dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. januar 2016

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. januar 2016

dk4

05:00  

Forskningsmagasinet
For 80 år siden gjorde astronomer en opdagelse, som stadig kan forundre os i dag. De opdagede, at Universet ikke kun består af de planeter, stjerner og galakser, som vi kan se. I virkeligheden består omkring 25 procent af universet af noget, astronomerne har givet navnet 'Mørkt stof'. Men hvad er -Mørkt Stof- for noget? Hvordan ser det ud? Hvor findes det? Hvorfor er det så svært at finde, og hvordan kan vi overhovedet vide, at -Mørkt stof- eksisterer? Sådan lyder blot nogle af de spørgsmål, der indgår i denne udgave af dk4s nye programrække -Forskningsmagasinet-, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning. Hvert program slutter med -Spørg videnskaben-, hvori forskere besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet -Hvad er en supernova-? Spørgsmålene stilles af Niels Ebdrup, og svarene om -Mørkt stof- og også om supernovaer leveres af Steen H. Hansen, lektor ved Dark Co

05:30  

Til bords med søstrene Gercke
Da Søstrene Gercke, henholdsvis Vibeke og Ulrikke, var små elskede de at lege en leg, som de kaldte "Fru Larsen". Legen gik ud på, at to mødre skulle lave mad til deres børn - dengang blev det til, at de lavede mad i sandkassen til deres dukker. Det hørte også med, at blomster skulle plukkes i haven, så de kunne stå smukt på bordet med det aflagte porcelæn, som de havde fået at lege med. Nu er Søstrene blevet voksne og legen er blevet seriøs, men mad, æstetik og historie er der stadig. I dette program er Søstrene Gercke taget til det gamle, adelige Selsø Slot, hvor Vibeke vil kaste sig over en gang vildfrikadeller med polenta og bagte artiskokker. Ulrikke vil dække op i den gamle riddersal og bl.a. vise hvordan artiskokken går igen i opdækningen. Selsø Slot blev bygget i slutningen af 1500-tallet (stod færdigt 1576) og blev beboet af adelige helt frem til 1829, hvor Agathe von Qualen døde den 11. maj. Arvingen var ikke interesseret i slottet og solgte inventaret på auktion. Herefter på

06:05  

Læsemagasinet
Selvom læselyst er et ord vi ofte bruger, så ved vi ved ganske lidt om det. Læsemagasinet har inviteret forsker Anna Skyggebjerg og lektor Caroline Sehested i studiet for at høre deres bud på, hvad læselyst er, og hvordan man kan skabe det. Vi tager også en tur ud på Tingbjerg skole, der i 3 år har uddannet fædre til læselystambassadører.

06:35  

Hobby og fritid
For Per Alleslev i Odense skulle der overtalelse til, før han som 18-årig fik lov af sin mor, til at købe sin første Nimbusmotorcykel. Men da han først havde fået lov, gik der ikke længe før, at han havde fået købt de første syv. Senere blev han også interesseret i alt, hvad der havde med Nimbus at gøre, om det så var brochurer, gamle registreringspapirer eller emaljeskilte. Og da han blev opmærksom på, at Nilfisk-støvsugere blev produceret på samme fabrik som Nimbusmotorcyklerne, blev alt hvad der havde med Nilfisk at gøre også en del af samlingen. Per bruger i dag flere timer om dagen på at finde nye ting til sin samling, som efterhånden er blevet så stor, at den er ved at vokse ud af kælderrummet.

07:00  

Aftensmad med jordforbindelse
I dag står menuen på rosmarinfrikadeller med bolsjestribede rødbeder, når Magnus Laier Sonne pifter den traditionelle frikadellefars op med spændende krydderurter. Ydermere skal vi også et smut i marken til Søren Ejlersen, der vil fortælle en masse om de farverige bolsjestribede rødbeder og knasende spidskål - velbekomme! Programseriens kokke: Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent. Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed. Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til årstidernes Måltidskasser og er især optaget af årstidernes veget

07:30  

Naturligvis
Epilepsi er et problem, som gør hverdagen helt uforudsigelig, ikke alene for den, som har epilepsi, men også for familien. I denne udgave af programmet Naturligvis, har vi besøg af Lone Sørensen, skaberen af en behandlingsteknik, der hedder Temprana. En teknik hvor nærtstående lærer teknikken og behandler den syge dagligt med utrolige resultater. I udsendelsen viser vi, hvordan Frederik på 14 år har uvurderlig glæde af de daglige behandlinger udført af mor Jette. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil søge at find

08:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:10  

Kultursalon

08:40  

I vikingernes land
Trelleborg er et af Danmarks mest kendte vikingesteder. Hvert år besøges denne ringborg af, i tusindvis, turister fra ind- og udland, der alle ønsker at mærke historiens vingesus. Og suset får man, i det øjeblik man er gået over broen og gennem det, der for mere end 1000 år siden var en port ind til selve hovedborgens strengt symmetrisk opbyggede område. Intet sted i verden kender man til noget, der minder om Harald Blåtands ringborge, hvor Trelleborg er den bedst bevarede. Specielt i juli måned har alle, der har vikingetiden i blodet, mulighed for at udfolde sig på det årlige vikingemarked. Her er hele området udenfor selve borgen forvandlet til en kæmpe teltlejr, hvor vikingeklædte deltagere producerer og faldbyder varer, der alle har rødder tilbage til vikingetiden. Økser og andre våben, mjød, sølvmønter, pileflet, smykker, naturfarvede garner og meget mere. Som besøgende -forføres- man 1000 år tilbage i tiden, fortæller dk4s Frantz Howitz i et program om Trelleborg, der er sidste

Kanal 4

05:30  

Are You There, Chelsea?
Amerikansk komedieserie. Chelsea tager på date med en marketingdirektør for at skaffe Olivia et job

05:40  

Ingen udsendelse

05:55  

TV-Shop

06:55  

Kitchen Boss
Buddy går tilbage til rødderne og tilbereder en autentisk siciliansk menu bestående af Pasta alla Norma, Steak Pizzaiola og Buddys personlige favorit Granita Lemon.

07:20  

TV-Shop

08:25  

Malibu Country
Amerikansk komedieserie.

08:50  

TV-Shop

Kanal 5

05:15  

Ingen udsendelse

05:30  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

06:15  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

07:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Pigerne tager hul på deres sidste år på Carlton, hvor Toby påtager sig jobbet som træner. Kathryn bliver ven med en stepdanser. Daphne begynder at arbejde på prøve ved en gratis klinik, og Bay bliver inspireret af sin nye kunstlærer.

07:50  

TV-Shop

08:05  

Den vrede tømrer
Dansk boligmagasin. Tømrer rykker Jens Andersen ud for at hjælpe gør det selv-folk, der har rodet sig ud i byggeprojekter, der er løbet fuldstændig fra dem. Hos Paw og Mia i Haarby er det absolut tilfældet. Her må parrets tre børn kravle op og ned af en slidt og livsfarlig hønsestige for at komme ind på deres værelser, fordi Paw og Mia rev husets trappe ned, uden at ane hvordan de skulle få en ny. Og det er kun et af mange gør det selv-projekter i huset, som virkelig får lamperne til at blinke røde hos Jens.

08:55  

Kagekampen
Dansk underholdning. Fem passionerede bagetalenter kæmper mod hinanden og tiden for at imponere de to professionelle dommere. I dag skal Mette, Nina, Lotte, Laura og June bage en signaturkage " altså den kage, der bedst repræsenterer dem som personer. Thomas Mygind styrer Kagekampen og afslører, hvem af de fem, der imponerer dommerne mindst og får en slem tidsstraf.

 
dk4

09:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

09:30  

Jagtmagasinet
I denne version af Jagtmagasinet nedlægger Steen Andersen en gamle medtaget giraf i Sydafrika, og følger hele det enorme dyrs vej gennem processen frem til trofæ og mad.

10:00  

Seniormagasinet
I denne udgave af -Seniormagasinet- er fokus på de såkaldte satspuljemidler. Hvad er det nu lige, det er for nogen? Hvor kommer de fra, og hvad bruges de til? Kan man med rette påstå, at satspuljemidlerne på en måde betales af landets pensionister, og hvad mener man om midlerne i fx organisationen Danske Seniorer og på Christiansborg? I studiet analyserer og debatterer Georg Julin satspuljemidlerne sammen med formanden for Danske Seniorer, Jørgen Fischer, og MF for Dansk Folkeparti, Charlott Blixt. Programmet produceres i samarbejde med Danske Seniorer.

10:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

10:40  

Øhrgaard med tyskere

11:10  

Håbets teologi
-Hvor er du Gud?-, lød råbet fra den 17-årige Jürgen Moltmann, da han som -Flakhelfer- på et antiluftskytsbatteri oplevede bombardementet på Hamborg. Kammeraten ved siden af blev dræbt. Moltmann overlevede, og lige siden har Jürgen Moltmann været optaget af spørgsmålene om, hvorfor han skulle overleve og kammeraten dø og spørgsmålet om, hvor Gud er. Den nu 86-årige Moltmann er en af Tysklands mest betydningsfulde efterkrigstidsteologer, som på forskellige områder har præget og inspireret teologisk tænkning over hele verden. Jürgen Moltmann kan i dette program ses i samtale med rektor, professor Eberhard Harbsmeier fra Teologisk Pædagogisk Center og Præstehøjskolen i Løgumkloster, som Moltmann besøgte i marts 2012. Programmet vises i samarbejde med Teologisk Pædagogisk Center i Løgumkloster.

