dkby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 7. januar 2016

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 7. januar 2016

dk4

05:00  

Kierkegaards Kartel med Wenche Marit Qui
Hvad ved en forsknings- og uddannelsespolitisk chef i DJØF om Søren Kierkegaard og hans tanker? Hvordan kan det gå til, at en filosof, der har skrevet afhandling om Kierkegaard og Heidegger, beskæftiger sig med uddannelsespolitik? Og kan Kierkegaard overhovedet bruges til noget i denne sammenhæng? Wenche Marit Quist er forsknings- og uddannelsespolitisk chef i DJØF, men er også medlem af Søren Kierkegaard Selskabet, og hun har skrevet speciale om Kierkegaard og ph.d.-afhandling om Kierkegaard og Heidegger. Hendes første møde med Kierkegaards tanker var i -Om begrebet angst-, som hun blev præsenteret for som førsteårsstuderende på filosofi. -Jeg forstod ikke ret meget, men forstod at der var grund til at forstå det-, udtaler Wenche Marit Quist blandt andet i programmet, hvor hun sammen med Pia Søltoft også kommer forbi Løgstrup, Kant og Heidegger, men også når frem til, hvordan man hos Kierkegaard kan finde meget modige modsvar på tendenser i det moderne samfund. Hør mere om Wenche

05:30  

TimeOut med Ovnformet glas
I TimeOut tager dk4's Katrine Orleman Thrane på jagt efter en fritidsaktivitet, som kan give et frirum i en travl og hektisk hverdag med arbejde, barn og familie. I dette afsnit kaster Katrine sig over ovnformet glas. Ovnformet glas er en koldglasteknik, hvor man kan lave smukke fade, flotte figurer og meget mere af glas. Glasset bearbejdes i kold form og brændes i en glasovn, hvor glasset smelter sammen. I programmet bliver Katrine introduceret til den kreative disciplin af glasmager Rebekka Koefoed, som har sit eget atelier i Aarhus. Rebekka lærer Katrine, hvordan man skærer glasset ud og håndterer det under de forskellige processer, men viser også mange eksempler på alle de ting, man kan lave i glas.

06:00  

Naturligvis
De fleste af os har haft kræft tæt inde på livet, men måden hvorpå vi håndterer sygdommen er forskellig. Tidslerne støtter kræftramte, som vælger det etablerede behandlingssystem fra, til fordel for det alternative. I denne udsendelse får vi besøg af formanden for cancerorganisationen Tidslerne, Mai Nielsen, som selv har været ramt af kræft og i den forbindelse valgte at modtage behandling på et anerkendt tysk hospital. Desuden skal vi høre om to andre utrolige kræftforløb fra hhv. Peter Køpke og Sidsel Cathrine Thevik, som begge fandt alternative veje til bekæmpelse af kræften, frem for konventionel behandling. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark -" eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser he

06:30  

Julin i Klaipeda, Litauen
Godt 650 km fra København ligger et af de tre baltiske lande, som vi som danskere knapt nok kender -" Litauen. Jeg besluttede mig for at undersøge landet, eller rettere blot en lille del af det. Klaipeda, Litauens største havneby, Palanga, helse- og feriebyen og Coronian Spit -" landtangen ved Østersøen, hvor sanddyner har vandret i århundreder og lagt byer 60 meter under sig, men hvor livet stædigt har overlevet, og nu giver ufattelig smuk natur -" som Unesco har på Verdensnaturarven. Det blev en oplevelsesrejse, hvor koldkrigsmuseum, den gamle bydel i Klaipeda og kunstnernes ubegrænsede fantasier gennem skovens træer og træernes harpiks i form af rav, i dag nærmest er som en tidslomme af oplevelser. Turen fra København med bil eller tog og DFDS-færgen fra Karlshamn om natten til Klaipeda, giver en afslappende feriestemning. Tre eller fire dage giver helt nye oplevelser der er værd at rejse efter. Helsebyen Palanga med en række behandlingsforslag til velvære er turen værd efter de and

07:00  

Livsvalg
Den ligger altid lige rundt om hjørnet -" lykken! Men hvad er det egentlig, vi jagter, når vi jagter lykken? Hvordan ser lykken ud i hjernen? Bliver man lykkelig af at være rig eller bare af at få gode oplevelser med familien? Og kan et kosmetisk indgreb gøre en kvinde lykkelig? Anne Absalonsen og hunden Nelson har inviteret spændende gæster ind i sofaen, og det er: Lykkeforsker Chr. Bjørnskov, hjerneforsker Troels W. Kjær, metakognitiv psykolog, Pia Callesen samt Thomas og Anne Birgitte Uhlig, hhv. læge og sygeplejerske med speciale i kosmetiske indgreb. Familien Melgaard, der har taget forældreorlov og er rejst ud i verden med deres to børn, sender er lykkepostkort hjem, hvor de beskriver, hvad lykke er for dem.

