dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 6. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 6. januar 2016

dk4

05:05  

Det gode glas
Det er almindelig kendt, at et glas ikke bare er et glas, glasset har faktisk har betydning for smagen af vinen. I 500 år har Spiegelau produceret glas og i 1911 åbnede den første fabrik. Adm. direktør Jan Hartwig fortæller om udviklingen og om hvad det er der gør, at et glas er godt. Se med her på dk4.

05:30  

Bog og forfatter
Verdens største cykelløb er en af klodens største årligt tilbagevendende sportsbegivenheder, som henrykker millioner af publikummer, både langs ruterne og bag tv-skærmene. Hvordan startede Tour de France, og hvem var de personer, som via en aviskrig i Paris, fik ideen til at skabe det store løb? Forfatter og cand.mag. Ole Skjoldhøj har skrevet bogen om løbets skabere og de første dramatiske årgange omkring 1. og 2. verdenskrig. Vært: Ib Søby.

06:00  

Dans i fokus

06:30  

Stjernetræf
I samme øjeblik som talen falder på Dræsinebanden, ved man hvem Inge-Marie er. Den Ærø-fødte sangerinde dannede, gennem næsten 25 år, par med ægtemanden Andreas P. Nielsen, i det folkelige populære fynske orkester Dræsinebanden, som solgte over 800.000 albums og plader. I juni 2011 døde Andreas, efter kort tids sygdom, kun 57 år gammel. De følgende mange måneder skulle Inge-Marie, ud over at være mor til tre, bearbejde sorgen og langsomt søge tilbage i vise- og folkemusikkens rampelys. Efter en serie optrædener på plejehjem følte hun sig mere og mere klar til at fortsætte karrieren og træde ud af mandens skygge. En barndomsdrøm om at indspille en række Raquel Rastenni hits blev realiseret i vinteren 2014/15 og markerer hermed Inge-Maries endelige comeback. Men det kræver mod og grundig overvejelse, at genindspille ældre landeplager som; Her I Vores Hus, Heksedansen, eller Marina -" hvilket Inge-Marie gjorde under Grand Prix veteranen Søren Bundgaards kyndige vinger, i dennes studie i T

07:00  

Livsvalg
Er sundhed den nye religion? Er fitnesscenteret vores nye kirke og er den personlige træner det tætteste, vi kommer på en ny Jesus-figur? Og hvorfor lever religiøse mennesker længere? Det diskuterer gæsterne i sofaen, og i dag er det ernæringsekspert Per Brændgaard, kultursociolog Rachel Santini og teolog Niels Chr. Hvidt. Anne Absalonsen har også inviteret fitnessbloggeren Cecilie Lind ind i studiet, og hun fortæller om, hvorfor sundhed hitter på de sociale medier, mens hun laver lidt lækkerier til gæsterne. Hunden Nelson hygger om gæsterne, og som vi ved, har hunde og kæledyr i det hele taget en positiveffekt på vores sundhed. Er du nysgerrig på sundhed, krop og videnskaben bag, men også på alt det, der ikke kan måles og vejes, det, vi tit kalder det alternative? Så skal du se med, når Anne Absalonsen og hunden Nelson inviterer spændende gæster ind i et følsomt lounge-studie for at tale om LIVSVALG. Der bliver bl.a. også danset, malet, musiceret og kokkereret i de seks udsendelser, h

07:50  

Kostråd om

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er denne gang taget til Knuthenborg Safaripark for at fiske koikarper. Det er ellers strengt forbudt at fiske i parkens sø, men Fiskemagasinet har fået lov til at fiske en dag efter de flotte fisk, der går i søen. Fiskemagasinets vært Mads Hussing har denne gang Henrik Carl med, som står for at passe søen. Koikarperne er i mange forskellige farver, og der bliver taget flere flotte fisk denne dag.

08:40  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Christine Due er 4-dobbelt verdensmester i jagt med stående hunde og fortæller i denne udgave af Jagtmagasinet om konkurrencen, forberedelserne og ikke mindst træningen. Desuden tager vi med på jagt efter agerhøns og fasaner for stående hunde -" ruhårede hønsehunde og gammel dansk hønsehund. Mange regner samspillet mellem jæger og hund for at være noget af det smukkeste og mest dynamiske, der knytter sig til den traditionelle europæiske jagt. Derfor tager vi denne gang på jagt nede ved vandhullet, inde i brakken og ikke mindst ude i de traditionsrige roemarker. Medvirkende: Christine Due, 4xVM i Sankt Hubertus. 4-dobbelt verdensmester Frank Elmer, Arrangør Kjeld Rasmussen, Pens. skovfoged Charlotte Bülow, fuglejæger Palle, Jagtleder

Kanal 4

05:40  

Are You There, Chelsea?
Amerikansk komedieserie. Chelsea dater en baseball-spiller mens Nikki og Rick begynder at tilbringe mere og mere tid sammen.