11:55  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

Kanal 4

09:50  

90210
Amerikansk ungdomsserie.

10:45  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai bliver nødt til at arbejde den aften, hvor hendes mor afholder sin store julefest - og Emily antager fejlagtigt, at Lorelai simpelthen ikke gider deltage. Senere mødes mor og datter imidlertid på hospitalet, fordi Rorys far, Richard, kollapsede under festen - og det bliver et følelsesladet møde. Det viser sig snart, at Richard lider af en sygdom, der måske kan koste ham livet. Lorelai overrasker Dean, mens han banker på Rorys vindue, og tager en alvorlig snak med ham om den aften, hvor han og Rory overnattede sammen på skolen.

11:45  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig I Danmark! I løbet af foråret vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle under vejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! Trinny og Susannah er tilbage i Århus og møder Pia, der har lagt sit liv fuldstændigt om med stort vægttab og ny ung kæreste. Tessie vil gerne lære at blive glad for sin store barm, og Dorthe går fra grå mus til smuk og sexet på catwalken. (Episodetitel: Trinny & susannah - i - 10)

Kanal 5

09:45  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil.Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

10:35  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Beboerne i Storybrooke forsøger at forhindre Zelena i at stjæle Mary Margarets nyfødte barn. Zelena skal bruge barnet i sin ondskabsfulde plan. Et tilbageblik viser Glinda der prøver at overbevise Zelena om, at hun skal undertrykke sine ondskabsfulde tendenser, og i stedet slutte sig til hende og blive Oz¿ beskytter.

11:35  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en mor, som leder efter sin søn, der også er forsvundet.

dk4

12:05  

Fit Talk
For de fleste handler kampkunst om netop det: kampens kunst, hvor slag, spark og parering er i fokus. Det er det også i Dai Ki Haku, men det dansk-udviklede kampkunst-system indeholder også elementer som medmenneskelighed, nærvær og selvudvikling. Mød grundlæggeren af Dai Ki Haku, Shihan Ørum og hør, hvordan social ansvarlighed også er en motionsform, man bør tag alvorligt."

12:35  

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg
Glem alt om kagefoundation, bruncreme og fede dækkestifter. Lækker, levende hud arbejdes frem med tålmodighed og de rette teknikker. Basen bliver langsomt bygget op med primer, concealer, foundation og mineralpudder, men vigtigst af alt er det, at huden stadig skinner igennem på en naturlig og sund måde.

12:55  

Hvordan

13:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:10  

Ældreomsorg i øjenhøjde
Thy Kommune er en af de kommuner i Danmark, der i disse måneder og år satser målrettet på ny og alternativ uddannelse af personalet blandt de ældre. Det gælder både den enkelte assistent, gruppelederne og områdelederne. Begrebet livslang læring og udvikling er nærmest blevet et mantra i kommunen, og dk4 og Georg Julin har besøgt kommunens centre, hvor uddannelser i både mindfulness og Marte Meo-metoder er under fuld indkøring, og til stor glæde for både de ansatte og de ældre. I programmet ser vi eksempler på metoderne i brug, interview med medarbejdere og undervisere omkring deres udviklingsforhold, og kommunens embedsmand, der fortæller om visionen for hele den indsats, som er tilrettelagt. At det skaber anderledes hverdag for borger og ansat er der ingen tvivl om, men det ligner succes -" for begge parter.

13:50  

Teatermøde med Flemming Enevold
Han var den kønne unge mand i dansk teater. Strøg direkte ind på Det Kgl. Teater, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket som skuespiller. Siden skiftede han rollefag og blev teaterdirektør, først på Rialto og senere på Gladsaxe Teater. Han holder meget af musicals, har blandt andet spillet fantomet i -Phantom of the Opera- og titelrollen i -Les Miserables- -" begge på Det Ny Teater. I de senere år har vi især set ham i en række store roller, hvor han ikke var voldsomt sympatisk. Til gengæld var det formidabelt karakterarbejde. Det er det som regel, hvad enten han spiller klassisk teater eller synger musicals. Han har det med at forsvinde fra teaterscenerne i en periode og så dukker han pludselig op igen. Nu dukker Flemming Enevold op i -Teatermøde- hos Henrik Lyding.

14:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

14:35  

Litteraturens åsteder
Anne-Marie Mai besøger en række af litteraturens åsteder sammen med dk4. Der lægges ud i Ribe. Da professor i litteratur ved Syddansk Universitet Anne-Marie Mai fyldte rundt den 15. december, blev hun især fejret for sine evner som formidler, den akademiske suverænitet og menneskelige varme. Det har hendes mange studerende nydt godt af. Nu er det dk4´s seere, der kan glæde sig til at opleve Anne-Marie Mai fortælle litteraturhistorie på en helt ny måde i programserien -Litteraturens åsteder-. Da Anne-Marie Mais digre trebindsværk -Hvor litteraturen finder sted- udkom, blev det hyldet som en fornyelse af den gængse, akademiske litteraturformidling. Anne-Marie Mai har nemlig besøgt alle de steder i Danmark, der har fostret stor litteratur og har taget udgangspunkt i både dem og den tid, litteraturen er blevet skabt i. Med Anne-Marie Mais værk kan man med andre ord opleve byer som Ribe og Sorø set gennem litteraturhistoriens briller, og på den måde få en ny og anderledes oplevelse af b

Kanal 4

12:50  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Alle er i gang med forberedelserne til at forlade Fort Marshall og komme videre med deres liv. Roxy har det dog svært ved tanken om at skulle flytte. Joan prøver at sikre Fort Marshall mod en orkan. Frank og Denise fejrer Mollys fødselsdag uvidende om, at orkanen kan ændre alles planer.

