke kan måles objektivt?-. Det og mange andre relaterede spørgsmål svarer professor Niels Henrik Gregersen på. Programmet er produceret i samarbejde med videnskab.dk. Progra

14:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:30  

Litteraturens åsteder
-Litteraturens åsteder- er nu nået til Grundtvigs fødeby Udby Er der nogen person, der har præget den danske måde at tænke og kommunikere på, er det Grundtvig og hans arbejde for -det levende ord-, først og fremmest når det gælder højskolebevægelsen, og hans salmer kendes og kan synges af alle generationer. -Dejlig er den himmel blå- er et godt eksempel på én af Grundtvigs mest elskede salmer. Netop med udgangspunkt i en tidlig udgave af -Dejlig er den himmel blå- begynder professor Anne-Marie Mai sin fortælling om Grundtvigs første år i Udby, hvor han dels blev født dels var hjælpepræst for sin syge far fra 1810-13. Dette var år, hvor den unge Grundtvig var præget af store psykiske sammenbrud og tvivl. Det læses af netop den første gennemskrivning af -Dejlig er den himmel blå-, hvor han skrev: -Vi har en Seng så bred og stor, og Sengen er den vide Jord, der maa vi alle hvile udi vort Livs den dunkle Nat, og først bag Graven til os brat, skal Morgenrøden smile-. Først sener

Kanal 4

12:10  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Danseskolen står på den anden ende, da der skal afholdes optagelsesprøve til Joffrey. Boo går på skrap slankekur og i intensiv træning for at klare prøven, men hun bliver skuffet over sin mors manglende opbakning.

13:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlenes onkel Burl vender tilbage til Highland Park sammen med sin kone Bitsy, og Gigi planlægger en velkommen hjem-fest, hvor alle skal ankomme som deres favorit-texaner. Blake ansætter Amanda som konsulent til deres denim-tøjlinje. Pastor Tudor rådgiver Sharon og Zack.

14:15  

Imagine Me and You
Engelsk romantisk komedie fra 2005. Rachel skal endelig giftes med sin barndomskæreste og bedste ven, Heck. På vej op til alteret møder hun en smuk kvindes blik, og hun føler en umiddelbar tiltrækning, som hun ikke har følt før. En tiltrækning, hun ikke kan ignorere, selv om hun lige er blevet gift.

Kanal 5

12:10  

Bingoboxen
I BingoBoxen kan du spille med hjemme fra sofaen, når vi trækker tallene direkte på tv. I Ekstraspillet har vi en seer direkte igennem på telefonen, som kan vinde pengepræmier på over 100.000 kroner. Værter: Anna Holte og Stina Jakobsen.

12:30  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Alisons retsag begynder og løgnene hober sig op. Pigerne følger op på de spor, der er efterladt af Mona.

13:25  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Officer Lance beder Arrow om hjælp til at stoppe en seriemorder som dræber kvinder, og Felicity melder sig frivilligt til at hjælpe.

14:20  

The Last Song
Amerikansk drama fra 2010. Ronnie og Jonahs forældre er skilt, og da de bliver sendt afsted for at bo sammen med deres far i hans lille hus ved stranden sommeren over, er det meget mod 17-årige Ronnies vilje. Hun vil meget hellere blive hos din mor i New York og hun har faktisk ingen planer om at tale med sin far hele sommeren. Men da Ronnie forelsker sig i Will, genfinder hun også langsomt sin kærlighed til musikken - en interesse hun deler med sin far.

dk4

15:10  

Erling overdriver aldrig

15:30  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

16:00  

Søndags Bingo
En time med 6 spil og musikalske gæster. Ark med 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

DanskTOP Talent 2015
Det var selveste dansktoppens grand old man Richard Ragnvald, der opfordrede finalisten Camilla Mortensen til at stille op i Dansktop Talent 2015. Allerede som barn lærte Camilla Richard at kende, da han underholdte på forældrenes kro, og siden har han været en nær ven af familien. Musikken har altid fyldt meget i Camillas liv, siden hun som 9-årig optrådte med -I skovens dybe stille dybe ro- til en skolekoncert. I skolen kom Camilla efterfølgende med i et pigeband, som indspillede et par numre på et kassettebånd. Camillas veninde sendte båndet ind til en radiostation, der var på udkig efter en sangerinde, som samtidig havde muligheden for at vinde en pladekontrakt. Det blev Camilla, der vandt konkurrencen, og 5 års eventyr som popsanger begyndte. I programmet får du hele historien om Camilla, hvis liv ikke kun har budt på eventyr, men også perioder med store og omfattende operationer.

