dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 9. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 9. januar 2016

dk4

05:00  

TimeOut med løb
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit prøver Katrine danskernes foretrukne motionsform løb. De første motionsløbere kom frem i 60'erne og var dengang et særsyn på de danske gader og stræder. I dag kan man nærmest ikke gå en tur i skoven uden at støde på en motionsløber. Katrine har selv en idé om, at hun ikke kan løbe, og derfor har hun sat formanden for Aarhus 1900's motionsudvalg, Jørgen Christophersen, i stævne for at få en introduktion til, hvordan man som nybegynder kommer i gang med at løbe.

05:30  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i programrækken -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland om livet og døden og det, der ligger derimellem. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I dette program skal vi bl.a. høre skrønerne "Familiehemmeligheder" og "Mine nye forældre".

05:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:05  

Seniormagasinet
Den 21. november er der deadline for alle danskere med hensyn til digitalisering af korrespondencen med det offentlige. Dvs. , at alle danskere fra november skal kunne modtage samtlige offentlige henvendelser i deres personlige e-boks. Hvordan skal det løbe at stablen? Er der undtagelsesmuligheder? Er der grund til panik, eller skal vi bare tage det stille og roligt, og hvilken hjælp kan vi eventuelt få? Der ser Georg Julin og Seniormagasinet nærmere på sammen med kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen Marianne Sørensen og næstformand i Danske Seniorer, Benny Lauersen. Programmet er produceret i samarbejde med Danske Seniorer

06:35  

Forskningsmagasinet

06:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er denne gang taget til Knuthenborg Safaripark for at fiske koikarper. Det er ellers strengt forbudt at fiske i parkens sø, men Fiskemagasinet har fået lov til at fiske en dag efter de flotte fisk, der går i søen. Fiskemagasinets vært Mads Hussing har denne gang Henrik Carl med, som står for at passe søen. Koikarperne er i mange forskellige farver, og der bliver taget flere flotte fisk denne dag.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

08:00  

Hjemmeyoga-Event på dk4:

08:01  

Siddende nakkestræk og hofteåbneren

08:30  

Trikonasana og hundestræk

08:50  

Blide stræk og paschimotanasana

Kanal 4

05:30  

Dog With A Blog
Avery melder Stan til posten som skolens maskot for at komme på god fod med pigerne i heppekoret. Da Stan bliver kidnappet af det rivaliserende hold, gør Avery gengæld ved at kidnappe modstandernes maskot for at kunne foretage en udveksling af gidsler..!

05:50  

Dog With A Blog
Da Tyler inviterer den nye, søde nabopige Nikki til at gå tur sammen med deres hunde, overtaler han Stan til at være hans wingman. Tyler ved ikke, at Stan ikke ligefrem er begejstret for Nikkis hund. Chloe beder Bennett om at holde en tale på skolen, men det er Ellen som i sidste øjeblik må træde til og redde dagen.

06:15  

TV-Shop

07:15  

Cougar Town
Der er stormvarsel og Jules overvejer at holde en 'storm-fest' i huset.

07:45  

TV-Shop

08:45  

Kitchen Boss
Buddy laver noget af familiens hyggemad med sin tante Anna og onkel Cosmo, og tante Anna laver sin berømte frittata med løg og peberfrugt.

Kanal 5

05:00  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Brandfolkene bliver kaldt ud til en ulykke på motorvejen, hvor en person er blevet påkørt af en bil i fuld fart. For paramedicineren Simon byder dagen på helt andre oplevelser, da han må tage sig af en lille pige som ser ud til at have brækket ryggen.

05:30  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Kom med brandfolkene fra Gladsaxe, når de bliver sendt ud til en voldsom brand i flere campingvogne. Vi er også med, når paramedicineren Simon får en noget ubehagelig opgave, da han sammen med lægen bliver sendt ud til en person, som er blevet ramt af et S-tog.

05:50  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:15  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie giver sig selv den opgave at forberede Dick og Reggie på deres første dag i en skole med mennesker, men deres råd om hvordan man undgår drillerier skaber mere kaos, end nogen kunne have forestillet sig. Og det bliver værre endnu, for Larry og Jackie er trætte af de endeløse formaninger om god opførsel fra Marty og Debbie.

06:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Weaver-familien er meget begejstret for deres første Halloween i forstaden og vil gerne lade børnene, klædt ud i kostumer, komme indenfor. For første gang gør Weaver-børnene oprør imod familiens udklædningstradition og går deres egne veje.

06:55  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Pigerne leder efter beviser, mens Alison laver en aftale. Spencer tager sig en tiltrængt pause.

07:45  

TV-Shop

08:00  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:45  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. I fortiden dør Jafars mor, og i nutiden opdager Alice, at hendes far, Edwin, bor i Wonderland.

 
dk4

09:15  

Træets stilling og restorative stillinge

09:35  

Corpse pose og benstræk

10:00  

Kobra, Salabhasana m.m.

10:25  

På alle fire og kort sekvens

10:45  

Nakke, skulder og tre positioner

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

TimeOut med slægtsforskning
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig ud i slægtsforskning. Slægtsforskning er blevet en populær fritidsaktivitet i Danmark specielt efter, at det er blevet muligt at søge tilbage til sine rødder via internettet. Til at hjælpe sig med at komme i gang har Katrine lavet en aftale med den meget erfarne slægtsforsker Svend-Erik Christiansen. Svend-Erik har slægtsforsket i mere end 35 år og har udredt sin slægt 37 generationer tilbage til Gorm den Gamle. Svend-Erik underviser til daglig i slægtsforskning og viser i programmet Katrine, hvordan man via kirkebøgerne og folketællingerne på internettet kan finde frem til sine forfædre.

11:40  

Søstrene Bisp
De kommer hverken i Volvo eller med stav, men inspirationen til programrækkens titel kommer naturligvis fra den legendariske programrække -Brødrene Bisp-. De to værter er heller ikke søstre, men derimod rigtige biskopper. Marianne Christiansen er biskop i Haderslev stift og Tine Lindhardt i Fyns stift, og de to biskopper skiftes til at være vært i dk4s nye programserie om tro, etik, humanisme og alt andet mellem himmel og jord. Men i dette første program er de begge vært og gæst hos hinanden i studiet i Aarhus, og her fortæller de blandt andet, hvordan det er gået til, at Danmark for første gang nogen sinde har fået en tv-programrække, der har to biskopper som værter. Hvorfor tager de som biskopper en sådan opgave på sig? Hvordan har deres personlige vej været til et af de højeste embeder inden for folkekirken? Hvad skal de kommende programmer handle om? Hvem er gæsterne, og hvad kan seerne få ud af at kigge med? -Søstrene Bisp- produceres som et samarbejde mellem dk4, Haderslev st

Kanal 4

09:10  

TV-Shop

10:20  

Journey 2: Rejsen til mysteriets ø
Amerikansk eventyrfilm fra 2012. 17-årige Sean er tilbage - denne gang dog ikke i følgeskab med sin morbror, men i stedet med sin nye stedfar, Hank. Sammen skal de to finde en mystisk ø, hvor Seans bedstefar, Alexander Andersen, er blevet væk for mange år siden. De finder også hurtigt øen. Nu er problemet så bare, at de måske aldrig kan forlade den igen ...

Kanal 5

09:35  

Adele and the Secret of the Mummy
Kustoderne på Naturhistorisk Museum i Paris går nærmest i koma, da et 136 millioner år gammelt pterodaktyl-æg udklækkes, og flyveøglen slipper fri. Den gæve journalistkvinde Adèle lader sig dog ikke afficere af den usædvanlige nyhed: Hun er lige vendt hjem fra Egypten med en genopstanden mumie.

11:40  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver går benhårdt efter China White og hendes partner, Bronze Tiger, da de stjæler medicin som skal bruges på et hospital.

dk4

12:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:20  

Læsemagasinet
Professor Steve Graham fra Arizona State University mener, at skrivning styrker elevernes læring og læsning, men at skrivning -" til trods for det - er meget nedprioriteret i undervisningen. I Læsemagasinet interviewer journalist Pernille Aisinger Steve Graham.