13:45  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Ikke alt flasker sig for den smukke og kvikke New Yorker-pige Zoe Hart, som netop har forladt lægestudiet med topkarakterer. Først meddeler kæresten, at han forlader hende, siden får hun afslag på sit drømmejob.

14:45  

Trinny & Susannah indtager Danmark
Dansk modeserie. De verdenskendte engelske stylister Trinny og Susannah har i mere end 15 år forvandlet tusindvis af kvinder verden over. Og nu er de endelig I Danmark! I løbet af foråret vil de lære danske mænd og kvinder at fremhæve deres bedste sider og elske den krop de har! Der er ingen spejle undervejs, så deltagerne ser sig selv for første gang på catwalken foran familie og venner! I Odense møder Trinny og Susannah ægteparret Eidvør og Paul, der gerne vil genfinde gnisten I deres forhold. Stine har ingen kæreste og tror selv, hun har sin højde imod sig. Susannah ser dog helt anderledes på sagen! (Episodetitel: Trinny & susannah - i - 11)

Kanal 5

12:30  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En kvinde forsvinder, efter at hendes kæreste er blevet slået ihejl af politiet, og holdet mistænker hendes forsvinden til at være banderelateret.

13:25  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. På en civilpatrulje vækker en grå BMW Henriks mistanke, og da bilen viser sig at være stjålet, må færdselsbetjenten stoppe bilen. Imens må færdselsbetjenten Peter hurtigt overveje, hvor langt han vil gå for at stoppe en knallertfører uden hjelm, der vælger at tage flugten. Og så må Vlado og hans makker træde speederen i bund og køre med fuld udrykning, da de to betjentes kolleger får brug for assistance til at ransage to mistænkelige Mercedes-biler.

14:20  

CSI
Amerikansk krimiserie. Under ledelse af den nye chef D.B. Russell (spillet af Ted Danson) får holdet til opgave at løse en sag om et skyderi fra en sporvogn i Las Vegas og en død vildtjæger.

dk4

15:15  

Søstrene Bisp
De kommer hverken i Volvo eller med stav, men inspirationen til programrækkens titel kommer naturligvis fra den legendariske programrække -Brødrene Bisp-. De to værter er heller ikke søstre, men derimod rigtige biskopper. Marianne Christiansen er biskop i Haderslev stift og Tine Lindhardt i Fyns stift, og de to biskopper skiftes til at være vært i dk4s nye programserie om tro, etik, humanisme og alt andet mellem himmel og jord. Men i dette første program er de begge vært og gæst hos hinanden i studiet i Aarhus, og her fortæller de blandt andet, hvordan det er gået til, at Danmark for første gang nogen sinde har fået en tv-programrække, der har to biskopper som værter. Hvorfor tager de som biskopper en sådan opgave på sig? Hvordan har deres personlige vej været til et af de højeste embeder inden for folkekirken. Hvad skal de kommende programmer handle om? Hvem er gæsterne, og hvad kan seerne få ud af at kigge med. -Søstrene Bisp- produceres som et samarbejde mellem dk4, Haderslev st

15:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:00  

Mandags Bingo
En time med 5 spil. Ark m. 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88

17:00  

Alverdens dyreliv
I programmet der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Så er vi kommet nogenlunde helskindet ind i 2016, og selvom vi stadig skal have anmeldt diverse spil, er det også blevet tid til at se tilbage på året der er gået: - WWE 2K16 - Chibi-Robo! Zip Lash - Football Manager 2016 - The Room 3 - Og så kigger vi på årets bedste og værste spil, og alt ind imellem! GODT NYTÅR

17:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

17:40  

Et pusterum for familielivet
Livet som forældre til et barn med handicap er et liv med særlige udfordringer. En krævende hverdag -" både på det praktiske og på det psykiske plan. For at få familielivet til at hænge sammen, så opstår der hos mange et stort behov for aflastning. Men det kan også føles som et nederlag ved tanken om, at man ikke selv kan sørge for sit eget barn. En række forældre fortæller om deres erfaringer. Filmen handler om familielivet og samspillet med aflastningsstedet Granbohus i Nordsjælland. Den viser, hvordan Granbohus kan give børn og unge et frirum, mens far og mor puster ud. På Granbohus finder børnene/de unge anderledes oplevelser og nye legekammerater. Derigennem opstår nye venskaber. Kammeratskab, leg og trivsel er i centrum, når børnene og de unge mødes i grupper sammen med deres faste pædagoger på Granbohus.