07:50  

Hvordan

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Bog og forfatter
Spansk fodbold er meget mere end de store -_El Classico- opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona. Uanset hvilket niveau, er en fodboldkamp i Spanien ikke bare en kamp mellem to hold. Det er lidenskab, passion og en direkte afspejling af Spaniens dramatiske og blodige historie. Forfatterne Jesper Ralbjerg og Svend Rybner har gennem en lang research bevæget sig helt ind i hjertekammeret af spansk fodbold, og Rybner er gæst i studiet til en farverig samtale om Spaniens historie og fodboldens rolle på den Iberiske halvø. Vært: Ib Søby

08:40  

En verden af bowling

Kanal 4

05:45  

Are You There, Chelsea?
Amerikansk komedieserie. Rick får nedelig overbevist Jerry om at han er den rigtige som barchef. Chelsea prøver at få Dee Dee til at hjælpe sig af med negativ energi.

06:10  

TV-Shop

07:10  

Kitchen Boss
Buddy laver sine yndlingsretter fra havet: blåbars med hvidløg, løg og tomater, linguini og muslinger, knurhanesuppe med orzo og lækker jordbærkage.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

Kanal 5

05:35  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Larry og Jackie bevæger sig ud på usikker grund i deres bestræbelser på at virke overbevisende som ægte mennesker. Larry pinliggør ham selv, når han kommer på uventet besøg til en pokerfest.

06:00  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie giver sig selv den opgave at forberede Dick og Reggie på deres første dag i en skole med mennesker, men deres råd om hvordan man undgår drillerier skaber mere kaos, end nogen kunne have forestillet sig. Og det bliver værre endnu, for Larry og Jackie er trætte af de endeløse formaninger om god opførsel fra Marty og Debbie.

06:20  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay assisterer sin kunstlærer på et galleri, og håber på at hun til gengæld vil modtage en anbefaling. Daphne kæmper for at blive venner med Sharee, og Reginas seneste forretning anbringer hende i en akavet situation.

07:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne leder efter en patient, som hun ved et uheld fik udskrevet. Bay opdager, at Emmett er begyndt at holde stævnemøder igen. Jorge ønsker at Daphne skal ledsage ham til en familiefest. Regina og Angelo diskuterer forretninger.

07:55  

TV-Shop

08:10  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal de resterende bagetalenter lave én dej og bage tre forskellige kager. Hvem kan tænke kreativt og imponere de to professionelle dommere både, hvad angår smag og udseende? De tre, det lykkes bedst for, går videre til ugefinalen, mens én bager må forlade køkkenet. Vært er Thomas Mygind.

08:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Hvem bager sig til finalen i dag? De to professionelle dommere forventer i dag en indbagt overraskelse, når de skærer i deltagernes kager. Vil det lykkes for dem alle - og vil bagerne ovenikøbet overraske dommerne med smagssammensætningen? Thomas Mygind styrer slagets gang og sørger for, at de tre ugefinalister overholder tiden.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Kultursalon
Kirsten Justesen er billedkunstner. Men hendes allervigtigste materiale er hende selv -" hendes egen krop, som hun fotograferer og laver afstøbninger af. Kirsten Justesens kunst har klare budskaber. Ikke mindst om kvindelivet og kvinderespekten -" og kvindestyrken. Mød Kirsten Justesen, hør mere om tankerne bag hendes kunst, og se eksempler på den, når Kirsten Justesen er gæst i denne udgave af "Kultursalon".

09:50  

Mange bække små
-Mange bække små- er en serie om livet i og ved vores ferske vande. Tidligere drev landet af væde. Åløb, sumpe og moser, våde engområder og søer var en væsentlig del af landskabet, men efterhånden som der kom flere mennesker, voksede ønsket om mere landbrugsjord. De naturlige vandløb, der bugtede sig igennem landskabet blev rettet ud til snorlige kanaler, vådområder blev drænet og søer tørlagte. Over 90 % af alle vores vandløb er på den måde påvirket af os mennesker igennem de sidste par hundrede år. De påvirkninger har givet en kraftig forringelse -" både af de biologiske og de fysiske vilkår for smådyr, fisk og planter, der lever i og ved vandet. Både vandløb og søer er - eller har været kraftigt forurenet af spildevand, næringsstoffer, okkerforurening og giftstoffer. I dag har vi omkring 64.000 km. naturlige og menneskeskabte vandløb. Ud over vandløbene har vi mere end 100.000 søer og vandhuller. Vores vandløb og søer er en vigtig del af det danske landskab og har afgørende betydn

