dkby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. januar 2016

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. januar 2016

dk4

05:00  

Miniatur Wunderland Hamburg
Det startede med en barndomsdrøm for én, og endte med at blive virkeligheden for tre brødre. Vi skal til Hamborg, til verdens største modeljernbane; Miniatur Wunderland, der er åbent for besøgende. Der er pt. 930 kørende tog, men togene gør det ikke alene, så miniature-land har allerede nu over 215.000 indbygger, 228.000 træer - og ja man kunne remse detaljer i flæng, for det er et rent wunderland og har allerede et besøgstal på over en million om året. Målet er at få lagt 20.000 meter jernbanespor, så der kan køre 1.300 tog, inden 2020. De har indtil videre opbygget 9 verdener, hvoraf man bl.a. kan opleve Danmark og Østrig samt Knuffingen Lufthavn, men strømmen af ideer flyder, og de bygger fortsat. At det er en modeljernbane, der startede det hele, skal man som kvinde, ikke lade sig skræmme af -" der er kælet for de mindste ting og detaljerigdommene er enestående, så der er noget at se for enhver. Få et lille indblik i Minatur Wunderland, et program man skal se, for at forstå den ret

05:30  

Møllehave med Preben Wilhjelm
Johannes Møllehave og Preben Wilhjelm har gået på samme skole på Frederiksberg. Men har de andet til fælles, og hvad kan der komme ud af en samtale mellem en af landets mest respekterede tidligere venstrefløjspolitikere og en af landets mest kendte præster, forfattere og foredragsholdere? Det finder vi ud af i dette program, hvori Johannes Møllehave har inviteret Preben Wilhjelm i studiet til en samtale om inspirationskilder, skolegang og meget lidt om politik. Samtalen tager udgangspunkt i Preben Wilhjelms erindringsbog -Man kan sagtens være bagklog-.

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:05  

Lille hav hvad nu?

07:05  

Kierkegaards Kartel med Ettore Rocca
Den italienske lektor Ettore Rocca ville egentlig have skrevet ph.d. -afhandling om den tyske filosof Martin Heidegger, men da hans lektor spurgte, om han ville skrive en introduktion om de franske eksistentialister til en gymnasiebog, gik det galt -" eller godt. For Rocca stiftede på denne måde bekendtskab med Søren Kierkegaard, ændrede retning og skrev i stedet afhandling om Kierkegaard. Rocca, der som en påkrævet forudsætning for at forstå Kierkegaards tanker og hele filosofi lærte sig dansk, har i en årrække været knyttet til Søren Kierkegaard Forskningscenteret. Hans første interesse for Kierkegaard omhandlede Kierkegaards mediekritik. Senere har den især centreret sig om tre temaer, blandt andet kritikken af det æstetiske samfund. Hør mere om Roccas Kierkegaard-interesse i programmet, hvor han er gæst hos Pia Søltoft i -Kierkegaards kartel-. Ud over Ettore Rocca har programrækken følgende deltagere: Peter Tudvad Anna Libak Lilian Munk Rösing Anders Kingo Erling Jepsen Wenche Mar

07:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" på dk4 sætter vi fokus på advokaters arbejde med en række typiske juridiske problemstillinger i danske virksomheder. Programmerne skærer ind til benet og sætter i et enkelt og forståeligt sprog erhvervsjura på dagsordenen. De juridiske udfordringer i virksomhederne er mange og ofte komplicerede og de har ofte stor betydning for medarbejdere og samarbejdspartnere. En juridisk spidsfindighed på et glanspoleret kontorbord kan derfor godt få store konsekvenser for folkene ude på gulvet i de enkelte virksomheder. dk4 har søndag premiere på en tv-serie der i klare ord og eksempler afdækker nogle af de forhold som knytter sig til de danske virksomheders juridiske genvordigheder og den betydning de har for de ansatte. Det er advokat Troels Wenzel Østergaard fra Selskabsadvokaterne som er vært på serien, der omfatter ni programmer under titlen -Selskabsadvokaten-. Troels Wenzel Østergaard tager os med bag kulissen i dansk erhvervsliv og giver os et unikt in

07:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

08:00  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. I denne version af Jagtmagasinet nedlægger Steen Andersen en gamle medtaget giraf i Sydafrika, og følger hele det enorme dyrs vej gennem processen frem til trofæ og mad.