06:05  

TV-Shop

07:05  

Kitchen Boss
Tante Anna afslører nogle af sine hemmelige madlavningsfif til Buddy, inklusive hendes opskrift på hjemmelavet manicotti og hendes kylling med syltede peberfrugter.

07:35  

TV-Shop

08:35  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

Kanal 5

05:45  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Familien Weavers prøver at overbevise deres nye rumvæsen venner, om at lade deres børn starte i en skole uden for byen Hidden Hills. I mellemtiden mistænker Debbie og Jackie hinanden for at være uærlig.

06:05  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Larry og Jackie bevæger sig ud på usikker grund i deres bestræbelser på at virke overbevisende som ægte mennesker. Larry pinliggør ham selv, når han kommer på uventet besøg til en pokerfest.

06:30  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay forsøger at imponere sin kunstlærer, mens hun samtidig kæmper med at opretholde sit engagement i hockeysporten. Campbell hjælper Daphne, da hun begår en fejl på klinikken. Kathryn inviterer Renzo hjem til middag. Emmett efterforsker nogle tilfælde af hærværk.

07:15  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay assisterer sin kunstlærer på et galleri, og håber på at hun til gengæld vil modtage en anbefaling. Daphne kæmper for at blive venner med Sharee, og Reginas seneste forretning anbringer hende i en akavet situation.

08:00  

TV-Shop

08:15  

Kagekampen
Dansk underholdning. Et af bagetalenterne er presset i dag, for hun har 10 minutter færre at bage i, end de andre. Vil hun på den korte tid kunne bage den black and white-chokoladekage, der imponerer dommerne allermest? Thomas Mygind er vært på programmet, hvor de professionelle dommere i dag skal sende en af bagetalenterne hjem.

 
dk4

09:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:20  

Seniormagasinet
-Rette pille i rette mund til rette tid- lyder undertitlen til denne udgave af -Seniormagasinet-. Hvad det dækker over og ikke mindst, hvorfor det er så vigtigt, at der kommer øget fokus på udskrivningen af medicin til den ældste del af befolkningen, på brugen af piller og især på brugen af mange forskellige piller på samme tid -" det ser Georg Julin nærmere på i programmet. Georg Julins gæster i studiet er næstformand i Danske Seniorer, tidligere sundhedsminister Arne Rolighed samt folketingsmedlem fra Alternativet, Carolina Magdalene Meier, der er partiets sundhedsordfører. Arne Rolighed beskriver problemstillingen som -dansk sundhedsvæsens største udfordring-. Programmet produceres i samarbejde med -Danske seniorer-.

09:50  

Hvordan

10:00  

Vølvens liv og runernes råd
I anledning af årsskiftet lader vølven fra Ribe Vikingecenter runerne give gode råd om nogle af det kommende års store spørgsmål. -Kulturlivet skal stråle-, -Vi skal være realistiske-, -Man må begynde med sig selv-, -Vi skal passe på med, hvad vi siger. Det talte ord kan ikke tages tilbage igen-, -Det vi sår, det høster vi også-. Dette er nogle af de svar, som runerne giver dk4s seere på spørgsmål om det økonomisk trængte kulturliv, klimadebatten, indvandringen og verdensreligionernes forhold til hinanden. Det er dk4s Frantz Howitz, der har mødt vølven Gudrun Victoria Gotved på hendes plads i Ribe VikingeCenter for at få hende til at give råd om det nye år via de 24 runer, hun benytter sig af i sin rådgivning. Spådomme, i lighed med dem den islandske vølve hvert år kommer med, er derimod ikke noget, den danske vølve går ind i at beskæftige sig med. Gudrun Victoria Gotved er et barnebarn af Helle Gotved, der blev landskendt gennem radioprogrammerne -Ha´ det bedre-, som mange

10:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:00  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

11:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:00  

TV-Shop

10:05  

90210
Amerikansk ungdomsserie. Silver prøver at forberede sig på at skulle være mor, men er bekymret for, hvordan hendes liv vil forandre sig. Naomi forsøger at få Alec over på sin side, men det går ikke efter planen.

11:00  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai opfordrer Sookie til at invitere sin grønthandler, Jackson, ud på en date - men Lorelai ender med selv at blive involveret, da mødet mellem Jackson og Sookie kommer til at tage form af en dobbeltdate med Lorelai og Jacksons meget mærkelige fætter, Roon. Det bliver det rene mareridt - og hvad værre er, så er Rory i al hemmelighed også ude på en forfærdelig dobbeltdate. Da det bliver opdaget, falder der brænde ned.

Kanal 5

09:05  

Kagekampen
Dansk underholdning. I dag skal de resterende bagetalenter lave én dej og bage tre forskellige kager. Hvem kan tænke kreativt og imponere de to professionelle dommere både, hvad angår smag og udseende? De tre, det lykkes bedst for, går videre til ugefinalen, mens én bager må forlade køkkenet. Vært er Thomas Mygind.