10:30  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

10:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:00  

Dansk-tysk med Matlok
Karsten Voigt var i mange år en fremtrædende tysk politiker og parlamentsmedlem for SPD. Han tilhørte den venstreorienterede fraktion i SPD, og han spillede en betydelig strategisk rolle i SPD i perioden med de to socialdemokratiske forbundskanslere, Willy Brandt og Helmut Schmidt. Ja, han var nærmest en slags højre hånd for Willy Brandt i forskellige sammenhænge. I denne udgave af -_Dansk -" tysk med Matlok-_ har Siegfried Matlok sat Karsten Voigt stævne i den danske ambassade i Berlin for at tale med ham om forholdet mellem Danmark og Tyskland, men for især også at tale med ham om Berlinmuren, om Murens fald og om den tyske genforening. Hvordan har Voigt oplevet Murens fald? Hvordan ser Voigt, som fra 1999-2009 var Tysklands kommitterede for det tysk-amerikanske forhold, tilbage på årene efter Murens fald og efter den tyske genforening? Er i Øst- og Vesttyskland -" for at citere Willy Brandts berømte ord -" -_vokset sammen, hvad der hører sammen?-_. Programmet er produceret med støtt

11:30  

Restauranter i Europa
Mange danskere nyder en smuttur til europæiske storbyer, så hvorfor ikke give dem et lille tip med på vejen. dk4s programserie -Restauranter i Europa- er et skud på stammen af vores populære program -Kniv og Gaffel-, her tager vi bare ud i Europa og besøger restauranter. Denne gang skal det handle om -Sale e Tabacchi- i Berlin, der ligger i området ved Checkpoint Charlie. Tysklands tre vigtigste aviser, mediebranchen, og alverdens gallerier ligger i gåafstand. Det er et sted, hvor berømtheder kommer igen, og der er altid hektisk aktivitet under Berlin Filmfestival. Indehaveren Piero de Vitis fortæller om de italienske rødder, og køkkenchefen Antonio Disanto tager dk4s udsendte med i køkkenet til en tre retters menu. Velbekomme og god rejselyst!

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

11:00  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Rory læser lektier med tre af sine klassekammerater, og da Lorelai senere tilbyder pigerne billetter til en koncert med popgruppen The Bangles, håber Rory på den måde at blive bedre venner med pigerne. Under koncerten flirter to af pigerne med et par college-drenge og beslutter at tage til fest med dem. Dermed bryder de en aftale med Lorelai, og da Lorelai opdager, at pigerne er skredet, bliver der ballade.

Kanal 5

09:45  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Emma og Klo forsøger at rette de fejltagelser, som de begik i den Fortryllede Skov i fortiden. De kæmper desuden for at finde en vej tilbage til nutidens Storybrooke, uden samtidig at ændre på deres venner og families skæbne.

10:35  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie.

11:30  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Malones hold teamer op med Gil Grisoom og hans CSI-hold, da de også jagter en seriemorder som er rykket til New York.

dk4

12:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I dag står menuen på rosmarinfrikadeller med bolsjestribede rødbeder, når Magnus Laier Sonne pifter den traditionelle frikadellefars op med spændende krydderurter. Ydermere skal vi også et smut i marken til Søren Ejlersen, der vil fortælle en masse om de farverige bolsjestribede rødbeder og knasende spidskål - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til årstidernes Måltidskasser og er især optaget af årstidernes veget

12:30  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Få helt styr på, hvordan du lægger den perfekte, elegante og glamourøse eyeliner med schwung, og hvordan du forlænger og fortætter vipperne med små buketter af kunstige vipper. Når lineren ligger og mascaraen sidder, er det tid til glimmer og glitter på øjenlåget, og så er der fest!

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Et stykke af James Joyce
I en lille sidegade, i Irlands hovedstad Dublin, ligger en kuriositet. Sweny"s Pharmacy blev foreviget af den verdenskendte irske forfatter James Joyce, da han beskrev stedet i sit mesterværk Ulysses. I bogen besøger en af hovedpersonerne apoteket, og køber en citronsæbe. En sæbe man stadig kan købe i dag. Selve apoteket åbnede i 1853 og har stået næsten urørt hen siden da. Hvilket har skabt en helt særlig tidslomme. Besøger man derfor stedet i dag, kan man få en oplevelse af, hvad det var for et Dublin, James Joyce beskrev, i sine verdenskendte bøger.

13:40  

Viden om Literacy

14:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:30  

Litteraturens åsteder
Ingemanns Sorø er emnet for del 4 af -Litteraturens åsteder- med Anne-Marie Mai Da salmedigteren B. S. Ingemann i 1822 blev ansat som lektor i dansk sprog og litteratur på Sorø Akademi, var den nuværende hovedbygning under opførelse efter den brand, der fire år før havde lagt arkitekt de Thuras gamle bygninger, med bl.a. biblioteket, i ruiner. Som pædagog var Ingemann ikke særligt værdsat af eleverne, men det var i Sorø, han havde sine lykkeligste år. Her skrev han sine første historiske romaner og ikke mindst en række af de salmer, der den dag i dag er en del af den danske sangskat. Professor Anne-Marie Mai tager i -Litteraturens åsteder: Ingemanns Sorø- tråden op efter -Holbergs Sorø- og fortæller den videre historie om Akademiet og de forfattere, der kom her i de smukke omgivelser -midt blandt store Minder fra vor romantiske Tid på Klostergrunden ved den skovkrandste Søe-, som Ingemann skriver. På Ingemanns tid var hele miljøet omkring Sorø Akademi præget af datidens store b

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig i Danmark! Her vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle under vejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Esbjerg møder de bestemte damer Betina, der er på barsel og for alvor trænger til et look der matcher hendes faglighed og status, når hun skal tilbage på jobbet. Dyrlægen Ditte kommer ud af sin komfortzone og så får den hårdtprøvede Heidi et tiltrængt skub i en ny og mere positiv retning!