08:30  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet handler om fiskeri i den kendte flod Ebro i det nordlige Spanien. Der kan fanges store maller og store karper. Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget med fiskeguide ved Ebro, Pontus Ingvarsson fra Sverige, og både vejret og fiskeriet viste sig fra sin gode side.

Kanal 4

05:00  

Shop Amok
Dansk underholdning.

05:40  

Dog With A Blog
Tyler begynder at tage kørekort, og da han fortæller Stan, hvilken befriende følelse det er at sidde bag rattet i en bil, beslutter Stan sig for selv at tage en køretur - med det ender galt. Men hvem af børnene må nu påtage sig skylden for ulykken for at beskytte Stan?

06:00  

Dog With A Blog
Avery melder Stan til posten som skolens maskot for at komme på god fod med pigerne i heppekoret. Da Stan bliver kidnappet af det rivaliserende hold, gør Avery gengæld ved at kidnappe modstandernes maskot for at kunne foretage en udveksling af gidsler..!

06:25  

TV-Shop

07:25  

Cougar Town
Der er stormvarsel og Jules overvejer at holde en 'storm-fest' i huset.

07:50  

TV-Shop

08:50  

Kitchen Boss
Buddy elsker at prøve noget nyt. I dag er det en frisk tuntatar med sprøde wontoner, mahi mahi med macadamia, spinat med hvidløg og ingefær og hjemmelavet tapiokabudding med kokos.

Kanal 5

05:45  

Krimi5 Tema
Dansk kriminalmagasin. Programmet går tæt på livet i de danske arresthuse, hvor manglende aktiviteter for fangerne er med til at øge brugen af narko. Vi møder de frustrerede fanger og fængselsbetjentene, som også har deres at slås med.

06:30  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

06:55  

Mom
Christy og Bonnie hjælper Regina med få styr på nogle løse ender, inden de sætter hende af ved fængslet, hvor hun vil melde sig selv. Alvin tilbringer dagen med at lære sine børnebørn at kende.

07:15  

Mom
Med hjælp fra Christy og Bonnie ser Violet på barnløse par, som er mulige adoptivforældre til barnet. Samtidig må hun konfrontere Luke, som ikke ønsker at bortadoptere deres barn. Christy overvejer at færdiggøre sin skolegang.

07:40  

TV-Shop

07:55  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. John tager Bay og Daphne med til Chicago for at lede efter Bays kusine og give Daphne en rundvisning på universiteterne. Men turen er imidlertid ikke vellykket. Kathryn forsøger at spille Kirsten Giftekniv overfor to personer i hendes omgangskreds.

08:40  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne og Travis får resultatet af deres optagelsesprøve ved Gallaudet Universitetet. Bay forsøger at være Tanks ven og støtter ham, da han skal mødes med sin far til en middag. Toby og Lily kommer i konflikt med hinanden om Sharees make-up eksamen.

 
dk4

09:00  

Rollespillets verden
Troede du, at rollespil kun var eventyr med orker og elvere? Så forestil dig et Danmark, hvor hele det samfund, vi kender i dag, er brudt sammen, og byerne ligger i forfald. Der er mangel på mad, mangel på vand og mangel på medicin -" og de ganske få overlevende, som er tilbage, lever af, hvad der kan skrabes sammen rundt omkring i ruinerne. En sådan verden, kan du opleve, når dk4 inviterer til live-rollespillet, Sunfall. Følg med når Sunfalls arrangører introducerer til deres fremtidsunivers, og oplev når programmets vært deltager i rollespillet, hvor desperationen presser ham til den yderste grænse, når han i et kapløb med tiden forsøger at finde medicin for at overleve i den dystotopiske verden.

09:40  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Op og ned ad stejle bakker, over træstammer og gennem mudder. Det lyder måske ikke som de ideelle løbeforhold, men det er netop essensen af, hvad det vil sige at løbe trailløb. I dette program er TimeOut taget til Risskov i Aarhus, hvor dk4s Trine Fuglholt Thomsen skal undersøge og afprøve, hvad det vil sige at løbe trail. Den erfarne trailløber og grundlægger af RunningWild og RunningNow, Rune Darling, lærer fra sig af gode fifs til teknik og udstyr, ligesom han inspirerer til, at du selv kan tage ud og udforske dit lokalområdes trailpotentiale.