09:50  

Once Upon a time
Amerikansk dramaserie. Fejringen af Mary Margaret og Davids barn bliver afbrudt, da Zelenas tidsportal genåbner sig og sender Emma og Klo tilbage til den Fortryllede Skov i fortiden. Her skal deres handlinger vise sig at få alvorlige følger for fremtiden.

10:40  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Emma og Klo forsøger at rette de fejltagelser, som de begik i den Fortryllede Skov i fortiden. De kæmper desuden for at finde en vej tilbage til nutidens Storybrooke, uden samtidig at ændre på deres venner og families skæbne.

11:35  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Et skyderi på et kontor tvinger en kvinde til at forsvinde, måske fordi hun skjuler på en stor hemmelighed.

dk4

12:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I dette program står dagens måltid på grøntsagsmoussaka, når Aarstidernes vegetariske ekspert, Sanne Holden Venlov, tryller et grønt og velsmagende aftensmåltid med jordforbindelse frem. Vi skal også med Søren Ejlersen i marken, hvor han vil komme med en masse tips til tilberedning af knoldselleri, der selvfølgelig også skal bruges i dagens ret. God appetit!

12:35  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Bryn og læber er to af de største trends lige nu, og er brynene først stylet og groomet og læberne defineret, er brede bryn og bløde læber et look i sig selv, helt uden noget på øjne eller vipper. Sidsel Marie Bøg viser, hvordan du tegner brynene op med både farvet pudder og løse fibre og så giver hun tips til at lægge en læbefarve, der holder hele dagen og natten med.

12:55  

Kostråd om

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

13:45  

Er du til bøger?
På den ene side var han provokatør med sorte negle og skarpe holdninger. På den anden side var han den folkekære -Onkel Danny-. Journalisten og redaktøren Henrik Palle har skrevet bogen -DT- om Dan Turell og hans tid. Men der er tidligere skrevet adskillige bøger om Dan Turell og hans tid, så skal hvad skal vi egentlig med endnu en bog? Hør, hvad Henrik Palle mener om den sag, når han er gæst hos Ole Sønnichsen i -Er du til bøger?-.

14:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:30  

Litteraturens åsteder
-Litteraturens åsteder- besøger Holbergs Sorø. Professor Anne-Marie Mai beretter i Sorø om Akademiets tidlige historie, hvor Ludvig Holberg spillede en stor rolle. Det er også her, man kan opleve en kvindelig dramatikers kastration af den store danske komedieforfatter. Sorø Akademi har gennem århundreder tiltrukket kulturpersonligheder inden for litteratur og kirkeligt liv samt i dets tidlige historie adelsmænd og kongesønner. I Klosterkirken ligger biskop Absalon og nogle af de gamle konger begravet. Det er også her, den danske komedies fader Ludvig Holberg er stedt til hvile som baron, en titel han modtog, efter at have testamenteret hele sin formue og -Det Holbergske Bibliotek- til Akademiet. Det er den historie, som professor Anne-Marie Mai først og fremmest fortæller i denne del af serien -Litteraturens åsteder-, hvor hun sammen med dk4s Frantz Howitz aflægger Sorø et besøg. Sorø Akademis historie går helt tilbage til den skole, der var tilknyttet det gamle cistercienserklos

Kanal 4

12:00  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig i Danmark! I løbet af foråret vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle under vejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! Trinny og Susannah er tilbage i hovedstaden! Louise' sexliv er gået i stå, og det vil de engelske damer gerne hjælpe hende med. Barbara har levet i et lesbisk forhold indtil hendes liv tog en overraskende drejning, og Maja er barn af en mor, der aldrig har lært hende at gå med bh! Der er nok at tage fat på for de bramfrie engelske damer, og det går ikke stille for sig!

13:00  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Pamela har det vanskeligt med at forholde sig til Chases adfærd. Trevor har det ikke godt med deres husgæster, og én af Denises gamle venner skaber problemer på basen.

14:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Hvert år bliver der afholdt en konkurrence i Bluebell, hvor deltagerne skal forsøge at overgå hinanden udi produktion af den traditionsrige ret gumbo. Zoe er fast besluttet på at vinde konkurrencen, så hun kan vinde goodwill og få nogle flere patienter. Hun er bare ikke helt med på, hvad gumbo egentlig er. Samtidig bliver Lavon forelsket.

14:55  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig i Danmark! Her vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle under vejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Esbjerg møder de bestemte damer Betina, der er på barsel og for alvor trænger til et look der matcher hendes faglighed og status, når hun skal tilbage på jobbet. Dyrlægen Ditte kommer ud af sin komfortzone og så får den hårdtprøvede Heidi et tiltrængt skub i en ny og mere positiv retning!

Kanal 5

12:30  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Malones hold teamer op med Gil Grisoom og hans CSI-hold, da de også jagter en seriemorder som er rykket til New York.

13:25  

CSI
Amerikansk krimiserie. Opklaringen af et firedobbelt familiedrab vanskeliggøres voldsomt, da hele tre personer tilstår drabene.