12:50  

Det' kattens liv
Med sit elegante ydre og skønne personlighed er katten en af danskernes foretrukne kæledyr. Faktisk er der over 600.000 tamkatte i Danmark. Men med en kat følger også et stort ansvar. Ofte bliver en kat op til 15 til 20 år, derfor skal man gøre sig mange overvejelser, før man vælger at få en kat. Og tager man beslutningen om at få en kat, skal man dernæst beslutte, om man ønsker en killing, en voksen kat -" en racekat eller en huskat. Katte-adfærdsekspert Michelle Garnier kommer med gode råd til denne vigtige beslutning. Vi besøger også Kattens Værn i Brøndby, der hvert år giver over 500 katte et nyt hjem -" og således har stor erfaring i, hvordan man vælger den helt rigtige kat.

13:20  

I udenrigspolitisk selskab
Siden 2001 har Afghanistan været en fast del af vores mediebillede. Vores soldater er blevet såret og dræbt i Afghanistan, og vi har betalt mere end 13 milliarder kroner i militæromkostninger, men har vi egentlig forstået, hvad det er, vi har foretaget os i Afghanistan, hvilken rolle Danmark har haft? Har vi forstået det land, vi har kæmpet i og med hvilke konsekvenser? Til at besvare disse spørgsmål og til belyse de blinde vinkler i mediedækningen, ikke mindst hvad angår de civile ofres og modstandernes vinkel har Charlotte Flindt Pedersen inviteret filmmager, journalist og forfatter Nagieb Khaja i studiet. Nagieb Khaja er nomineret til Cavlingprisen for sit arbejde med Afghanistan.

13:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:00  

Pionermagasinet
2007 satte Undervisningsministeriet med -Pionerkampagnen- fokus på arbejdet med innovation, kreativitet og entreprenørskab gennem hele det danske undervisningssystem -" både med faget -Innovation- i handelsgymnasiet, men også med innovation som undervisnings- og planlægningsprincip -" og med en hel række andre initiativer som Pionermagasinet, Pioneruddannelsen og Pionerdagene. Ministeriets projektleder var Charlotte Romlund Hansen, der i programmet fortæller om forløbet og indholdet i den nu afsluttede kampagne, men også om udviklingen efter kampagnens afslutning og om perspektiverne for det innovative og kreative arbejde inden for uddannelsessystemet -" og om kampagnens betydning for hendes egne arbejdsformer. Programserien -Pionermagasinet- samler i fire programmer op på Undervisningsministeriets Pionerkampagne, der blev sat i gang i 2007, og som nu er afsluttet. Hvad gik det ud på? Hvilke erfaringer blev der gjort? Hvordan blev der arbejdet med innovation, kreativitet og entre

14:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:30  

Litteraturens åsteder
En næsten glemt forfatterinde er hovedpersonen i denne udgave af -Litteraturens åsteder-. Anne-Marie Mai fortæller om Marie Bregendahl og den højskolebevægelse, der fik betydning for hendes liv og virke. I dag er der ikke mange, der kender til forfatterinden Marie Bregendahl og det forfatterskab, der efter manges mening burde have givet hende en nobelpris i litteratur. Hun kom til at stå i skyggen af de mandlige kolleger, der var en del af det folkelige gennembrud i begyndelsen af det 20. århundrede. Én af tidens store folkelige forfattere, nemlig Jeppe Aakjær, var oven i købet gift med Marie Bregendahl. De kom fra samme landbrugsmiljø nær Skive, og begge havde de gået på højskole. Professor Anne-Marie Mai besøger det litterære åsted gården Bregendal, hvor Marie blev født i 1867. Gården er stadig i familiens eje. Her findes alle hendes udgivelser den dag i dag i førsteudgaver med dedikationer til den familie, som hun hele livet igennem var nært knyttet til og som hun opholdt sig samm

Kanal 4

12:10  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Michelle har arvet Hubells hus, og fremtiden for huset, Fanny og Michelle er nu uvis. Boo får et crush på Melanies storebror, men det lykkes Sarah at gøre Boo til grin foran ham. Michelle møder en mystisk mand.

13:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Stemningen bliver anspændt til et kirkeseminar om parforhold, hvor Amanda er tvunget til at se sin fortid i øjnene. Heather kaster sin kærlighed på den tidligere high school-nørd Andrew. Imens blander Carlene sig i både Sharon og Crickets ægteskab.

14:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Ikke alt flasker sig for den smukke og kvikke New Yorker-pige Zoe Hart, som netop har forladt lægestudiet med topkarakterer. Først meddeler kæresten, at han forlader hende, siden får hun afslag på sit drømmejob.

Kanal 5

12:35  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand forsvinder, og da holdet undersøger hans baggrund, viser det sig, at han har mange rigtig gode grune til at gå under jorden.

13:30  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet efterforsker en sag om en tidligere fanges forsvinden og mistænker en medfange for at stå bag.

14:25  

CSI
Amerikansk krimiserie. En mand, som angiveligt er et skudoffer, viser sig at være dobbeltmorder og kaprer den redningshelikopter der flyver ham til hospitalet. Nu opstår et kapløb med tiden, for at redde alle om bord, inden helikopteren løber tør for brændstof.

dk4

15:00  

Schlagerstar 2015

15:30  

dk4 Schlagerfestival 2015
Peter Michael lavede sit første cd-udspil i 2013, og det er der mange, der er glade for, hans fans spænder bredt -" og selv siger han: -det er fantastisk, at mine fans kan være både 5 år og 90 år -" schlagermusik er for alle-. Med sit store smil og sin drengede charme har det danske publikum taget Peter Michael til sig, og stemningen var god, da han for anden gang var gæst på dk4s Schlagerfestival i 2015. En hyggelig lille koncert med gode minder fra sommeren.

16:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:05  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

16:30  

Kniv og gaffel
Midt på M. P. Bruunsgade i Aarhus ligger den amerikanske perle The Diner. Den lille kælderrestaurant slog dørene op for sine første kunder i august 2011, og siden har den fået en storebror i bydelen Viby syd for Aarhus. Den tidligere logistikchef Lars Nipper og it-manden Morten Schaumann er makkerparret bag The Diner. Deres idé var egentlig at lave en franchise-kæde, men for at få konceptet omkring The Diner defineret byggede de restauranten i M. P. Bruunsgade op som et showroom. Alt fra gulve til møbler er særligt udvalgt og importeret fra USA, og de mange emaljeskilte og andre genstande til at udsmykke restauranten har de selv fundet på amerikanske loppemarkeder. Ambitionen med The Diner har nemlig været at skabe en tidslomme, hvor musikken, indretningen og maden gerne skulle få kunderne til at vende sig om i håbet om, at Marilyn Monroe eller James Dean er den næste i køen. I køkkenet tryller chefkokken Jacob Harms amerikanske diner-specialiteter frem. Han laver velsmagende burgere,

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

17:55  

Alfons Schuhbeck
Han startede i telebranchen, men skæbnen ville det anderledes. Alfons Karg hang ud med sit band på et ferieressort, hvor han mødte restauratør Sebastian Schuhbeck, og det blev hans livs vendepunkt. Alfons Karg blev inddraget i restaurationsmiljøet, han gik på kokkeskole, arbejdede hårdt og tog på praktikophold i Salzburg, Geneve, Paris, London og München. I sidste ende blev han adopteret og Alfons Schuhbeck trådte frem på den kulinariske stjernehimmel. I 1983 fik han, som den tredje kok uden for Frankrig, en Michelin-stjerne. Nu mere end 30 år senere er han stadig i fuld vigør. CV'et er fyldt med hædersbevisninger, imperiet er vokset, og der er udover Michelin-restauranten nu også en bistro, en kokkeskole, catering, en tebutik, en isbutik, og en kryddeributik. De senere år er interessen for hvad krydderier og krydderurter kan gøre for helbredet begyndt at fylde mere, og det er en passioneret, vidende og yderst kompetent herrer, man kan møde i Alfons Schuhbeck - en rejse i Gastronomiens

Kanal 4

15:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Zoes forsøg på at blive accepteret i lokalsamfundet glipper totalt, da hun formår at ødelægge borgmester Lavon Hayes' flåde til Founder's Day-paraden - til Lemons store fornøjelse. George Tucker forklarer Zoe, at hun er nødt til at opretholde et vist antal klienter i sin praksis.