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Denise tager imod en ny person på Fort Marshall. Der opstår en interessant mulighed for Rowland på et ungdomscenter. Roxy skal lære at vænne sig til sin tilværelse som officerskone.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. BlueBelle bliver ramt af en hedebølge og alle indbyggerne opfører sig mere løssluppent. Også Zoe er ramt af varmen og går over stregen med Wade. Imens har Lemon helt styr på begivenhederne, da Georges familie ankommer, men så dukker Lavon og hans date Didi op på den samme restaurant.

14:55  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig I Danmark! Her vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle under vejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Roskilde møder Trinny og Susannah mormonen Astrid, hvis tro og særlige underbenklæder sætter Trinny på en hård prøve! Fængselsbetjenten Anita får sig selv at se en kjole får første gang i lang tid og Maria skifter arbejdsuniformen ud med et helt nyt look!

Kanal 5

12:30  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En studerende forsvinder efter at være kommet med en rascistisk bemærkning under en forelæsning.

13:25  

CSI
Amerikansk krimiserie. En kvindelig sexforbryder bliver frifundet og får en blot advarsel, og Sarah sætter nu jagten ind på at få sat kvinden bag lås og slå en gang for alle.

14:20  

CSI
Amerikansk krimiserie. Holdet er på rette tid og sted, da de deltager i en stor åbning af et museum om mafiaen, og den tidligere borgmester bliver forsøgt myrdet til arrangementet.

dk4

15:05  

Dit dk4

15:20  

Anne-Vibeke rejser
Holland ligger utrolig tæt på Danmark, og på en dag kan man nå frem til et lille land, der på mange måder minder om Danmark og så alligevel slet ikke. På en busrejse som den Anne-Vibeke er taget på, er der sørget for alt, hvilket gør rejsen endnu lettere. I en varm og komfortable bus, sættes kursen mod vindmøller, træsko og ikke mindst tulipaner. Det er nemlig forår og dermed også højsæson for Hollands største ikon. Hundrede tusindvis af turister strømmer til det flade land for at se tulipanerne blomstre. Anne-Vibeke besøger også Amsterdam, Kinderdjirk, Volendam, Het Loo og Giethorn, og så taler hun også med mange af de andre gæster.

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Torsdags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:10  

Hejremanden
Dette er historien om en særlig mand - 56 årige Erik Andersen fra Frederiksberg. Erik, er af mange bedre kendt som "Hejremanden", fra Frederiksberg Have. Han er uddannet møbelsnedker og arbejder til hverdag som pedelmedhjælper på Bavnehøj Skole i Sydhavnen. Erik er ved at blive ret berømt efter i 12 år at have -_dresseret- vilde Fiskehejrer... Erik har lavet et livsprojekt ud af at være venner med fugle - vilde Fiskehejrer. Han besøger dem hver dag året rundt. Til stor glæde for Frederiksbergborgere og turister. Det, at han er venner med fugle og det, at det er lykkedes ham at skabe det særlige forhold til vilde fugle - er sjældent - og hans glæde ved sit venskab med sine "fuglebørn", er hans daglige velsignelse, i en ellers fortravlet verden. Filminstruktøren Mads Black Ifversen har igennem 12 år - og på alle årstider - løbende fotograferet Erik Andersen i selskab med -_sine børn- og i 2011 lykkedes det at få lavet denne Dokumentarfilm om -Hejremanden-, hvor seerne bla. kan glæde

17:30  

Vølvens liv og runernes råd
I anledning af årsskiftet lader vølven fra Ribe Vikingecenter runerne give gode råd om nogle af det kommende års store spørgsmål. -Kulturlivet skal stråle-, -Vi skal være realistiske-, -Man må begynde med sig selv-, -Vi skal passe på med, hvad vi siger. Det talte ord kan ikke tages tilbage igen-, -Det vi sår, det høster vi også-. Dette er nogle af de svar, som runerne giver dk4s seere på spørgsmål om det økonomisk trængte kulturliv, klimadebatten, indvandringen og verdensreligionernes forhold til hinanden. Det er dk4s Frantz Howitz, der har mødt vølven Gudrun Victoria Gotved på hendes plads i Ribe VikingeCenter for at få hende til at give råd om det nye år via de 24 runer, hun benytter sig af i sin rådgivning. Spådomme, i lighed med dem den islandske vølve hvert år kommer med, er derimod ikke noget, den danske vølve går ind i at beskæftige sig med. Gudrun Victoria Gotved er et barnebarn af Helle Gotved, der blev landskendt gennem radioprogrammerne -Ha´ det bedre-, som mange

Kanal 4

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Det er den store finale på bypigernes første stop i deres søgen efter bonderøve og kærligheden på landet! Vendelboerne Patrick og Ulrik skruer helt op for charmen for at overvinde bypigernes hjerter ... og en mulig svigermor kommer på banen! Se med, om det lykkes Vendsyssel at få scoret en bypige?