14:25  

CSI
Amerikansk krimiserie. En kvindelig sexforbryder bliver frifundet og får en blot advarsel, og Sarah sætter nu jagten ind på at få sat kvinden bag lås og slå en gang for alle.

dk4

15:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

15:20  

Dansk-tysk med Matlok
Siegfried Matlok er i denne udgave af -Dansk-tysk med Matlok- på besøg i den tyske ambassadørs tjenestebolig i Hellerup, hvor ambassadør Claus Robert Krumrei residerer. Ambassadøren er født i Delmenhorst i Niedersachsen i 1955 -" altså netop i det år, da Vesttyskland blev optaget i NATO samtidig med, at Danmark og Tyskland i Bonn underskrev de såkaldte København-Bonn-erklæringerne for de to landes mindretal. Krumrei har studeret jura og historie i München og har efter at have aftjent i sin værnepligt i den tyske marine siden 1985 været ansat i det tyske udenrigsministerium. Ambassadøren har bl.a. arbejdet i magtens centrum, i Bundeskanzleramt, men har også tjent Tyskland som diplomat i Columbia, Hongkong, Moskva, Moldova og Washington, lige som han har været leder af Mellemeuropa-afdelingen i Auswärtiges Amt Berlin - og i årene fra 1993-1995 har han endda været rådgiver for CDU/CSU´s parlamentsgruppe. Fra den 31. juli 2014 har Claus Robert Krumrei været Forbundsrepublikkens ambassadø

15:55  

Hvordan

16:10  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

16:40  

Fra dagvogn til rejseselskab
Brødrene Søren og Jacob Riis er indehavere af Riis Rejser og 4. generation i familieforetagenet. I programmet -Fra Dagvogn til Rejseselskab- tager de os med tilbage til 1898, hvor grundstenen til forretningen blev lagt af deres oldefar, da han etablerede en dagvogn fra Bovbjerg til købstaden Lemvig i Vestjylland. I 30'erne overtog brødrenes bedstefar og bedstemor vognmandsforretningen og begyndte at arrangere udflugter rundt omkring i landet. Bedstefaderen Jacob Riis blev kernen omkring udflugterne, da han var en dygtig formidler og kunne samle et selskab omkring sig og lave et godt fællesskab. Brødrenes forældre overtog forretningen i 70'erne og begyndte at arrangere rejser til udlandet og sætte struktur på firmaets rejseaktiviteter. I 2001 tog brødrene selv førerpinden i firmaet og har siden udvidet forretningen til at være et landsdækkende rejseselskab. Programmet giver også et unikt indblik i en moderne busrejse, da brødrene selv sætter sig i bussen for at køre en busfuld gæster

17:40  

Et godt liv på trods
Hvordan sikrer man et værdigt liv for borgere i det danske samfund, der både er blinde, døve og udviklingshæmmede? Det er en udfordring de tager på sig på Æblehaven ved Kolding Fjord. Det gælder om at finde de enkeltes personlighed bag diagnoserne. På Æblehaven gennemføres et pædagogisk arbejde, der bygger på anerkendelse og tillid. Det har givet væsentlige resultater, bl.a. med at undgå voldelige reaktioner fra beboernes side. De kommer fra et langt liv på de store, gamle centralinstitutioner, hvor de grundlæggende fik en behandling, som vi ikke finder værdig i dag. I kommunikationen er strukturen og forudsigeligheden central. Beboerne skal vide hvad de skal og kende rækkefølgen. Blandt kravene til medarbejderne er åbenhed, fordomsfrihed og respekt for de signaler, der sendes.

Kanal 4

16:00  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. I aftenens program skruer vendelboen Ulrik "Texas" op for romantikken med bådtur og kransekage. Desværre kikser han sin ellers snedige plan om at sende bypigen Camilla et hemmeligt signal om, at hun er hans favorit. Den anden nordjyske bonderøv, 22-årige Patrick, må rapelle på hovedet ned for at overgå bypigen AC, og bagefter erfare at kokken Cecilie er skrækslagen for højder.

17:00  

Dallas
Amerikansk dramaserie. Netop som John Ross står over for at ville kræve sin ret og gøre sin far stolt, beslutter J.R. at flytte hjem til Southfork - til stor ærgrelse for Bobby. Familien Ewings bitre fjende, Cliff Barnes, vender tilbage og forsøger at genoptage forbindelsen med sin nevø, Christopher. En forbløffende nyhed byder på chancen til at hele gamle sår.

Kanal 5

15:15  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. Mac og Aiden undersøger drabet på en populær hiphop-musiker, der er blevet stukket ihjel efter at have vundet en stor dj-konkurrence og skrevet under på en pladekontrakt. Stella og Danny efterforsker en sag, hvor en modedesigner bliver fundet død i poolen ved sin penthouse-lejlighed. Sporet leder dem til en fashionabel sushi-restaurant, der i stedet for at bruge tallerkner serverer maden på nøgne kvinder.

16:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson og Stabler finder et spædbarn efterladt på en legeplads, og de afhører nu barnets adoptivmor. Efterforskningen bringer dem på sporet af kvindens kæreste, en mand med en skummel fortid, som desuden har noget kørende med adoptivbarnets barnepige.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En nøgen teenagedreng er blevet fundet sovende i en kvindes seng, hvorefter Benson og Stabler indleder jagten på en særdeles dominerende mor, som synes at have en passende undskyldning parat for hver eneste af sønnens afvigende handlinger. Da efterforskerne forsøger at lokke sandheden ud af den manipulerende teenager, kommer de på sporet af en langt større sag.

dk4

18:10  

Restauranter i Europa
Det hold, der står bag -Restauranter i Europa- har atter været på tur. Denne gang er de taget til -Garage Du Pont, Berlin-, et særligt sted med sin helt egen historie. En gammel arkitekttegnet tankstation fra 1937 er blevet gennemrenoveret med stor respekt for dets oprindelige funktion. Noget af pladsen er inddraget til et lille museum, hvor der står de smukkeste veteranbiler, og ellers er der restaurant og selskabslokaler. Det er det franske køkken, som hersker, men der er også nogle mere cafeagtige retter - det bedste er, at maden bliver lavet med kærlighed fra bunden af. Få historien om det helt særlige sted -" og endnu en god undskyldning for at drage til Berlin.

18:30  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

19:00  

Schlagerbox Special
En mand og hans guitar, en mand opslugt af ulykkelig kærlighed, en gruppe mænd, der forenet får skumsprøjt frem på nethinden, humor og frække glimt i øjnene. Det er Schlagerbox Special -" Männer, her på dk4.

20:00  

Super Bingo Onsdag
dk4 sender direkte bingo hver onsdag aften kl. 20.00-21.00.

Kanal 4

18:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Da en milliardærsøn bliver anklaget for en brutal voldtægt, bliver Olivia (bill.) og hendes medarbejdere stillet over for en meget svær sag, da milliardærsønnen formentlig vil forsøge at betale sig fra en dom. Imens insisterer Olivia på at tage præsidentens tidligere praktikant, Amanda Tanner, som klient, selvom det betyder, at Olivia er tvunget til at se sin fortid med præsidenten i øjnene.

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Da et forældrepar udlover en million-donation til Seattle Grace hospitalet, hvis deres tiårige søn kan reddes, befinder Arizona sig i en interessekonflikt. Cristina afprøver sine grænser over for Owen. Og Alex efterlades med alle Izzies hospitalsregninger.

20:00  

You Again
Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Marni får sig en slem overraskelse, da hendes bror præsenterer hende for sin nye forlovede. Det er nemlig hendes mangeårige plageånd fra skolen, som har kastet sin kærlighed på broderen. Og nu er der kun et at gøre: Forhindre brylluppet, koste hvad det vil.

Kanal 5

18:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Leonard kan ikke forhindre Sheldon i at overreagere, da en uretfærdighed fra fortiden kommer frem i lyset. Som straf må Leonard nu prøve, hvordan det er at være i Sheldons sko. Penny konfronterer Rajs ekskæreste, Lucy.

18:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Howards mor har noget at skulle have sagt, da Howard og Bernadette er værter ved thanksgiving-middagen, hvor alle vennerne er inviteret. Penny bliver hjemsøgt af sin fortid.

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da den videnskabelige opdagelse, som Sheldon har gjort ved et rent tilfælde, bliver modbevist, må Amy og Leonard hjælpe ham med at håndtere skammen og skuffelsen. Howard og Bernadette åbner deres hjem for Raj i en uge, hvilket snart sætter deres ægteskab på prøve.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Mens Sheldon er i Texas, samles hele banden for at pynte op til jul, og de forestiller sig hver især, hvilket herligt liv de kunne have haft, hvis de aldrig havde mødt ham.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Peter stopper en asylansøger, som går tur på motorvejen. Vlado standser en bilist, som han mistænker for at have relationer til kriminelle miljøer. Jørgen stopper en udenlandsk bil, men han kan ikke kommunikere med den mistænkelige bilist. Henrik anholder for anden gang samme bilist for spirituskørsel. Denne gang har han heller ikke kørekort.

dk4

21:05  

DanskTOP Talent 2015
Dansvingerne består af duoen Tobias Ahnfelt-Rønne og Kristoffer Dam. Deres sang "Fest i gaden" har været et fast indslag til alle festlige lejligheder blandt duoens venner og bekendte siden 2001. Da Tobias´ kone så, at man kunne tilmelde sig til DanskTOP Talent showet, mente hun, at det nu var på tide, at sangen blev kendt i den bredere befolkning. Dette startede en lavine af underholdende oplevelser for Tobias og Kristoffer. I dette program fortæller de om, hvordan det hele begyndte, og hvorfor de fik naboklager fra blandt andet den forhenværende Statsminister Helle Thorning Schmidt, da de skrev og komponerede "Fest i gaden". De sætter også gang i festen på Kristoffers arbejdsplads, Allerød Gymnasium, og spiser en af verdens stærkeste chilier, blot fordi de lovede at gøre det, hvis de gik videre til finalen. Samtidig med dette har de svært ved at forstå, at sangen de skrev for 14 år siden, nu skal spille foran tusindvis af mennesker i Boxen i Herning.