16:05  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Hvert år bliver der afholdt en konkurrence i Bluebell, hvor deltagerne skal forsøge at overgå hinanden udi produktion af den traditionsrige ret gumbo. Zoe er fast besluttet på at vinde konkurrencen, så hun kan vinde goodwill og få nogle flere patienter. Hun er bare ikke helt med på, hvad gumbo egentlig er. Samtidig bliver Lavon forelsket.

17:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. BlueBelle bliver ramt af en hedebølge og alle indbyggerne opfører sig mere løssluppent. Også Zoe er ramt af varmen og går over stregen med Wade. Imens har Lemon helt styr på begivenhederne, da Georges familie ankommer, men så dukker Lavon og hans date Didi op på den samme restaurant.

Kanal 5

15:15  

CSI
Amerikansk krimiserie. Mordet på en populær alternativ performer sender holdet ind bag kulisserne på et gammeldags "Freakshow".

16:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Holdet bliver kaldt til et hotel, hvor en kvindelig ansat påstår at være blevet antastet af en italiensk diplomat. Cutter og Cabot øjner en mulig skandale, og da kvindens troværdighed pludselig i den offentlige debat bliver betvivlet i, bliver sagen først for alvor kompliceret.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En tidligere basketballspiller anklager sin gamle træner for at have udsat ham for misbrug, da han var barn. Kriminalassistent Nick Amaro bliver forflyttet til enheden, og hjælper til med efterforskningen af sagen, som bl.a. omfatter forhør af tidligere ungdomsspillere, og en af disse er nu blevet en berømt sportsstjerne.

dk4

18:55  

Saluté Chateau Sainte Marguerite

19:00  

Anne-Vibeke rejser

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Schlagerbox
I denne udgave af Schlagerbox kan man se nogle af de nyere videoer med Peter Michael, Rosanna Rocci og Laura Wilde - alle kunstnere, der er blevet præsenteret for det danske publikum på Schlagerfestival i Horsens.

Kanal 4

18:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie.

19:00  

Devious Maids
Amerikansk dramaserie. Flere menneskers liv bliver på tragisk vis ændret for altid i kølvandet på den skudepisode, som fandt sted under Rosie og Spences bryllup. Et velkendt par vender tilbage til Beverly Hills sammen med deres nye, mystiske datter.

20:00  

Sweet Home Alabama
Amerikansk romantisk komedie fra 2002. Melanie Carmichael er en ung, succesrig modedesigner i New York, som er forlovet med den velhavende playboy Andrew Hennings, søn af selveste Katherine Hennings, New Yorks borgmester. En skønne dag frier Andrew til Melanie, og hun er ovenud lykkelig. Hun fortæller dog ikke til Andrew, at der lige er et enkelt problem, som hun må have styr på, før de kan gifte sig. Hun er nemlig allerede gift! Trods sit formfuldendte image som sofistikeret storbypige, så kommer Melanie i virkeligheden fra en beskeden baggrund i en lille by i sydstaterne. Her giftede hun sig som teenager med sin kæreste fra High School-tiden, Jake Perry. Tingene gik imidlertid hurtigt skævt for det unge ægtepar, og Melanie flyttede østpå, og skabte sig en helt ny tilværelse undervejs. Uheldigvis har Jake aldrig gidet ulejlige sig med at få ægteskabet opløst. Nu må Melanie rejse hjem til lillebyen Pidgeon Creek i Alabama og give sin forældre, Pearl og Earl, nyheden, samt overtale Jake

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon, som ikke har haft held til at skaffe sig billet til tegneserie kongressen Comic-Con, beslutter at afholde sin helt private tegneserie kongres. Pigerne forsøger på at opføre sig som voksne mennesker.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Amy er i det amourøse hjørne, da hun overtaler Sheldon til at arrangere en romantisk Valentinsdags udflugt til vindistriktet i Napa Valley. Hjemme må Leonard og Penny bringe Rajs hund til dyrlægen med fuld udrykning.

19:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Phil Coulson og Agent Daisy Johnson leder efter flere til at styrke S.H.I.E.L.D. efter det legendariske opgør med Jiaying og hendes hær af Inhumans. Men Coulson opdager hurtigt, at de ikke er de eneste som leder efter flere inhumans.