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Christopher betror sig til Bobby om, at han har vanskeligt ved at vælge mellem de to kvinder, som han elsker. John Ross griber til afpresning for at få overtaget i styrkeprøven med et familiemedlem, men J.R. beslutter at gribe sagen an på sin egen facon.

Kanal 5

15:15  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mac og Danny efterforsker et dødsfald, der har fundet sted 200 meter under Manhattans gader, hvor en bygningsarbejder omkommer ved en eksplosion. Da CSI-holdet finder en tom inhalator på byggepladsen, og obduktionen beviser, at manden døde af et astmaanfald på grund af for lavt iltindhold i blodet allerede før eksplosionen - og først er blevet placeret på byggepladsen bagefter. Stella og Aiden undersøger mordet på en 16-årig, der er blevet kvalt.

16:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En nøgen teenagedreng er blevet fundet sovende i en kvindes seng, hvorefter Benson og Stabler indleder jagten på en særdeles dominerende mor, som synes at have en passende undskyldning parat for hver eneste af sønnens afvigende handlinger. Da efterforskerne forsøger at lokke sandheden ud af den manipulerende teenager, kommer de på sporet af en langt større sag.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Da hovedvidnet i en højtprofileret voldtægtssag bliver myrdet under et besøg hos sin datter, bliver Benson og Stabler hentet ind for at efterforske sagen. Det er nemlig en af deres sager, som nu er i fare for at falde til jorden. Efterhånden som de nærmer sig sandheden bliver alle på politistationen bragt i fare.

dk4

18:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

18:30  

Jagtmagasinet
Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

19:00  

I udenrigspolitisk selskab
Siden 2001 har Afghanistan været en fast del af vores mediebillede. Vores soldater er blevet såret og dræbt i Afghanistan, og vi har betalt mere end 13 milliarder kroner i militæromkostninger, men har vi egentlig forstået, hvad det er, vi har foretaget os i Afghanistan, hvilken rolle Danmark har haft? Har vi forstået det land, vi har kæmpet i og med hvilke konsekvenser? Til at besvare disse spørgsmål og til belyse de blinde vinkler i mediedækningen, ikke mindst hvad angår de civile ofres og modstandernes vinkel har Charlotte Flindt Pedersen inviteret filmmager, journalist og forfatter Nagieb Khaja i studiet. Nagieb Khaja er nomineret til Cavlingprisen for sit arbejde med Afghanistan.

19:30  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

20:00  

Ægte tæppekærlighed
Siden søskendeparret Helle og Martin Munkholm kom til verden, har deres liv været fyldt af ægte persiske tæpper. Sammen driver de forretningen Belle Art Galleri og Belle Carpets & Rugs lidt udenfor Vejle. Forretningen har de overtaget efter deres forældre, Hanne og Henning Munkholm. I starten af 70'erne begyndte Hanne og Henning at importere tæpper direkte fra Iran, og i begyndelsen havde de svært ved at blive accepteret i den iranske tæppebranche. Pengene var små, og de iranske tæppehandlere troede, at de blot var nogle af de mange turister, der jagtede et tæppe til en god pris. Sidenhen har hele familien opnået stor anerkendelse i den iranske tæppebranche i kraft af deres store viden om persiske tæpper og mange rejser til alle egne af landet. I programmet -Ægte tæppekærlighed- giver dk4 dig hele familiens historie, og samtidig inviterer Martin Munkholm med på tæpperejse til Iran. Her besøger han værksteder og arbejdende nomader på sletterne,for at give et indblik i det omfattende a

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivia ryger i totterne på sin gamle ven Cyrus Beene, som er præsidentens stabschef. De er nemlig rygende uenige om, hvordan Amanda Tanner-sagen bør behandles. Quinn tager på en risikabel date, og Olivias hold hjælper en diktator med at opspore hans kone og børn, som angiveligt er blevet kidnappet.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Owen rekrutterer sin gamle kollega fra Irak-krigen, Dr. Teddy Altman, som ny hjertespecialist, men Cristina stiller spørgsmålstegn ved Teddys evner pga. deres tidligere forhold. Izzie vender tilbage til Seattle Grace med sin gymnasievejleder, der lider af demens.