10:10  

Hvordan

10:20  

Tidens ting

10:30  

Anne-Vibeke rejser
Vintercamping er suverænt i Danmark, men for dem, der har prøvet det i flere år trækker udlandet ofte. I dette afsnit af Anne-Vibeke Rejser handler det netop om vintercamping, men denne gang i de norske fjelde. Anne-Vibeke har nemlig hægtet en Dethleffs på krogen og kørt til Hallingdal for bl.a. at besøge Norges første femstjernede campingplads Hallingdal Feriepark, der ligger i byen Ål mellem Oslo og Bergen. Anne-Vibeke fortæller om den skønne campingplads, giver gode råd til vintercamping og kørsel på de norske vinterveje og ser på oplevelser i området, der er ideel til alle former for skiløb, men også hundeslædekørsel, hestekanefart, kiteskiing og kulturelle oplevelser i den lille hyggelige by. Læs mere om vintercamping og destinationen Ål i Hallingdal på www.AnneVibekeRejser.dk Følg også Anne-Vibeke på www.facebook.com/AnneVibekeRejser

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Heltetræning
På Helteskolen udfolder børn og unge sig i fysiske øvelser og lege. Aktiviteterne skal gøre dem livstrygge og danne dem, så de lærer at tro på sig selv. Superhelte som Batman, Spiderman og Superman er i besiddelse af ekstraordinære superkræfter. Helte-aspiranterne på Helteskolen er i besiddelse af noget ganske særligt -" en iboende kraft - en helt eller heltinde. For at aktivere den indre helt bliver børnene trænet gennem fysiske og spirituelle lege, så heltenes særpræg og potentialer kan blomstre og foldes ud. Det er med til at skabe ro og gøre børnene livstrygge, så de kan finde troen på sig selv. Det mener grundlæggeren af Helteskolen, Karim Maktabi Helteskolen er et sted, hvor børn kan få trænet hele kroppen igennem hele følelsesregisteret, så de får den fysiske og mentale oplevelse af at have det godt og få det bedre. Helteskolen er et fritidstilbud for børn og unge - med og uden diagnoser. Her lærer de at blive til helten i deres eget liv.

11:50  

Byernes by
Svendborg er, med sit smukke havnemiljø og sin gamle bykerne med de smalle gader og stræder, kendt for at være noget helt særligt. Men hvad de færreste måske ved, så er Svendborg den første danske by, der blev Cittaslow-certificeret. Det vil sige, at byen sætter fokus på "det gode liv" gennem slow food, bæredygtig udvikling og beskyttelse af naturen. I dette program sætter dk4 fokus på Cittaslow-certificeringens betydning for Svendborg, og hvordan den -" sammen med byens aktive havn -" er med til at gøre Svendborg helt unik.

Kanal 4

09:15  

TV-Shop

10:15  

Trinny og Susannah indtager Sverige
Engelsk livsstilsmagasin.

11:15  

90210
Amerikansk ungdomsserie. En mediemogul hyrer Naomi som event-planlægger for hans medieimperium. Annie, Adrianna og Silver planlægger en bytur sammen med Naomi. Dixon begynder at få følelser for Michaela. Liam gør sig til gode venner med Cronos logebrødrene i et forsøg på at rense Navids navn.

Kanal 5

09:25  

Once Upon a Time In Wonderland
Amerikansk dramaserie. I fortiden dør Jafars mor, og i nutiden opdager Alice, at hendes far, Edwin, bor i Wonderland.

10:10  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Pigerne leder efter beviser, mens Alison laver en aftale. Spencer tager sig en tiltrængt pause.

11:05  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Oliver går benhårdt efter China White og hendes partner, Bronze Tiger, da de stjæler medicin som skal bruges på et hospital.

dk4

12:10  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:20  

I vikingernes land
Kom med dk4 til vikingernes land. Over 6 udsendelser fortælles historien om den danske vikingetid. Vikingetiden er den periode af oldtiden, der fascinerer mest. Det er der mange grunde til. Først og fremmest er der alle myterne om de vilde vikinger, der sejlede ud i verden for at handle og plyndre og bemægtige sig nyt land, hvor de bosatte sig. Dette er dog ikke hele sandheden. Vikingetiden er den største og mest afgørende brydningstid, vi overhovedet har haft i Danmark. Vi gik fra forhistorisk til historiske tid, fra hedenskab til kristendom, fra et land bestående af mindre fyrstedømmer til et samlet kongerige, og endelig var der i vikingetiden en begyndende bydannelse med Hedeby, Aros, Odense og Roskilde som gode eksempler. Den ældste by i Danmark er dog Ribe, der kan dateres helt tilbage til ca. år 705. Det er derfor i Ribe, dk4s Frantz Howitz har valgt at lægge ud, når han er på besøg i vikingernes verden. Her møder han eksperter og får alle de historiske fortællinger fortolket ud