20:00  

Megamind
Amerikansk animationsfilm fra 2010. Da det lykkes Megamind at udslette sin ærkefjende Metro Man, begynder han at kede sig - for hvad er en skurk uden en helt? Han skaber derfor en ny magtfuld modstander, der tilfældigvis også er lun på Megaminds hemmelige flamme: tv-reporteren Roxanne.

dk4

21:30  

DanskTOP Talent 2015
Det var selveste dansktoppens grand old man Richard Ragnvald, der opfordrede finalisten Camilla Mortensen til at stille op i Dansktop Talent 2015. Allerede som barn lærte Camilla Richard at kende, da han underholdte på forældrenes kro, og siden har han været en nær ven af familien. Musikken har altid fyldt meget i Camillas liv, siden hun som 9-årig optrådte med -I skovens dybe stille dybe ro- til en skolekoncert. I skolen kom Camilla efterfølgende med i et pigeband, som indspillede et par numre på et kassettebånd. Camillas veninde sendte båndet ind til en radiostation, der var på udkig efter en sangerinde, som samtidig havde muligheden for at vinde en pladekontrakt. Det blev Camilla, der vandt konkurrencen, og 5 års eventyr som popsanger begyndte. I programmet får du hele historien om Camilla, hvis liv ikke kun har budt på eventyr, men også perioder med store og omfattende operationer.

22:30  

Musikalsk rejse
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne -" hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader. På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. På vores musikalske rejse gennem Alpelandet er vi denne gang på besøg i Kärntner Jauntal, hvor vi lader os forkæle kulinarisk. Kärnten er berømt for sine kulinariske lækkerier. Bryghuset Breznik i Bleiburg har sin rod i steinbier-bryggeri, hvor man kan følge med i produktionen. Ved tilberedningen af Jauntaler -Saure Suppe- (sur-suppe) lader kokkene sig nødigt kigge over skulderen. Derefter går det videre til den skønne Kalterer See i Sydtyrol. Med det yndige, mediterane landskab er Kalterer See den største naturlige badesø i Sydtyrol og også den

23:00  

Schlagerstar 2015
De unge drenge, vi mødte i 2012, har fået et par år på bagen og modenheden klæder dem godt. Michél Ursinus, René Ursinus og Peter Brückner det er -Die Cappuccinos- anno 2015. De er velovervejede og fulde af visioner for deres musik og håb for de kommende år. De er ved at lægge sidste hånd på deres femte album -" og deres nye single -Rosanne- skal nok blive en landeplage hen over sommeren, muligvis også i Danmark, som de gæster for første gang til sommer, når de skal spille på dk4s schlagerfestival. Hør mere om de charmerende unge mænd i Schlagerstar.

23:30  

Schlagertræf
Vi kender Hansi Hinterseer fra scenen, hvor han begejstrer sit store publikum, men hvad lytter han selv til, når han en stille aftenstund slapper af og kigger ud over Tyrols bjerge. Schlager-stjerner er lette at sætte i bås, eller placere på en bestemt musikalsk hylde, men som alle andre kreative personligheder, har de en hverdag, en livsstil og inspirationskilder, som ikke nødvendigvis har med Schlager-musik at gøre. I forbindelse med Schlager-festival 2015 i Horsens har dk4s Ib Søby mødt en række Schlager-stjerner, som også fortæller om, hvor meget de kender til Danmark. Medvirkende: Hansi Hinterseer, Peter Michael, Rossana Rocci, Maria Voskania, Sonja Christin, Madeleine Willers, VoxClubb og Die Cappucinos.

Kanal 4

22:20  

Wedding Daze
Amerikansk romantisk komedie fra 2004. Anderson vil som en overraskelse fri til sin smukke kæreste, og har til lejligheden skrevet et digt. De er på fin restaurant, og han har klædt sig ud som kærlighedsguden Amor - det vil altså sige i englevinger og tights! Hun bliver overrasket - faktisk så overvældet, at hun dør af chok!

Kanal 5

21:50  

Old Dogs
Amerikansk komedie fra 2009. Forretningspartnerne og vennerne Charlie og Dan får deres liv vendt totalt på hovedet, da de uden varsel får ansvar for et 7-årigt tvillingepar, mens de forsøger at lave deres livs bedste handel. Moderen skal i fængsel og ser ingen anden udvej end at overlade tvillingeparret til deres hidtil ukendte far, Dan. De to knap så børnevenlige ungkarle får nok at se til, og midt i kaoset finder de ud af at de vigtigste ting i livet er noget helt andet end det, de ellers har prioriteret.