22:05  

De Sjældneste
dk4 DOKUMENTAR står bag DE SJÆLDNESTE del 1-2, en ny dansk dokumentar, der sætter fokus på nogle af de sjældneste børn. Selv om de er kronisk syge, sidder i kørestol mv. danser de nemlig ballet på Det Kgl. Teater. Som en af dokumentarens hovedpersoner, Laura på 10 år, udtaler til kameraet, er -det kun de allersjældneste børn, som får lov til at være med i Bella-. Bella Speranza er navnet på et nonprofit-projekt, som de professionelle balletdansere Sorella Englund og Charlotte Khader har skabt på frivillig basis. I et forløb på 10 uger inviteres kronisk syge børn ind på Det Kgl. Teater, hvor de hver tirsdag eftermiddag undervises i bevægelse, dans og musik. Forløbet ender med, at børnene laver en lille forestilling for familie og venner. Bella Speranza har kørt siden 2012 og 18 børn har indtil videre været igennem et forløb. Der er tale om kronisk syge børn, så teamet bag har ikke tidligere ønsket presseopmærksomhed på projektet, og det har derfor levet sit hemmelige liv på teatret. N

23:10  

Søstrene Bisp
De kommer hverken i Volvo eller med stav, men inspirationen til programrækkens titel kommer naturligvis fra den legendariske programrække -Brødrene Bisp-. De to værter er heller ikke søstre, men derimod rigtige biskopper. Marianne Christiansen er biskop i Haderslev stift og Tine Lindhardt i Fyns stift, og de to biskopper skiftes til at være vært i dk4s nye programserie om tro, etik, humanisme og alt andet mellem himmel og jord. Men i dette første program er de begge vært og gæst hos hinanden i studiet i Aarhus, og her fortæller de blandt andet, hvordan det er gået til, at Danmark for første gang nogen sinde har fået en tv-programrække, der har to biskopper som værter. Hvorfor tager de som biskopper en sådan opgave på sig? Hvordan har deres personlige vej været til et af de højeste embeder inden for folkekirken. Hvad skal de kommende programmer handle om? Hvem er gæsterne, og hvad kan seerne få ud af at kigge med. -Søstrene Bisp- produceres som et samarbejde mellem dk4, Haderslev st

23:40  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er denne gang taget til Knuthenborg Safaripark for at fiske koikarper. Det er ellers strengt forbudt at fiske i parkens sø, men Fiskemagasinet har fået lov til at fiske en dag efter de flotte fisk, der går i søen. Fiskemagasinets vært Mads Hussing har denne gang Henrik Carl med, som står for at passe søen. Koikarperne er i mange forskellige farver, og der bliver taget flere flotte fisk denne dag.

Kanal 4

22:10  

I Am Jazz
Amerikansk dokumentarserie. Da Jazz' venner beslutter sig for at holde en bowlingaften for både drenge og piger, kommer Jazz' usikkerhed til overfladen, da nogle drenge ikke vil møde op, fordi hun er transkønnet.

23:10  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Da et forældrepar udlover en million-donation til Seattle Grace hospitalet, hvis deres tiårige søn kan reddes, befinder Arizona sig i en interessekonflikt. Cristina afprøver sine grænser over for Owen. Og Alex efterlades med alle Izzies hospitalsregninger.

Kanal 5

21:00  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Kates niece og dennes bedste ven bliver kidnappet af en mand, som har søgt kontakt på nettet og udgivet sig for at være en skoledreng.

21:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet jagter en mand som er i færd med at myrde en række af sine tidligere klienter. Samtidig er Jack ved at besætte en ledig stilling og har nogle forskellige kandidater til samtale.

22:55  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Mens alle på holdet kæmper med deres følelser efter at have mistet Prentiss, kaldes de til Tampa for at efterforske en ny række mord.

23:50  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. San Diego plages af en morder, som udelukkende går efter universitetsstuderende. Samtidig får de selskab af sektionschefen Erin Strauss

dk4

00:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:20  

I udenrigspolitisk selskab
Siden 2001 har Afghanistan været en fast del af vores mediebillede. Vores soldater er blevet såret og dræbt i Afghanistan, og vi har betalt mere end 13 milliarder kroner i militæromkostninger, men har vi egentlig forstået, hvad det er, vi har foretaget os i Afghanistan, hvilken rolle Danmark har haft? Har vi forstået det land, vi har kæmpet i og med hvilke konsekvenser? Til at besvare disse spørgsmål og til belyse de blinde vinkler i mediedækningen, ikke mindst hvad angår de civile ofres og modstandernes vinkel har Charlotte Flindt Pedersen inviteret filmmager, journalist og forfatter Nagieb Khaja i studiet. Nagieb Khaja er nomineret til Cavlingprisen for sit arbejde med Afghanistan.