Kanal 4

15:45  

Bypiger søger Bonderøve
Dansk datingserie. Se med i aften, når bussen med de 14 paillet- og stiletklædte storbypiger lander ved Vrå Slot i Vendsyssel og helt tager pusten fra bonderøvene Ulrik og Patrick! Ungkarlene tager dog revanche, når bypigerne med håndkraft skal plante grønkål og senere ... spise den! (Episodetitel: Bypiger søger bonderøve - ii - 1)

16:45  

Dallas
Amerikansk dramaserie. (Episodetitel: pilot aka Changing of the Guard)

17:55  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Den unge Quinn Perkins bliver tilbudt et job hos Olivia Pope and Associates. Da en praktikant anklager præsidenten for at have en affære, bliver Olivia sat direkte på sagen, selv om hun ikke længere er præsidentens personlige rådgiver. Quinn kender dog mere til sagen ...

Kanal 5

15:15  

CSI: New York
Amerikansk krimiserie. En kvinde bliver udsat for en brutal voldtægt i Central Park, og opklaringsarbejdet bliver svært, da hun intet kan huske om overfaldet. Stella er frustreret over, at det ikke er muligt at finde en mistænkt på trods af, at der er masser af bevismateriale på gerningsstedet, og hun vil gøre alt for at finde voldtægtsmanden. Mac og Aiden er på sporet af en rotte, der har spist den kugle, der blev brugt til at myrde en narkohandler.

16:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson og Stabler må gå undercover i rollerne som et ægtepar, som er ude efter at tilsætte lidt krydderi til deres sexliv ved at melde sig ind i en swingerklub. Deres virkelige formål er imidlertid at finde frem til mistænkte i drabssagen om en mand som er blevet fundet brutalt stukket ned.

17:05  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. To magtfulde advokater krydser klinger, og Casey Novak vender tilbage til holdet. Joe Dekker tager orlov fra sin tjeneste i Los Angeles, da hans fætter bliver anklaget for voldtægt. Dekkers faste overbevisning om sin fætters uskyld, samt en episode i retssalen får Novak og Stabler til at se på beviserne endnu engang. De kommer nu på sporet af en person, som spiller meget højt spil ansporet af had.

dk4

18:10  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kajakpolo er med sine ca. 1.100 udøvere på landsplan en ret lille sport i Danmark. Dette gør dog ikke sporten hverken mindre spændende, sjov eller udfordrende. I dette program er TimeOut taget på besøg i Aarhus Kajakpoloklub, hvor dk4's Trine Fuglholt Thomsen skal mødes med den garvede kajakpolospiller Bjarke Himmelstrup. Trine skal suge al viden ud af Bjarke, for til sidst gælder det den store udfordring; nemlig en rigtig kajakpolokamp mod klubbens spillere.

18:35  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

19:00  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

20:00  

Anne-Vibeke rejser
Østrig er et yndet feriemål for mange campister og det er ganske forståeligt, for østrigerne har en hel særlig evne til at skabe hygge og gode ferieoplevelser. I dette program besøger Anne-Vibeke skønne Camping Schluga i Hermagor i Kärnten, der er en utrolig velholdt og interessant campingplads med både flotte faciliteter, wellness-center, swimmingpool, badesø, egen restaurant og masser af aktiviteter for både store og små børn. Anne-Vibeke ser også nærmere på området og de mange attraktioner, som dalen byder på -" bl.a. skiområdet Nassfeld, der er et sandt eldorado for naturelskere om sommeren. I programmet camperer Anne-Vibeke i telt og fortæller om et helt nyt lufttelt, der er den nye trend inden for telte. Campingpladsen ligger i øvrigt i det skønneste bjergrige område, så her er du virkelig tæt på naturen og den friske luft. Se også www.AnneVibekeRejser.dk

20:30  

Anne-Vibeke rejser
Holland ligger utrolig tæt på Danmark, og på en dag kan man nå frem til et lille land, der på mange måder minder om Danmark og så alligevel slet ikke. På en busrejse som den Anne-Vibeke er taget på, er der sørget for alt, hvilket gør rejsen endnu lettere. I en varm og komfortable bus, sættes kursen mod vindmøller, træsko og ikke mindst tulipaner. Det er nemlig forår og dermed også højsæson for Hollands største ikon. Hundrede tusindvis af turister strømmer til det flade land for at se tulipanerne blomstre. Anne-Vibeke besøger også Amsterdam, Kinderdjirk, Volendam, Het Loo og Giethorn, og så taler hun også med mange af de andre gæster.

Kanal 4

19:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Et brandoffer dør helt uventet i skadestuens kaos. Bestyrelsesmedlem Jennings går straks i gang med en storstilet efterforskning for at finde den skyldige, mens alle lægerne på Mercy West og Seattle Grace forsvarer sig selv for at redde deres job.