23:40  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Politikommissær Beth Davis og kriminalassistent Jack Larsen, som er tilknyttet Los Angeles' politis Enhed for Trusselsvurdering, eftersøger en stalker med en forkærlighed for brandstiftelse. Beth mødes med en frustreret collegestudent, som hævder, at hans tidligere værelseskammerat udsætter ham for aggressiv chikane.

dk4

00:00  

En diner bliver til

00:10  

Koncert med Marie Frank

01:10  

Det er dit liv
Du skal kæmpe for at opnå det liv, du ønsker. Du skal sætte dig mål og forfølge dine drømme -" og for at udleve dit fulde potentiale, skal du sikre dig, at du har de rigtige mennesker omkring dig. Disse statements er omdrejningspunktet i foredragsholder Hardeep Dhanjals inspirationstale. Med humor, vid og engagement tryllebinder han unge mennesker og inspirerer dem til at tage ansvar for deres eget liv. Hardeep har selv kæmpet hårdt for at få en uddannelse, og som andengenerationsindvandre oplevede han, allerede meget tidligt i sit liv, meget store udfordringer. Hans livserfaring spænder vidt. Som rapper opnåede Hardeep at toppe hitlisterne i Indien, men han har også mærket musikbranchens skyggesider. Han har derudover også været elitebasket-spiller i USA samt mentalcoach for nogle af Danmarks bedste boksere. Hans livserfaringer er inspirationskilde til det dynamiske foredragsshow. Et show, der både indeholder historier, personlige fortællinger, rap -" og ikke mindst en løftet pegefing

02:05  

Slip spændingerne med Stanley
Vidste du, at mennesker med dobbelthager faktisk har færre rynker? Alligevel er mange, især kvinder, kede af at have en dobbelthage. I denne udsendelse guider kropsterapeut Stanley Rosenberg sin model Trine til enkle øvelser og lette stræk, der forbedrer fleksibiliteten i kroppen, så dobbelthagen reduceres. Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det

02:35  

Jettes kælegris
Lægesekretæren Jette Rosenkvist har ligesom mange andre altid været glad for dyr. Men da hun og familien flyttede fra Nordsjælland til Sønderjylland blev det starten på en helt særlig rejse. Hun anskaffede sig nemlig Sisse og Constance som i dag er 5 år. Sisse bliver trænet hver eneste dag, og hun kan de mest finurlige kunster, på langt højere niveau end de fleste hunde.. og nå ja, fik jeg nævnt, at hun er en gris? Jettes mål med at træne Sisse er, at vise hvor uetisk intensiv svineproduktion er for såvel dyr som mennesker. Men hvad er en kælegris? Hvorfor er det uetisk med intensiv svineproduktion? Og hvad skal vi så gøre ved det? Få svar på alt dette og mød den kække gris og hendes ejer i -Jettes kælegris-.

03:05  

Bog og forfatter
-Denne dag, et liv - En Astrid Lindgren-biografi- er vel nok den bedst anmeldte danske biografiudgivelse i det forgangne år, men den er langtfra den eneste, som forfatteren Jens Andersen har skrevet. Det at skrive biografier, først og fremmest over afdøde personligheder såsom Thit Jensen, Tom Kristensen, Tove Ditlevsen, Ole Lund Kierkegaard, H. C. Andersen og nu Astrid Lindgren, er blevet Jens Andersens skæbne. Udover at skrive udførlige biografier er Jens Andersen ligeledes en eminent foredragsholder, og det kommer dk4s seere til at nyde godt af i -Bog og forfatter-, der denne gang har Frantz Howitz som vært og interviewer. -Når du pludselig begynder at vide mere og mere og kommer dybere og dybere ned i de lag, der er i det menneske, som du så siden skal fortælle historien om, så sker der en art forførelse i processen. Man bliver forført. Man bliver trukket nogle steder hen, hvor man ikke selv er herre over stoffet. Det er ens hovedperson, der trækker i én dybt nede fra graven-,

03:45  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Overlevelsesstrategier-.