Kanal 4

16:05  

Hørt i Hollywood: Mest sexede latinoer
Amerikansk underholdning. Vi sætter de lækreste latino lovers under lup og tæller ned til de 25 af de mest sexede skuespillere fra de sydlige himmelstrøg. Disse latinoer får skærmen til at dampe af sex, sætter gang i rytmerne og får vores hjerte til at banke ekstra hurtigt.

17:05  

Hørt i Hollywood: Bedste filmkys
Amerikansk underholdning. Nogle gange er det som om filmlærredet nærmest dugger til, når to skuespillere nærmer sig hinanden i et intimt kys. Vi sætter de 25 mest passionerede, hotte og misundelsesværdige kys under lup. Fra Patrick Swayze og Demi Moore i "Ghost", til Tobey McGuire og Kirsten Dunst i "Spiderman" og Clark Gable og Vivien Leigh i "Borte med blæsten".

Kanal 5

16:40  

Joyful Noise
Amerikansk komedie fra 2012. G.G. Sparrow må se sig slået af pinden som korleder over byens lille gospelkor, ganske kort før de skal afsted til en vigtig landsdækkende konkurrence. Med gruppens nye leder Vi Rose Hill i spidsen skal der synges igennem, men da der dukker et uventet sangtalent op, bliver der stillet spørgsmåltegn ved om de skal fortsætte ud af det sikre sangspor for at nå sejren.

dk4

18:05  

Musikalsk rejse

18:35  

H.C. Andersen og Holsteinborg
Kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg åbner H. C. Andersens to værelser for dk4 og fortæller om den gamle eventyrdigters nære forhold til familien på Holsteinborg, som han ofte besøgte de sidste 18 år af sit liv. Greveparret på Holsteinborg nær Skælskør værner om deres privatliv og er ikke dem, der tillader journalister eller fotografer adgang til det historiske gods. Det er derfor et særsyn, at kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg har tilladt dk4s Frantz Howitz at optage et program om H. C. Andersens mange besøg hos den grevelige familie på Holsteinborg. Det er greven selv, der fortæller om sine tipoldeforældre, der lod indrette to værelser til H. C. Andersen over godsets vognport og med den ene væg stødende op til kirken. Herfra kunne H. C. Andersen følge med i gudstjenesterne, hvis han da ikke selv deltog. De to værelser blev aflåst, efter at H. C. Andersen havde forladt dem for sidste gang året før sin død, og siden har de været henlagt næsten urørte. Når man komme

19:15  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

20:00  

Jagtmagasinet
Jagtmagasinet er taget med en flok slyngler på jagt, hvor det viser sig at være helt i orden at stjæle fra hinanden og hvor tonen er både rå og hjertelig. Det hele foregår i en smuk solbeskinnet atmosfære, hvor den frostklare vind hvisler i bøsseremmen, river i skæget og trækker tårer i øjenkrogen.

20:30  

Søstrene Bisp
Den 17. december var tidligere formand for Det Etiske Råd og tidligere amtsborgmester Erling Tiedemann en intens og klog gæst i studiet hos biskop Tine Lindhardt i programrækken -Søstrene Bisp- til en samtale om blandt andet det at tilhøre et religiøst mindretal i Danmark. Kun ni dage senere døde Erling Tiedemann pludseligt i sit hjem midt i arbejdet med endnu et debatindlæg. Til minde om og med respekt for en af landets klogeste, mest visionære og respekterede politikere, formidlere og debattører af etiske, humanistiske og politiske temaer, sender dk4 programmet, der blev Erling Tiedemanns sidste medvirken på tv. Programmet er produceret i samarbejde med Fyns Stift og Sønderjyllands Stift.

Kanal 4

18:00  

Hørt i Hollywood: Lyn-ægteskaber
Amerikansk underholdning. Hvem har den tvivlsomme ære af at have Hollywoods korteste ægteskab? Hvilke kendisser nåede nærmest ikke ned af kirkegulvet førend skilsmissepapirerne blev underskrevet? Fra Kim Kardashian og Kris Humphries 72-dages romance til Renee Zellweger og Kenny Chesneys kun 4-måneder lange ægteskab.