20:00  

Wedding Daze
Amerikansk romantisk komedie fra 2004. Anderson vil som en overraskelse fri til sin smukke kæreste, og har til lejligheden skrevet et digt. De er på fin restaurant, og han har klædt sig ud som kærlighedsguden Amor - det vil altså sige i englevinger og tights! Hun bliver overrasket - faktisk så overvældet, at hun dør af chok! Efter et år er Anderson stadig ikke kommet sig over tabet af sin udkårne. Men han ender alligevel i et sindssygt væddemål, med en gammel kammerat, hvor han skal fri til den første pige, han ser - som meget overraskende siger ja. Om de to kan leve op til mynten om "kærlighed ved første blik" kommer nu på sin prøve.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da den videnskabelige opdagelse, som Sheldon har gjort ved et rent tilfælde, bliver modbevist, må Amy og Leonard hjælpe ham med at håndtere skammen og skuffelsen. Howard og Bernadette åbner deres hjem for Raj i en uge, hvilket snart sætter deres ægteskab på prøve.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Mens Sheldon er i Texas, samles hele banden for at pynte op til jul, og de forestiller sig hver især, hvilket herligt liv de kunne have haft, hvis de aldrig havde mødt ham.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Den håbefulde skuespillerinde Penny scorer en rolle i tv-serien NCIS, men da tingene ikke går helt efter planen, må Leonard træde til og hjælpe hende. Det får nu Penny til at stille ham et alvorligt spørgsmål omkring deres forhold. Sheldon arbejder ihærdigt på at blive mere humoristisk, og Raj beslutter at stramme op, når det gælder om at tale med kvinder.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Der er store nyheder på karrierefronten, da Penny tager et afgørende skridt i retning af at blive fuldtids skuespillerinde. Sheldon bliver i mellemtiden tvunget til at tage ferie, men han finder afslapning yderst anstrengende.

20:00  

Stalker
Amerikansk thrillerserie. Politikommissær Beth Davis og kriminalassistent Jack Larsen, som er tilknyttet Los Angeles' politis Enhed for Trusselsvurdering, eftersøger en stalker med en forkærlighed for brandstiftelse. Beth mødes med en frustreret collegestudent, som hævder, at hans tidligere værelseskammerat udsætter ham for aggressiv chikane.

dk4

21:00  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med Alpint skiløb, Langrend, Bobslæde og Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken.

21:30  

Rundt om Peblinge Søen

21:40  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

22:25  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

22:55  

På ski igen, igen, igen
Thomas Uhrskov drager nordpå, helt deroppe, hvor temperaturen ikke måles i grader, men i centimeter. Han forfølger et rygte om et russisk skiområde, hvor kun Putin og partitoppen har adgang. Uden visum sniger han sig ind over den russiske grænse, og det ender i en alvorlig diplomatisk krise. Han tager også til den traditionelle dansker-destination Wagrain i Østrig, og kommer med en opfordring, der nok skal få pædagoger og skolelærere op i det røde felt.

23:30  

Alverdens dyreliv
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

Kanal 4

21:55  

I Am Jazz
Amerikansk dokumentarserie. Jazz begynder snart i gymnasiet, så hun konsulterer en terapeut, da hun skal beslutte, om hun ønsker at spille fodbold med sine venner eller lade sine venner spille uden hende.

22:55  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Owen rekrutterer sin gamle kollega fra Irak-krigen, Dr. Teddy Altman, som ny hjertespecialist, men Cristina stiller spørgsmålstegn ved Teddys evner pga. deres tidligere forhold. Izzie vender tilbage til Seattle Grace med sin gymnasievejleder, der lider af demens.

23:55  

House
Amerikansk dramaserie. House og teamet bliver kaldt ud til en kranulykke. De involverede er stærkt chokerede, og særligt ét offer bliver sat på en prøve, da hun skal beslutte, om hun vil have benet amputeret i et forsøg på at redde sit liv. House kigger nærmere på kranførerens rolle i ulykken.

Kanal 5

21:00  

Dødbringende våben 3
Amerikansk actionfilm fra 1992. Riggs, Murtaugh og deres benhårde nye kvindelige makker Lorna Cole, forsøger at afdække en korrupt politibetjents våbensmugleri. Den korrupte betjent snyder dem imidlertid konstant ved hjælp af en højst effektiv metode, han slår alle ihjel der ved noget. Og sagen bliver personlig for Murtaugh, da hans egen familie bliver involveret.

23:20  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. San Diego plages af en morder, som udelukkende går efter universitetsstuderende. Samtidig får de selskab af sektionschefen Erin Strauss

dk4

00:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I dette program står dagens måltid på grøntsagsmoussaka, når Aarstidernes vegetariske ekspert, Sanne Holden Venlov, tryller et grønt og velsmagende aftensmåltid med jordforbindelse frem. Vi skal også med Søren Ejlersen i marken, hvor han vil komme med en masse tips til tilberedning af knoldselleri, der selvfølgelig også skal bruges i dagens ret. God appetit!