20:00  

My Big Fat Greek Wedding
Amerikansk-canadisk romantisk komedie fra 2002. I Chicago arbejder 30-årige Toula Portokalos i familiens græske restaurant, men hun har andre planer for sit liv og fremtid. Hun forelsker sig i gymnasielæreren Ian. De vil giftes, men Ian er ikke græker, så der er flere parter, som skal lære at acceptere hinanden.

Kanal 5

18:00  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

18:30  

America's Funniest Home Videos
Børn, teenagere, bedsteforældre og kæledyr ingen går fri, når America's Funniest Home Videos viser pinlige optagelser sendt ind af amerikanere fra hele USA. Seerne nyder godt af de opmærksomme og hurtige hjemmefotografer, der har indfanget hylende, grinagtige situationer, hvor familiemedlemmer, venner, kæledyr osv. dummer sig i stor stil foran kameraet. Det er dog ikke kun et onde for "offeret at blive udstillet på tv, for det kan faktisk vise sig, at pinlighederne kan gå hen og blive ret så profitable. I hvert show udvælger publikummet i studiet nemlig den sjoveste optagelse, som vinder 10.000 dollars og en plads i sæsonfinalen, hvor det handler om 100.000 dollars!

19:00  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Sheldon gør et stort videnskabeligt gennembrud, men han frygter at det vil hjemsøge ham i resten af hans karriere. Howard gør ihærdige, romantiske tilnærmelser til Bernadette, hvilket får Penny til at gøre sig mere umage i sit forhold til Leonard.

19:30  

Big Bang Theory
Amerikansk komedieserie. Da Sheldons barndomshelt, professor Proton, søger hjælp hos Leonard omkring et eksperiment, føler Sheldon sig forbigået. Han beslutter at tage hævn ved at gøre sig til gode venner med en anden videnskabelig tv-personlighed, Bill Nye.

20:00  

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Amerikansk actionserie. Phil Coulson og Agent Daisy Johnson leder efter flere til at styrke S.H.I.E.L.D. efter det legendariske opgør med Jiaying og hendes hær af Inhumans. Men Coulson opdager hurtigt, at de ikke er de eneste som leder efter flere inhumans.

dk4

21:00  

Villum & Schmidt i Geilo
De to venner Tomas Villum & Jonas Schmidt, er taget til Geilo i Norge for at undersøge om skiferie i virkligheden er noget for Jonas - som er i Norge for første gang i sit liv. Se Villum & Schmidt prøve kræfter med alpint skiløb, langrend, bobslæde, Dr. Holms Hotel og ikke mindst det norske køkken!

21:30  

MotorTV Special
MotorTV Special om Lastbiler kommer denne gang vidt omkring. Vi skal bl.a. til konference om kriminalitet i lastbilbranchen, vi skal se på arbejdslygter, vi følger den danske Europamester, Lars, til Scania-fabrikken for at følge opbygningen af hans førstepræmie, vi tester et par arbejdsheste fra Isuzu, og vi skal se på et super sikkerhedssystem fra M.A.N. Så se med i MotorTV Special om Lastbiler her på dk4.

22:00  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet er denne gang taget til Knuthenborg Safaripark for at fiske koikarper. Det er ellers strengt forbudt at fiske i parkens sø, men Fiskemagasinet har fået lov til at fiske en dag efter de flotte fisk, der går i søen. Fiskemagasinets vært Mads Hussing har denne gang Henrik Carl med, som står for at passe søen. Koikarperne er i mange forskellige farver, og der bliver taget flere flotte fisk denne dag.

22:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

23:00  

The Diner
I dette afsnit skal Nipper og Mos til rejsegilde på The Diner FIFTY NINE i Vejle. Den nye restaurantchef Mia, som skal stå i spidsen for den nye diner, har sin første arbejdsdag og bliver som det første kastet ud i at lave burgere og milkshakes sammen med chefkokken, Jacob. Nipper inviterer, The Diners ledere, med til Strategi- og samarbejdsdag på Hotel Vejlefjord, og her bliver en syltet agurk omdrejningspunktet for en vigtig diskussion. Nipper får travlt, da leverandøren af alle The Diners fødevarer lukker med kort varsel, og han skal finde en ny med lynets hast, og så skal den store inspirations- og indkøbstur til USA planlægges. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaumann, som til dagligt kun omtales Nipper og Mos. Sammen har de startet The Diner, som er en amerikansk inspirere

23:30  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

Kanal 4

22:00  

I Am Jazz - det første møde
Engelsk dokumentar. Jazz tænker og føler sig som en pige, men ser ud som en dreng. Denne dokumentar følger en tilsyneladende helt almindelig, amerikansk familie igennem en ganske ualmindelig tid, hvor Jazz, hendes søskende og forældre fortæller om, hvordan det er at leve med Gender Identity Disorder helt inde på livet. Jazz er 'transgender'. Hun blev født som en dreng, men få år gammel blev det tydeligt, at det var det lyserøde udklædningstøj og dukkerne, der var Jazz' favorit-legetøj. Jazz' forældre troede det bare var en fase, men i dag er Jazz en modig og selvbevidst 11-årig pige, der sammen med sine forældre skal tage stilling til aspekter som hormonbehandling, mobning i skolen, frugtbarhed, pubertet, diskriminering og identitet, der følger i kølvandet på hendes kønsidentitetskonflikt.