00:50  

Vølvens liv og runernes råd
I anledning af årsskiftet lader vølven fra Ribe Vikingecenter runerne give gode råd om nogle af det kommende års store spørgsmål. -Kulturlivet skal stråle-, -Vi skal være realistiske-, -Man må begynde med sig selv-, -Vi skal passe på med, hvad vi siger. Det talte ord kan ikke tages tilbage igen-, -Det vi sår, det høster vi også-. Dette er nogle af de svar, som runerne giver dk4s seere på spørgsmål om det økonomisk trængte kulturliv, klimadebatten, indvandringen og verdensreligionernes forhold til hinanden. Det er dk4s Frantz Howitz, der har mødt vølven Gudrun Victoria Gotved på hendes plads i Ribe VikingeCenter for at få hende til at give råd om det nye år via de 24 runer, hun benytter sig af i sin rådgivning. Spådomme, i lighed med dem den islandske vølve hvert år kommer med, er derimod ikke noget, den danske vølve går ind i at beskæftige sig med. Gudrun Victoria Gotved er et barnebarn af Helle Gotved, der blev landskendt gennem radioprogrammerne -Ha´ det bedre-, som mange

01:40  

De Dansende Divaer
De Dansende Divaer er motionsdans for kvinder med et BMI over 25. Den professionelle danser, Ronnie Handskemager, har skabt et frirum, hvor overvægtige kvinder har lyst til at danse med ligevægtige. Danseundervisningen foregår uden pres, uden stigmatisering og uden en forventning om, at man skal være god til at danse -" her er danseglæden i fokus. Husk at se med, når -De Dansende Divaer- svinger hofterne, her på dk4.

02:00  

Slip spændingerne med Stanley
Stanley Rosenberg har gennem de seneste 45 år arbejdet som kropsterapeut, blandt andet med kraniosakral-terapi og med rolfing. Han har bla. grundlagt Stanley Rosenberg Instituttet, som gennem årene har uddannet en lang række kraniosakral-terapeuter og han har udviklet en effektive ansigtsløfnings massage, som bruges på en lang række skønhedsklinikker landet over. For nogle år siden afhændede han sit institut og i dag arbejder han selvstændigt med blandt andet kurser og udvikling af selv-behandlingsmetoder. Teorien bag selv-behandlingerne er, at vi alle er vores egne bedste terapeuter, og at vi selv kan gøre nogle ganske enkle ting, der kan forbedre både livskvalitet og udseende. Det er disse selv-behandlinger, Stanley Rosenberg eksklusivt viser i fire nye programmer på dk4, hvor han tager fat på migræne, ansigtsløft, lungefunktionen og dobbelthager. I dette program fortæller Stanley Rosenberg lidt om sin tilgang til behandling og selvbehandling.

02:30  

Restauranter i Europa
Restauranter i Europa er denne gang taget til Culinarius -" en italiensk restaurant i Køln. I folkemunde går Køln som det nordligste Italien, da der er rigtig mange italienere, som har slået sig ned her igennem årene. Fire brødre står i dag med ansvaret for forældrenes satsning og for at føre den videre i bedste italiensk tradition. I programmet vil køkkenchefen Antonio Fondacaro afsløre en yderst delikat fiskeret, se med på dk4

03:00  

Teatermøde med Vivienne McKee
Hun blev født i England, voksede op i såvel England, som Frankrig, USA og Australien. Hun har en universitetsuddannelse i drama og fransk -" og en skuespilleruddannelse fra Old Vic i London. Hun er også certificeret som turistguide i London, har boet i Danmark i mere end 30 år, har været instruktørassistent for Sam Besekow på Det Kgl. Teater. Og så har hun for resten opfundet Crazy Christmas Cabaret i Danmark, der lige har haft 30 års jubilæum. Vi kender hende mest som den morsomme britiske diva i dansk teater, men hun er meget mere end det. Vivienne McKee er gæst hos Henrik Lyding i dette -Teatermøde-.

03:30  

Claus Larsen-Jensen
Hvad laver et dansk medlem af Europa-parlamentet når han er i parlamentsbygningen i Bruxelles? Det besvarer denne udsendelse ved at følge socialdemokraten Claus Larsen-Jensen over et par arbejdsdage. Andre socialdemokrater giver også deres besyv med. Medvirkende: Claus Larsen-Jensen, Ole Christensen, Christel Schaldemose, medlemmer af Europa-Parlamentet for Socialdemokraterne.