19:00  

Hørt i Hollywood: De vildeste bryllupper
Amerikansk underholdning. Kendisbryllupper har altid haft vores interesse. Nu tæller vi ned til de 25 mest mindeværdige, overdådige, fantastiske såvel som traditionelle kendisbryllupper, Hollywood kan mønstre. Fra Kim Kardashian og Kris Humphries, Prins William og Kate til Courteney Cox og David Arquette.

20:00  

The Big Wedding
Amerikansk komedie fra 2013. Don og Ellie er det dysfunktionelle, fraskilte par, der er tvunget til at lade som om de stadig er lykkelige sammen, da deres adoptivsøn, Alejandro, skal giftes. Alejandros biologiske Madonna kommer nemlig til brylluppet, og hun er stærkt religiøs og ret så konservativ. Men Alejandro er ikke klar til at indrømme, at hans adoptivforældre har været skilt i mange år over for sin mor, og så ruller løgne-lavinen.

Kanal 5

19:00  

CSI
Amerikansk krimiserie. Finlay opdager en bombe i sin bil, samtidig modtager Russell et opkald fra en, som påstår at være "The Gig Harbour Killer".

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Peter stopper en asylansøger, som går tur på motorvejen. Vlado standser en bilist, som han mistænker for at have relationer til kriminelle miljøer. Jørgen stopper en udenlandsk bil, men han kan ikke kommunikere med den mistænkelige bilist. Henrik anholder for anden gang samme bilist for spirituskørsel. Denne gang har han heller ikke kørekort.

dk4

21:00  

Koncert med André Rieu

22:35  

Dit dk4

22:55  

Livsværdier

23:30  

Jagtmagasinet
Christine Due er 4-dobbelt verdensmester i jagt med stående hunde og fortæller i denne udgave af Jagtmagasinet om konkurrencen, forberedelserne og ikke mindst træningen. Desuden tager vi med på jagt efter agerhøns og fasaner for stående hunde -" ruhårede hønsehunde og gammel dansk hønsehund. Mange regner samspillet mellem jæger og hund for at være noget af det smukkeste og mest dynamiske, der knytter sig til den traditionelle europæiske jagt. Derfor tager vi denne gang på jagt nede ved vandhullet, inde i brakken og ikke mindst ude i de traditionsrige roemarker. Medvirkende: Christine Due, 4xVM i Sankt Hubertus. 4-dobbelt verdensmester Frank Elmer, Arrangør Kjeld Rasmussen, Pens. skovfoged Charlotte Bülow, fuglejæger Palle, Jagtleder

Kanal 4

21:50  

Hørt i Hollywood: Mest sexede latinoer
Amerikansk underholdning. Vi sætter de lækreste latino lovers under lup og tæller ned til de 25 af de mest sexede skuespillere fra de sydlige himmelstrøg. Disse latinoer får skærmen til at dampe af sex, sætter gang i rytmerne og får vores hjerte til at banke ekstra hurtigt.

22:50  

Hørt i Hollywood: Bedste filmkys
Amerikansk underholdning. Nogle gange er det som om filmlærredet nærmest dugger til, når to skuespillere nærmer sig hinanden i et intimt kys. Vi sætter de 25 mest passionerede, hotte og misundelsesværdige kys under lup. Fra Patrick Swayze og Demi Moore i "Ghost", til Tobey McGuire og Kirsten Dunst i "Spiderman" og Clark Gable og Vivien Leigh i "Borte med blæsten".

23:45  

Hørt i Hollywood: De vildeste bryllupper
Amerikansk underholdning. Kendisbryllupper har altid haft vores interesse. Nu tæller vi ned til de 25 mest mindeværdige, overdådige, fantastiske såvel som traditionelle kendisbryllupper, Hollywood kan mønstre. Fra Kim Kardashian og Kris Humphries, Prins William og Kate til Courteney Cox og David Arquette.

Kanal 5

21:00  

The Flash
Amerikansk dramaserie. Barry føler stadig skyld over Eddies død og skubber sine venner væk og forsøger at forsvare byen helt alene.

21:55  

Arrow
Amerikansk dramaserie. En morder sørger for, at Ted uskyldigt bliver anklaget for adskillige mord. Arrow forsøger at finde frem til, hvem den virkelige gerningsmand er. Felicity foretager en blod test på Roy, hvilket han selv har bedt om. I fortiden hjælper Tatsu modstræbende Oliver med at opspore en forsvunden konvolut.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Kates niece og dennes bedste ven bliver kidnappet af en mand, som har søgt kontakt på nettet og udgivet sig for at være en skoledreng.

23:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet jagter en mand som er i færd med at myrde en række af sine tidligere klienter. Samtidig er Jack ved at besætte en ledig stilling og har nogle forskellige kandidater til samtale.

dk4

00:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:10  

Vinker til himlen
2015 var året, hvor den danske komponist Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Hele året blev han, verden over, hyldet med alt, lige fra koncerter med hans folkekære børnesange, til opførelser af hans operaer og store symfonier. I november samme år blev han hyldet ved en helt speciel koncert, hvor filmkomponisten Nicolai Abrahamsen og digteren Thorkil Jacobsen havde skrevet deres egen musik og gav deres helt eget et bud på, hvordan Carl Nielsen kunne lyde i vore dage. Kom med bag om deres smukke koncert, Vinker til Himlen.

00:40  

Aftensmad med jordforbindelse
I dag står menuen på rosmarinfrikadeller med bolsjestribede rødbeder, når Magnus Laier Sonne pifter den traditionelle frikadellefars op med spændende krydderurter. Ydermere skal vi også et smut i marken til Søren Ejlersen, der vil fortælle en masse om de farverige bolsjestribede rødbeder og knasende spidskål - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til årstidernes Måltidskasser og er især optaget af årstidernes veget

01:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

01:20  

Rollespillets verden

02:00  

Slip spændingerne med Stanley
Hvad er et smukt ansigt? Det fortæller kropsterapeut Stanley Rosenberg om i dette program, hvor hanviser, hvordan man med lette tryk kan stimulerer væv, nerver og muskler i ansigtet. Det er nemlig ofte spændinger og oppustet bindevæv, der får at ansigt til at virke træt, mens et afslappet ansigt virker langt venligere, mere imødekommende, ja, smukkere. Stanley Rosenberg har udviklet denne selvbehandling på baggrund af sin store viden og erfaring som kropsterapeut i mere end 45 år. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Te

02:30  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

03:00  

Grønne løsninger
GRØNNE LØSNINGER -¢ Bæredygtigt byggeri og stjernehøje ambisioner -" hænger det sammen? -¢ Kan vugge-til-vugge-principperne hænge sammen med flot design? -¢ Og er der råd til at bygge på den måde? Grønne løsninger er et program om kredsløbstanken i byggeriet. Udsendelsen følger skabelsen af Green Solution House på Bornholm. En gruppe mennesker og virksomheder har sat sig for at skabe et byggeri og en park, der følger tankegangen i vugge-til-vugge-principperne så meget som det er muligt i 2015. Efter fem års tekniske workshops omkring alle sider af byggeriet går håndværkerne i gang. Og ambitionerne er tårnhøje både på miljø og design. Resultatet er et banebrydende byggeri, hvor kredsløbstanken gennemsyrer alt -" lige fra køkkenet over energien til byggematerialerne.

03:30  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

04:00  

Er du til bøger?
Jacob Ludvigsen er en af Danmarks mest kendte forfattere og journalister, men også som reklamemand har han sat sine spor. Nu har Jacob Ludvigsen skrevet sine erindringer, der har fået den meget rammende titel -Hobbit i habit-. Hør Jacob Ludvigsen fortælle om grundlæggelsen af Christiania, om Hovedbladet, om Thy-lejren, om Squash-reklamerne og meget, meget mere, når han er gæst hos Ole Knudsen i -Er du til bøger?-.

04:30  

Luftgruppe Vest, Grønland
Luftgruppe Vest er navnet på den flyovervågning, som Danmark etablerede i Grønland i starten af 1960-erne som følge af skibet Hans Hedtofts forlis i 1959. Hver måned tilbringer et Challengerfly og besætning 10 dage i Grønland under Arktisk Kommando. Gennem fiskerikontrol, farvandsovervågning, redningsflyvninger og ambulancetransport er Luftgruppen med til at skabe større tryghed for befolkningen i den arktiske del af det danske rige. I denne udsendelse følger vi fly og besætning i 10 dage i august 2014. Fakta: Hans Hedtoft Den 30. januar 1959 sank det nye skib Hans Hedtoft ud for Kap Farvel. Skibet var på sin jomfrurejse på vej hjem til København med 55 passagerer og 40 besætningsmedlemmer. Hans Hedtoft havde ramt et isbjerg, og hjælpen nåede aldrig frem da det nærmeste skib, en tysk trawler, ikke kunne finde Hedtoft. Alle 95 omkom i det stormende isfyldte vand, og eneste spor efter forliset var en krans som måneder efter skyllede op på Island. Kransen kan nu ses i kirken i Julianehåb

Kanal 4

00:35  

Hørt i Hollywood: Lyn-ægteskaber
Amerikansk underholdning. Hvem har den tvivlsomme ære af at have Hollywoods korteste ægteskab? Hvilke kendisser nåede nærmest ikke ned af kirkegulvet førend skilsmissepapirerne blev underskrevet? Fra Kim Kardashian og Kris Humphries 72-dages romance til Renee Zellweger og Kenny Chesneys kun 4-måneder lange ægteskab.