23:00  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Et brandoffer dør helt uventet i skadestuens kaos. Bestyrelsesmedlem Jennings går straks i gang med en storstilet efterforskning for at finde den skyldige, mens alle lægerne på Mercy West og Seattle Grace forsvarer sig selv for at redde deres job.

Kanal 5

21:00  

Dødbringende våben
Amerikansk actionkomedie fra 1987. Murtaugh er afro-amerikaner, lige fyldt 50 og han er en besindig familiefar, som aldrig har løsnet et skud. Det samme kan man ikke sige om Riggs, som er ung, hvid og ekspert i at dræbe - og efter sin kones død er han konstant på selvmordets rand. Ingen af dem er henrykt ved tanken om at få den anden som partner, men da de kommer påsporet af en morderisk narkoring drevet af professionelle soldater, viser de sig at udgøre et eksplosivt makkerpar.

23:15  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Prentiss tager afsted for at konfrontere sin arvefjende, Ian Doyle, men forsvinder. JJ sættes på opgaven og haster for at finde Doyle før det er for sent.

dk4

00:00  

Alfons Schuhbeck
Han startede i telebranchen, men skæbnen ville det anderledes. Alfons Karg hang ud med sit band på et ferieressort, hvor han mødte restauratør Sebastian Schuhbeck, og det blev hans livs vendepunkt. Alfons Karg blev inddraget i restaurationsmiljøet, han gik på kokkeskole, arbejdede hårdt og tog på praktikophold i Salzburg, Geneve, Paris, London og München. I sidste ende blev han adopteret og Alfons Schuhbeck trådte frem på den kulinariske stjernehimmel. I 1983 fik han, som den tredje kok uden for Frankrig, en Michelin-stjerne. Nu mere end 30 år senere er han stadig i fuld vigør. CV'et er fyldt med hædersbevisninger, imperiet er vokset, og der er udover Michelin-restauranten nu også en bistro, en kokkeskole, catering, en tebutik, en isbutik, og en kryddeributik. De senere år er interessen for hvad krydderier og krydderurter kan gøre for helbredet begyndt at fylde mere, og det er en passioneret, vidende og yderst kompetent herrer, man kan møde i Alfons Schuhbeck - en rejse i Gastronomiens

01:00  

Koncert med André Rieu
André Rieu live in Vienna er en fantastisk smuk koncert, fra hjertet af Wien. Der er musik fra nogle af de mange velkendte komponister Johann Strauss, Franz Lehár, Emmerich Kálmán, W.A. Mozart, Robert Stolz, der færdedes i byens gader. Det berømte balletkorps fra Wien, og selv wiener-debutanterne, møder op for at skabe den rette stemning i denne kærlighedserklæring. Det hele i en fantastisk kulisse, der gør, at man føler sig hensat til Wien omkring det 19. århundrede. En bjergtagende koncert her på dk4.

03:15  

Kniv og gaffel
På det ydre Nørrebro i København ligger restaurant Giraffen. Stedet åbnede i 2013 og har specialiseret sig i at lave totalarrangementer til både private og offentlige begivenheder. Det er især et unikt interiør og en kreativ restauratør, der skaber en helt særlig oplevelse. Se, hvad det er i Restaurant Giraffen.

03:35  

Viden om Literacy Live

04:00  

Mik Schacks Public Service
Langt ude på Amager -" i Ørestaden, der hvor metroen har endestation og Fælleden begynder, ligger det meget berømte byggeri -Ottetallet-, og lige på den anden side af vejen ligger en af boligselskabet AABs nyeste afdelinger. Ja, der er tale om såkaldt almene boliger til en lejepris på ca. 10.500 kr. om måneden med fri udsigt til Amager Fælled til den ene side og til Københavns tårne til den anden. Her besøger Mik Schack en ung familie med to små børn for at finde ud af, hvad der dog fik dem til at flytte ud til den yderste del af Ørestaden, hvordan det er at bo der og for at lave mad sammen med familien og for at finde ud af, om det passer, at de har andel i en ko, der går og tygger drøv nede på fælleden. Men Mik Schack ridser også historien bag det storslåede projekt Ørestaden op og får det sat ind i den rette politiske sammenhæng, inden den indisk inspirerede lamme-ret indtages sammen med lejlighedens beboere.