04:05  

Det handler om følelser
Nogle mennesker er afhængige af sex og kærlighed på samme måde, som andre er afhængige af alkohol og stoffer. De kan fx være besat af porno, besøg hos prostituerede, have elskere/elskerinder, et utal af engangsaffærer, og forelskelse på forelskelse og gå fra forhold til forhold. Hvorfor bliver nogle mennesker afhængige af sex og kærlighed? Hvordan føles det? Og hvad gør det ved dem? Det ser Michele Lauritsen og gæster nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-. Læs evt. mere på www.lottechristiansen.dk og sunderelationer.dk

04:35  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

Kanal 4

00:10  

House
Amerikansk dramaserie. Under et møde med dr. Nolan, fortæller House, at der kommer en kvindelig patient til skadestuen med en uforklarlig sygdom, og hun kan ikke huske, hvem hun er. Samtidig med. at House skal forsøge at kurere hende, prøver han også bid for bid at finde ud af, hvem hun er.

01:10  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Hvert år bliver der afholdt en konkurrence i Bluebell, hvor deltagerne skal forsøge at overgå hinanden udi produktion af den traditionsrige ret gumbo. Zoe er fast besluttet på at vinde konkurrencen, så hun kan vinde goodwill og få nogle flere patienter. Hun er bare ikke helt med på, hvad gumbo egentlig er. Samtidig bliver Lavon forelsket.

02:05  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Da en milliardærsøn bliver anklaget for en brutal voldtægt, bliver Olivia (bill.) og hendes medarbejdere stillet over for en meget svær sag, da milliardærsønnen formentlig vil forsøge at betale sig fra en dom. Imens insisterer Olivia på at tage præsidentens tidligere praktikant, Amanda Tanner, som klient, selvom det betyder, at Olivia er tvunget til at se sin fortid med præsidenten i øjnene.

03:05  

House
Amerikansk dramaserie. Under et møde med dr. Nolan, fortæller House, at der kommer en kvindelig patient til skadestuen med en uforklarlig sygdom, og hun kan ikke huske, hvem hun er. Samtidig med. at House skal forsøge at kurere hende, prøver han også bid for bid at finde ud af, hvem hun er.

03:50  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Pamela har det vanskeligt med at forholde sig til Chases adfærd. Trevor har det ikke godt med deres husgæster, og én af Denises gamle venner skaber problemer på basen.

04:40  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. En mor bringer sin søn til hospitalet, fordi hun synes, hans adfærd har ændret sig drastisk. En kvindelig patient risikerer at blive stum, medmindre Mark og Richard kan klare en vanskelig operation. George har skyldfølelse over sit forhold til Izzie.

Kanal 5

00:45  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. En 10-årig pige er blevet udsat for så brutal en voldtægt, at hun end ikke kan huske sit eget navn. Da Fin hjælper til med at få fastslået pigens identitet opdager efterforskerne, at hun ikke er den eneste, der har hukommelsesproblemer. Dr. Huang bliver tilkaldt for at vurdere situationen i pigens hjem, og sagen bliver yderligere kompliceret, da Erik Weber dukker op igen og blander sig i efterforskningen.

01:35  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. De to nye Konger og Blondie skal på arbejde på Valdemars Slot, hvilket Blondie er meget tilfreds med. Hun har nemlig hørt, at der bor en single baron på slottet. Zebra ser arbejdstjansen som endnu en chance for at lægge billet ind hos pigerne. Bubbly er en følsom pige, der har nemt til tårer, men er det virkelig rigtigt, at hun kan græde over spildt bacon? Om eftermiddagen deler Kongerne sig op. Pigerne tager på café, og drengene tager ud at spille pool. Straffen til taberholdet er en tur i byen iført pigernes trusser! I byen er der knald på Kongerne. Blondie vil gerne score, men desværre viser hendes flirt sig at være en stor skuffelse. Knaldperlen får kamp til stregen, da han møder sit kvindelige modstykke.

02:25  

Splice
Canadisk sci-fi-gyser fra 2009. To unge og rebelske videnskabsmænd, Clive og Elsa, bremses af myndighederne i at videreudvikle deres projekt, som består i at kombinere menneskelig og dyrisk dna for at skabe et helt nyt væsen. Men i al hemmelighed fortsætter dueon, og det får katostofale følger.

04:15  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Kongerne vågner tidligt ved lyden af grydelåg, der hamres mod hinanden. Foxy har nemlig fået et rengøringsflip, og ingen slipper udenom. Knaldperlen har sagt nej til en fræk invitation, og hele Kongehuset er et stort spørgsmålstegn - kan Knaldperlen virkelig havde fået en standard? Miami og Zebra udfordrer hinanden i en maddyst. Den bedste kok skal kåres, og taberen skal have en omgang ydmygende intim-voksbehandling! Om aftenen tager Kongerne på værtshus, og Knaldperlen og Dolken beslutter sig for, at nu skal det være slut med fine fornemmelser - nu skal der scores for enhver pris!

04:55  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Programmet følger indsatslederen fra Gladsaxe Brandvæsen, når brandfolkene bliver sendt ud til et voldsomt trafikuheld, hvor en bil er væltet om på taget. Vi er også med, når ambulancen bliver sendt ud til en ung mand, som klager over stærke smerter i brystet. En opgave som kræver overblik og faglig kompetence af den helt nye ambulancebehandler Heidi.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070239