00:30  

Opera i din stue
Se med, når private hjem i Berlin åbner dørene for en intim operakoncert, arrangeret af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun. Der findes allerede tre store operahuse i Berlin alligevel er -Home Opera- blevet en succes blandt berlinerne. dk4 er taget til Berlin og følger tyskernes oplevelse af en professionel operakoncert sat i en uhøjtidelig ramme, hvor tilhørerne kommer tæt på sangerne. Sangene præsenteres af den danske konferencier Jacob Beck, der har et særligt talent for at servere dansk humor for et tysk publikum. Repertoiret byder både på kendte klassikere fra især franske og italienske operaer fx Bellinis -Romeo og Julie- - og fra Mozarts -Don Juan- synges den mest berømte duet af alle: -Forførelsesduetten-. Tyskerne præsenteres også for danske Kai Normann Andersen, når aftenen rundes af med -Den allersidste dans-. I ensemblet medvirker den tyrkiske bariton Bora Balci, der er rejst fra Tyrkiet for at medvirke i -Home Opera-. I programmet vises, hvordan Bora Bal

01:30  

Kultursalon
Hun har landets mest karakteristiske briller. Hun har vældig gode ører. Og hun får folk til at danse og børn til at lytte til musik. Katrine Ring er komponist, men hun er også DJ. Hun er stilikon -" og hun har fødderne godt plantet i streetkulturen. Og så har hun lagt vejen forbi Anne Middelboes -Kultursalon-, hvor hun blandt andet vil fortælle om at opleve verden gennem lyd.

02:00  

Slip spændingerne med Stanley
Mere end en halv million mennesker i Danmark lider af migræne i mere eller mindre grad, og er du en af dem, der lider under stærke hovedsmerter, så skal du se med i dette program, hvor kropsterapeut Stanley Rosenberg demonstrerer nogle ganske enkle øvelser, der kan lette spændingerne i de nerver og muskler, der i anspændt tilstand kan give migræne. Også centralnervesystemet spiller en væsentlig rolle i forhold til anspændthed og smerter, og hele kroppen fra kranietop til tåspidser aktiveres for at komme af med migrænen.

02:30  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Crossfit kom til Danmark i 2008 og stammer oprindeligt fra USA. I dag findes der adskillige træningscentre landet over, som udelukkende tilbyder crossfit træning. I dette program er TimeOut taget på havnen i Aarhus, hvor Aarhus CrossFit har etableret sig. Her skal dk4's Trine Fuglholt Thomsen prøve at deltage i en rigtig crossfit træning WOD eller såkaldt Work out of the day, som blandt andet byder på kettlebells, vægtstænger og -hæng-i-barre-. Først skal der dog indsamles viden og afprøves øvelser med kyndig vejledning fra crossfit instruktør Kathrine Hachenberger Rasmussen.

03:00  

Fiskemagasinet
Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er første udgave af to programmer om aborrefiskeri i St. Vejle å.

03:30  

Forskningsmagasinet
Hver gang der kommer en liste over, hvor korrupte verdens lande er, ligger Danmark altid i top som et af de absolut mindst korrupte. Hvorfor det forholder sig sådan, og hvordan en del af forklaringen kan findes i danmarkshistorien -" det ser Niels Ebdrup og Mette Frisk Jensen, der forsker i dansk korruptionshistorie og er leder af websiden danmarkshistorien.dk ved Aarhus Universitet, nærmere på i denne udgave af Forskningsmagasinet. I programmets anden del -Spørg videnskaben- er gæsten professor Jan Ladewig, der blandt andet besvarer spørgsmålet: -Har dyr følelser?- Programmet produceres i samarbejde med videnskab.dk

04:00  

Grønlands heldige kartofler
"Grønlands heldige kartofler" er en film om den udvikling, der sker i Grønland pga. klimaforandringerne og hvad det betyder for det spirende landbrug. Det er ikke udelukkende klimaforandringerne, der har betydning for landbruget udvikling. De skadedyr man kender fra fx kartoffelavl andre steder i verden, er også i den grønlandske jord, men de er ikke aktive. Noget nede i jorden forhindre skadedyrene i at være aktive og giver de grønlandske landmænd et godt udbytte af meget høj kvalitet. Forskere fra LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet forsøger at finde hemmeligheden på hvad der forhindrer skadedyrene i at være aktive.

04:30  

Møllehave med Pia Søltoft
Blandt Johannes Møllehaves største inspirationskilder står Grundtvig, H. C. Andersen og Søren Kierkegaard. Fra studietiden har Møllehave beskæftiget sig intenst og vedvarende med de tre -" i bøger, forelæsninger og ikke mindst i et stort antal foredrag. I denne udgave af -Møllehave med venner- møder Johannes Møllehave Kierkegaards-forskeren Pia Søltoft, der især er optaget af kærlighedsaspektet i Kierkegaards skrifter. Omdrejningspunktet for samtalen er Pia Søltofts nyeste udgivelse -Kierkegaard og kærlighedens skikkelser-, og hvis man interesserer sig blot det mindste for Kierkegaard eller ønsker at blive klogere på kærligheden, så er denne samtale et must.

Kanal 4

00:55  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. BlueBelle bliver ramt af en hedebølge og alle indbyggerne opfører sig mere løssluppent. Også Zoe er ramt af varmen og går over stregen med Wade. Imens har Lemon helt styr på begivenhederne, da Georges familie ankommer, men så dukker Lavon og hans date Didi op på den samme restaurant.