13:05  

På ski igen, igen, igen
På ski igen, igen, igen -" del 1 er et program, der tager seerne med til landet, hvor man brækker tæerne, mens man sover, hvor Dirty Harry bliver genoplivet, hvor der er askebægre på stoleliften. I programmet får seerne lektier for, de udfordres på deres kulturelle viden, og de kommer med op på et urimeligt stejlt bjerg hvor Thomas Uhrskov får et nervøst sammenbrud. Man kan sige meget om programmet, med kedeligt er det ikke.

13:40  

Sportsdans

Kanal 4

12:10  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Michelle og Fanny befinder sig i en kaotisk tilstand efter Hubbells pludselige død. Fanny går dog hurtigt i gang med forberedelserne til den perfekte begravelse, som hun helst vil styre alene.

13:10  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Carlene er såret efter ydmygelsen i kirken og er på jagt efter hævn. Blake og Cricket er ikke enige om prioriteringerne og Sharon er usikker på Zachs troskab. Amanda bliver bekymret for sin datter, Laura.

14:05  

Op
Amerikansk animationsfilm fra 2009. Ved at binde tusindvis af balloner til sit hjem rejser den 78-årige Carl af sted for at opfylde en livslang drøm om at se Sydamerikas natur. Lige efter at være lettet, finder han imidlertid ud af, at han ikke er alene på sin rejse - Russell, en spejder 70 år yngre end ham selv, er uforvarende blevet en blind passager på rejsen. Sammen tager de på et eventyr, hvor de møder talende hunde, en ond skurk og en sjælden fugl med navnet Kevin.

Kanal 5

12:10  

Bingoboxen
I BingoBoxen kan du spille med hjemme fra sofaen, når vi trækker tallene direkte på tv. I Ekstraspillet har vi en seer direkte igennem på telefonen, som kan vinde pengepræmier på over 100.000 kroner. Værter: Anna Holte og Stina Jakobsen.

12:20  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Marty og Debbie giver sig selv den opgave at forberede Dick og Reggie på deres første dag i en skole med mennesker, men deres råd om hvordan man undgår drillerier skaber mere kaos, end nogen kunne have forestillet sig. Og det bliver værre endnu, for Larry og Jackie er trætte af de endeløse formaninger om god opførsel fra Marty og Debbie.

12:50  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Weaver-familien er meget begejstret for deres første Halloween i forstaden og vil gerne lade børnene, klædt ud i kostumer, komme indenfor. For første gang gør Weaver-børnene oprør imod familiens udklædningstradition og går deres egne veje.

13:20  

Den bestøvlede kat
Amerikansk animationsfilm fra 2011. Mange år før han møsdte Shrek og æslet Den Bestøvlede Kat er en strejfer og altid ude efter en måde at tjene til den næste skål mælk. Men bedst som han tror at alt ånder fred og idyl møder han sit match i skikkelse af Kitty Fløjlspote, og en stemme fra fortiden, som han aldrig havde troet, han ville høre igen: Klumpe Alexander Dumpe. Engang var de bedste venner, men de skiltes som fjender. Nu har de igen brug for hinanden; de er begge ude efter de magiske bønner, der kan føre dem til gåsen, der lægger guldæg. De har brug for Klumpes snedige planer og opfindsomhed, for Kittys behændige poter og for Kats vovemod i et halsbrækkende kup.

dk4

15:10  

Ski-rekrutten
Hvert år tager 400-500.000 danskere på skiferie. Nogle er øvede, andre knapt så øvede. Rasmus har aldrig stået på ski før, så han er taget til Passo Tonale i de italienske alper for at tage udfordringen op. Om han bruger mere tid på ryggen end på skiene, kan du se, når Rasmus giver den gas som -Ski-rekrutten-.