01:40  

Gremlins
Amerikansk gyserkomedie fra 1984. Unge Billy får et sødt lille pelsdyr til jul. Men han har ikke den ringeste anelse om, at det totale kaos venter lige om hjørnet. Kæledyret er nemlig kun sødt, så længe man overholder nogle enkle regler. Ved et tilfælde bliver en af disse regler overtrådt, og pludselig har Billy og hans lille by fået en hel horde af ondskabsfulde og blodtørstige små gremlins at slås med.

03:40  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Danseskolen står på den anden ende, da der skal afholdes optagelsesprøve til Joffrey. Boo går på skrap slankekur og i intensiv træning for at klare prøven, men hun bliver skuffet over sin mors manglende opbakning.

04:30  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlenes onkel Burl vender tilbage til Highland Park sammen med sin kone Bitsy, og Gigi planlægger en velkommen hjem-fest, hvor alle skal ankomme som deres favorit-texaner. Blake ansætter Amanda som konsulent til deres denim-tøjlinje. Pastor Tudor rådgiver Sharon og Zack.

04:40  

Ingen udsendelse

Kanal 5

00:45  

The Good German
Amerikansk drama fra 2006. Jacob "Jake" Geismar, en amerikansk journalist og krigskorrespondent, vender tilbage til Berlin under Postdam-konferencen i juli 1945. De storpolitiske forhandlinger står mellem de allierede efter sejren over tyskerne i Anden Verdenskrig, og imens fortsætter krigen mod Japan med ufortrøden kraft i Asien. Da et mystisk lig vasker op i den russiske sektor, er det kun Jake, som virker oprigtigt interesseret i at løse mordmysteriet. Opklaringen involverer også hans gamle og hemmelighedsfulde flamme Lena, der forsøger at overleve den hårde efterkrigstid som prostitueret. Jake er nu både privat og som journalist spundet ind i et net af løgne og storpolitik, som han prøver at vikle sig ud af i live.

02:55  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Det er 10. års dagen for Gavin og Olivias datters død, og Jen opdager, at datterens dødsfald har langt flere aspekter end selv Gavin er klar over.

03:40  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Dolken har stadig problemer med sit nattevæderi, og da Blondie har sovet ved siden af Dolken, vågner hun ¿ til hendes store fortrydelse ¿ i en sø af tis. Miami, Dolken og Knaldperlen, føler at de mangler noget kulør, så de beslutter sig for at spraytanne hinanden. Det skal dog vise sig, ikke at gå, helt som de tre har planlagt. Foxy vil gerne have en aften i byen, hvor Kongerne bare hygger sammen, og hvor drengene ikke bruger tid på at score damer. Det er Knaldperlen meget uenig i, og sammen med Miami og Dolken lister han til havnefest, mens pigerne og Zebra sover. Det er Foxy mildest talt, ikke tilfreds med. Efter en vellykket bytur, "hygger" Zebra og Gritt sig i spaen, med en begejstret Knaldperle som tilskuer. En forarget Foxy, mener ikke at sådanne aktiviteter hører hjemme uden for soveværelset, og Gritt bør bandlyses fra Kongehuset.

04:20  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Dolken har endnu en gang været på spil, og Kongehuset vågner op til endnu en våd tisseseng. Knaldperlen tør ikke længere tage chancen, og forlanger at de skal købe bleer til Dolken. Chefen vælger at give Kongerne en fridag, og inviterer dem på Middelalderfestival. Foxy har endnu ikke fået sin Foxy Night, og i aften skal det være. Hun går all in på, at det skal blive en god aften i byen. Kongerne giver den max gas på Crazy Daisy i Svendborg med alt hvad det indebærer, og Kongerne må erfare, at det kan være en udfordring at give en voksen fuld mand ble på.

04:55  

Hverdagens helte


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210757