01:50  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Olivia ryger i totterne på sin gamle ven Cyrus Beene, som er præsidentens stabschef. De er nemlig rygende uenige om, hvordan Amanda Tanner-sagen bør behandles. Quinn tager på en risikabel date, og Olivias hold hjælper en diktator med at opspore hans kone og børn, som angiveligt er blevet kidnappet.

02:50  

House
Amerikansk dramaserie. House og teamet bliver kaldt ud til en kranulykke. De involverede er stærkt chokerede, og særligt ét offer bliver sat på en prøve, da hun skal beslutte, om hun vil have benet amputeret i et forsøg på at redde sit liv. House kigger nærmere på kranførerens rolle i ulykken.

03:40  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Denise tager imod en ny person på Fort Marshall. Der opstår en interessant mulighed for Rowland på et ungdomscenter. Roxy skal lære at vænne sig til sin tilværelse som officerskone.

04:30  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En gammel bekendt af lægerne dukker op, og får rodet op i en række ting. En ung football-spiller får brug for råd og vejledning pga. en operation for en sportsskade, som han har pådraget sig. En pige, hvis kræftsygdom atter er brudt ud, vender tilbage til Seattle Grace.

Kanal 5

00:15  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet rejser til North Carolina for at efterforske sagen om to kvinder, den ene fundet hårdt tilredt og den anden forsvundet. Ved ankomsten, kan holdet dog konstatere, at disse kvinder ikke udelukkende er ofre for en forbrydelse.

01:15  

Krimi5 Tema
Dansk kriminalmagasin. Programmet ser nærmere på, hvor voldeligt og råt det er at komme i Bad Standing. Kenneth vil ud af bandemiljøet, efter han blev dømt for at skyde ved McDonald's. Men det er ikke noget, som sker ustraffet. Når rockere forsøger at komme ud af banderne, foregår det sjældent uden konsekvenser for det tidligere bandemedlem. Krimi5 Tema går tæt på nogle af de skæbner, som har mærket volden på egen krop og som i dag lever i konstant frygt for at miste livet. Kronvidnet MFP fik sine tidligere venner i Hells Angels bag lås og slå, da han samarbejdede med politiet og stak sine egne. Programmet dykker ned i sagen, og Stine Bolther møder bl.a. de rockere, den tidligere AK81'er stak til politiet.

02:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En patient på et sindssygehospital hævder, at have været vidne til et seksuelt overgreb. Det formodede offer er imidlertid en medpatient, som har for vane at fremsætte voldtægtsanklager. I denne omgang nægter hun dog at have været udsat for overgreb.

03:05  

Fra Sydhavn til West Coast
Dansk underholdning. De to komikere Linda P. og Christina Sederqvist er taget til Hollywood for at blive stjerner. Og det skal ske på én uge. Hvor svært kan det være? Det vigtigste er at kende de rigtige mennesker. Og heldigvis kender Linda og Christina Monika - Hun har alle de rigtige connections i Hollywood. Linda og Christina er lige ankommet til Los Angeles, og de starter med at tage en guidet tur rundt for at se, hvordan stjernerne bor. Selvom pigerne synes, guiden er en total klaphat, så kan de godt se, at man er nødt til at bo med stil, hvis man har tænkt sig at være stjerne. Så de tager ud og kigger på huse i Hollywood Hills med en ejendomsmægler. Pigerne er dog svære at stille tilfreds, og da de endelig finder et hus, som Linda kan lide, er der kamp om det. Baywatch-stjernen Pamela Anderson er nemlig også ude og kigge på hus. Måske kan hun give pigerne et par gode råd om, hvordan man bliver stjerner i Hollywood?

03:55  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Kongerne vågner tidligt ved lyden af grydelåg, der hamres mod hinanden. Foxy har nemlig fået et rengøringsflip, og ingen slipper udenom. Knaldperlen har sagt nej til en fræk invitation, og hele Kongehuset er et stort spørgsmålstegn - kan Knaldperlen virkelig havde fået en standard? Miami og Zebra udfordrer hinanden i en maddyst. Den bedste kok skal kåres, og taberen skal have en omgang ydmygende intim-voksbehandling! Om aftenen tager Kongerne på værtshus, og Knaldperlen og Dolken beslutter sig for, at nu skal det være slut med fine fornemmelser - nu skal der scores for enhver pris!

04:35  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Det har været en begivenhedsrig nat i kongehuset, hvor både Dolken, Knaldperlen og Zebra har fået sex. Om morgenen vil Dolken og Knaldperlen hurtigst muligt have deres scoringer ud af huset, mens Zebra hygger sig med Gritt. Zebra har tydeligvis fået følelser for Gritt, hvilket Knaldperlen og Dolken på ingen måder forstår. De mener ikke, det er 'god kongestil' at Zebra er blevet forelsket - og slet ikke efter, at han kun har kendt Gritt i 2 dage! Bubbly og Posh har en maddyst kørende, og Bubbly lægger hårdt ud med flæskesteg, agurkesalat og brunede kartofler. Aftenens bytur går til Odense, hvilket skal vise sig at blive en aften fyldt med både drama og scoringer.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207210747