04:00  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

04:30  

Naturligvis
Denne gang i Naturligvis skal det handle om særligt sensitive mennesker. Peer Heissel har inviteret coach og forfatter Susanne Møberg i studiet, som er foredragsholder og har skrevet en række bøger om emnet. Senere i programmet kommer 25-årige Katrine Bogø på besøg, som vil fortælle, hvordan det er at være særligt sensitiv, og hvilke ulemper og fordele det føre med sig. Ca. 15-20 % af alle danskere vurderes at være særligt sensitiv, men hvad vil det sige, at være særligt sensitiv, og hvordan finder man ud af om man selv er særligt sensitiv? Se med og bliv klogere på dette aktuelle emne.

Kanal 4

00:10  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. Et kronvidne bliver fløjet til Los Angeles for at aflægge vidneudsagn, men ender med selv at blive den hovedmistænkte i en ny mordsag. Jobbets prøvelser medfører at Flynn går ned med stress. Rusty ankommer til politistationen sammen med en pige fra skolen.

01:05  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. En korrupt byggeentreprenør narrer huskøbere til at betale alt for meget, for de huse han har bygget. Annabeth (bill.) og hendes kolleger forsøger at bygge en sag op mod entreprenøren. Det er han ikke særlig begejstret for, og han fyrer Annabeths mand fra et byggejob.

02:05  

The Closer
Amerikansk krimiserie.

03:00  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. Bryllupsplanlægger Christel Winther er presset, da over 100 gæster fra hele verden skal til bryllup nord for København, og busserne, der skal fragte gæsterne, ikke dukker op.

03:50  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig I Danmark! Her vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle under vejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Roskilde møder Trinny og Susannah mormonen Astrid, hvis tro og særlige underbenklæder sætter Trinny på en hård prøve! Fængselsbetjenten Anita får sig selv at se en kjole får første gang i lang tid og Maria skifter arbejdsuniformen ud med et helt nyt look!

04:40  

Major Crimes
Amerikansk krimiserie. Et kronvidne bliver fløjet til Los Angeles for at aflægge vidneudsagn, men ender med selv at blive den hovedmistænkte i en ny mordsag. Jobbets prøvelser medfører at Flynn går ned med stress. Rusty ankommer til politistationen sammen med en pige fra skolen.

Kanal 5

00:35  

Blast from the Past
Amerikansk romantisk komedie fra 1999. I starten af 1960'erne er den skøre opfinder Calvin Weber og hans kone Helen overbeviste om, at et atomangreb fra Sovjetunionen er nært forestående, og derfor kravler de med deres børn ned i et stort specialbygget beskyttelsesrum. Flere årtier senere er den underjordiske familie begyndt at mangle mad, og derfor sender de sønnen Adam Weber op til overfladen, og ind til Los Angeles, for at få fat i forsyninger. Her møder han den skønne Eve, der kun modvilligt hjælper ham.

02:50  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Parret Henry og Jane er netop flyttet ind i bygningen The Drake på fashionable Upper East Side, men der går ikke lang tid, før de opdager, at noget er helt galt.

03:40  

666 Park Avenue
Amerikansk thrillerserie. Jane er i færd med at renovere mr. Barlows lejlighed og gør en bizar opdagelse.

04:25  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Dolken har stadig problemer med sit nattevæderi, og da Blondie har sovet ved siden af Dolken, vågner hun ¿ til hendes store fortrydelse ¿ i en sø af tis. Miami, Dolken og Knaldperlen, føler at de mangler noget kulør, så de beslutter sig for at spraytanne hinanden. Det skal dog vise sig, ikke at gå, helt som de tre har planlagt. Foxy vil gerne have en aften i byen, hvor Kongerne bare hygger sammen, og hvor drengene ikke bruger tid på at score damer. Det er Knaldperlen meget uenig i, og sammen med Miami og Dolken lister han til havnefest, mens pigerne og Zebra sover. Det er Foxy mildest talt, ikke tilfreds med. Efter en vellykket bytur, "hygger" Zebra og Gritt sig i spaen, med en begejstret Knaldperle som tilskuer. En forarget Foxy, mener ikke at sådanne aktiviteter hører hjemme uden for soveværelset, og Gritt bør bandlyses fra Kongehuset.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070717