04:35  

Naturligvis
Håndlæsning er blevet brugt gennem tusinder af år, og med kyndig vejledning kan du faktisk blive meget klogere på dig selv, både fysisk og mentalt ved hjælp af håndlæsning. I denne udsendelse får vi besøg af håndlæser Betina Maj, som har arbejdet med håndlæsning i mere end 20 år og til daglig underviser i håndlæsning i både Aarhus og København. Desuden kommer stressramte Pia Østergaard i studiet og Betina vil demonstrere, hvordan man i hænderne bl.a. kan aflæse, om man er ramt af stress. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige b

Kanal 4

00:00  

House
Amerikansk dramaserie. Julia lever i et åbent ægteskab og virker tilsyneladende tilfreds med tilværelsen, da hun bliver indlagt på hospitalet med stærke smerter i maven. I takt med at House og hans team får resultater af Julias prøver, finder de ud af, at Julias ægteskab åbenbart ikke er så lykkeligt, som hun fremstiller det.

01:00  

Hart of Dixie
Amerikansk dramaserie. Ikke alt flasker sig for den smukke og kvikke New Yorker-pige Zoe Hart, som netop har forladt lægestudiet med topkarakterer. Først meddeler kæresten, at han forlader hende, siden får hun afslag på sit drømmejob.

02:00  

Scandal
Amerikansk dramaserie. Den unge Quinn Perkins bliver tilbudt et job hos Olivia Pope and Associates. Da en praktikant anklager præsidenten for at have en affære, bliver Olivia sat direkte på sagen, selv om hun ikke længere er præsidentens personlige rådgiver. Quinn kender dog mere til sagen ...

03:00  

House
Amerikansk dramaserie. Julia lever i et åbent ægteskab og virker tilsyneladende tilfreds med tilværelsen, da hun bliver indlagt på hospitalet med stærke smerter i maven. I takt med at House og hans team får resultater af Julias prøver, finder de ud af, at Julias ægteskab åbenbart ikke er så lykkeligt, som hun fremstiller det.

03:50  

Army Wives
Amerikansk dramaserie. Alle er i gang med forberedelserne til at forlade Fort Marshall og komme videre med deres liv. Roxy har det dog svært ved tanken om at skulle flytte. Joan prøver at sikre Fort Marshall mod en orkan. Frank og Denise fejrer Mollys fødselsdag uvidende om, at orkanen kan ændre alles planer.

04:35  

Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie. Meredith (bill.), Cristina, Izzie og Alex har taget hul på deres første år som fastansatte hospitalslæger, og det betyder, at de nu har deres egne, unge turnuslæger at oplære. Blandt turnuslægerne er George, der må gentage sin turnus efter at være dumpet.

Kanal 5

00:10  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Holdet bliver kaldt til Oregon for at efterforske en række mord begået af en kriminel bande, som slår til hver eneste aften.

01:10  

CSI
Amerikansk krimiserie. Langston slår Nate Haskell ihjel i selvforsvar, og gerningsstedet afslører en masse detajler om Haskells liv og vej til livet som seriemorder.

02:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Overfaldet på en ung kvinde afslører spor om hendes skjulte fortid, som kan hjælpe til med at opklare sagen. Benson og Stabler finder frem til en ældre mand, som måske kan hjælpe dem, men i sidste ende afhænger opklaringen af, hvem som ligger inde med beviserne.

03:00  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Nu indtager Kongerne Svendborg, hvor de skal bo, arbejde og ikke mindst feste igennem sammen sommeren over. De tre gamle konger, Knaldperlen, Dolken og Miami er hurtige til at forny wingman-kontrakten, i år skal der laves damer! En ny ung konge, Glen 'Zebra, dukker op på arenaen, og han mener absolut at han kan lære de gamle konger noget om, hvordan man scorer. Også på pigesiden er der et nyt ansigt i form af Rosa 'Bubbly'. Hun forsøger også at finde sine ben i kongehuset, men får lagt sig en smule ud med et par af de gamle konger. Allerede første aften går Kongerne all in, da de tager i byen, hvor planen traditionen tro er at score og holde den vildeste fest. Men ikke alt går efter planen og aftenen ender i tumult, gråd og drama.

03:35  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Kongerne vågner op til et hus, der bærer præg af en vild nat, og mens festen stadig sidder i kroppen, bliver tre af kongerne sendt på arbejde af chefen. Her bliver der talt mere om fadøl end der bliver knoklet, og chefen må træde i karakter. Den nye konge, Zebra, flirter med to af pigerne i huset - og han giver ikke op så let. Om aftenen lægger Crazy Daisy hus til den vilde fest, hvor der bliver danset i sofaerne og scoret ved baren. Kongerne inviterer gæster med hjem til spafest, men nogen af fyrene har lidt svært ved at "lukke aftalen". Og Foxy er overbevist om, at Zebra er til mænd, så hun inviterer en flot fyr med hjem til ham.

04:15  

Krimi5 Tema
Dansk kriminalmagasin. Programmet går tæt på livet i de danske arresthuse, hvor manglende aktiviteter for fangerne er med til at øge brugen af narko. Vi møder de frustrerede fanger og fængselsbetjentene, som også har deres at slås med.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053515