15:40  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

15:45  

Erling overdriver aldrig
Det er ikke stand up, og det går ikke hurtigt. Det er nærmest -sønderjysk sitdown-, når forfatteren og dramatikeren Erling Jepsen i dk4s nye programrække -Erling overdriver -" aldrig- på vanlig underfundig og underspillet vis fortæller skrøner fra Gram og fra Sønderjylland. I 27 korte programmer kan man se og høre Erling Jepsen fortælle om livet og døden og det, der ligger derimellem, i Gram og i Sønderjylland. -Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget-, lyder Jepsens udgangsreplik, når han afslutter skrønerne. I denne skrøne skal vi høre om -Kaninernes parringsliv-.

16:00  

Søndags Bingo
En time med 6 spil og musikalske gæster. Ark med 6 plader for 24 kr. på www.tvbingo.dk eller ring 98 12 46 88.

17:00  

DanskTOP Talent 2015

Kanal 4

16:10  

Old Dogs
Amerikansk komedie fra 2009. Forretningspartnerne og vennerne Charlie og Dan får deres liv vendt totalt på hovedet, da de uden varsel får ansvar for et 7-årigt tvillingepar, mens de forsøger at lave deres livs bedste handel. Moderen skal i fængsel og ser ingen anden udvej end at overlade tvillingeparret til deres hidtil ukendte far, Dan. De to knap så børnevenlige ungkarle får nok at se til, og midt i kaoset finder de ud af at de vigtigste ting i livet er noget helt andet end det, de ellers har prioriteret.

17:55  

The Prince & Me 2: Det royale bryllup
Amerikansk romantisk drama fra 2006. Hvem ville ikke gerne møde sin drømmeprins - og så finde ud af, at han var en rigtig prins? Det skete for den medicinstuderende Paige i "The Prince og Me", da hun faldt for Danmarks kronprins! Nu skal det royale bryllup stå, men nogen truer bryllupsplanerne. En forældet middelalderlov forbyder den danske kronprins at gifte sig borgerligt, og den kyniske grev Albert vil gøre alt for, at kronprinsen i stedet gifter sig med hans datter. Nu må Paige atter bevise, at hun kan betræde de bonede gulve, lære dansk og gøre sig som en ægte prinsesse for sin prins.

Kanal 5

15:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik stopper to unge mænd, der er på vej til dueskydning. Føreren får en bøde for at køre uden sele, og da Henrik kan lugte alkohol, laver en han også en alkoholtest på føreren af bilen. Peter og hans kollega Ole har fanget en ung mand på en ulovlig knallert. Den unge mand forsøger at stikke af, men i forsøget vælter han, og det lykkedes de to betjente at pågribe ham. Henrik og Vlado er kaldt ud til en sag, hvor en Falck-bil er involveret i et trafikuheld. Bilen ligger totalskadet i et trafikeret lyskryds, og Vlado og Henrik assisterer med at dirigere trafikken udenom uheldet. Henrik og hans kollega Carsten er på aftenpatrulje, da de bliver kaldt ud til et indbrudsforsøg i et villakvarter. Indbrudstyvene er væk, men de undersøger i samarbejde med en vagt de forskellige tegn på indbrud ved huset.

16:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Vlado stopper en billist, der overhaler hasarderet hen over spærrelinjer på en landevej. Vlado stopper i samme sag en lastbil chauffør, og tager hans vidneforklaring i sagen. Henrik stopper en sort Mercedes på en landevej. Det viser sig at føreren kører uden gyldigt kørekort. Vlado bliver kaldt ud til en usædvanlig sag. En udetoneret granat er fundet i en grøftekant lidt uden for Ringsted, og Vlado skal assistere med at afspærre området, når granaten skal sprænges. Henrik stopper en spritbillist, og da alkometeret viser over det tilladte, skal billisten en tur med på politistationen i Ringsted, for at få foretaget en blodprøve, der kan fastsætte promillen. Henrik er på rutinemæssig patrulje ved St.Heddinge, da han spotter en bil hvor både føreren og passageren ikke har sele på. Det koster en bøde til dem begge.

17:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Vlado fanger en billist der laver adskillige hensynsløse overhalinger. Manden har svært ved at se, at han har gjort noget galt, men forstår til sidst budskabet efter en lang diskussion. Henrik stopper en mand, der kører rundt i sin svigerindes bil. Manden har ikke noget gyldigt kørekort, og da han puster i alkometeret, viser det sig, at han også har drukket. Vlado spotter en billist, der taler i mobiltelefon under kørslen. Først nægter billisten, at han har anvendt telefonen under kørslen, men billederne viser noget ganske andet, og han ender med at erkende. Henrik kører patrulje på motorvejen, da stopper en mistænkelig bil. Føreren har intet kørekort, og da det er tredje gang, han bliver stoppet uden kørekort, bliver hans bil konfiskeret. Ærgerligt for manden der lige har købt bilen.

dk4

18:00  

Musikalsk rejse
-_Musikalsk rejse-_ fører os denne gang til nationalparken Bad Kleinkirchheim i Kärnten. Stedet er kendt som ski-område, men også berømt som kurbad og luftkursted. Ifølge sagnet satte de første kurgæster, allerede i det 11. århundrede, pris på Bad Kleinkirchheim som rekreationsområde, og i det 17. århundrede besøgte de første kurgæster stedet. Om sommeren finder man her de bedste betingelser for vandring, Nordic Walking, mountainbiking, ridning, tennis og løb. Men vi skal også til termal-badelandet, Bad Waltersdorf i Steiermark, der er Østrigs yngste kursted og i 2009 blev kåret som Europas bedste thermal-bad. De musikalske gæster er Die Zellberg Buam, Die Feldberger, Liane, Vincent & Fernando og die Paldauer med Geraldine Olivier.

18:30  

Koncert med André Rieu
André Rieu har taget sit orkester med ud under åben himmel i denne smukke koncert, der emmer af højsommer. Vi er i den blomsterrige Botaniske have med det tilhørende slot, på den lille ø Mainau, der ligger i Bodensee. Koncerten lader sig inspirerer af blomsternes mangfoldighed, og man kan høre nummer som bl.a. -Roses aus dem süden-, -The Rose-, -Tulpen aus Amsterdam- og mange flere. Rigtig god fornøjelse på dk4!

20:05  

Jagtmagasinet
Når jagten ender i gryden er alt ved at gå op i en højere enhed, og når naturen, vildtet og den jagtlige indsats på denne måde smelter sammen, så giver alting mening. I denne udgave af Jagtmagasinet jager vi kaniner i midten af Danmark. En fornem jagtdisciplin som kun bliver endnu smukkere, når den som her foregår med bue og pil.

20:35  

Fire muslimske stemmer
Fire muslimske stemmer - en vigtig dokumentarfilm om dagens Danmark. Instruktøren udtaler selv "Med filmen giver jeg ordet til fire unge muslimske kvinder, som på smukkeste vis er integreret i Danmark. Og lader dem fortælle en håbefuld historie om kvinder, der har mål i livet. Og viljen til at nå dem, på deres egen måde. Fire forskellige stemmer, fælles om en mangfoldighed". Det kræver mod at stille sig op mod intolerance og unuancerede synspunkter. Kvinderne i filmen har modet. For filmens fire kvinder handler det om tro. Om at vælge mellem rigtigt og forkert. Om at vælge sin egen vej - og ikke forældrenes. Om at turde forene islam og naturvidenskab. Og om ikke at blive slået i hartkorn med islamiske terrorister. "Jeg ønsker med filmen at være med til at skabe forståelse og tolerance over for muslimske unges liv og skæbne i Danmark. Så vi på et tidspunkt kan række hånden frem og tage imod den fremstrakte hånd - fra begge sider". God fornøjelse her på dk4!

Kanal 4

20:00  

Benjamin Buttons forunderlige liv
Amerikansk drama fra 2008. Benjamin Button er en mand født under særlige omstændigheder. Han bliver født som en rynket og nedslidt 80-årig og efterlades af sin biologiske far, efter at hans mor dør i barselssengen. Benjamin bliver fundet på trappestenen foran et plejehjem af Queenie, der tager Benjamin til sig som sin egen. Men Benjamin ældes baglæns og går igennem livet mens han bliver yngre og yngre. Gentagne gange støder han ind i Daisy, som han bliver forelsket i, men det er først da de begge er midtvejs i deres liv, at Daisy får øjnene op for Benjamin. Men tiden er imod de elskende.

Kanal 5

18:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. I denne special følger vi Lars fra Nordsjællands politi, som skal op til eksamen i politiregi. Han skal uddannes til at kunne lede en politieskorte. Politiet anvender escorter, når særligt vigtige personer skal fra A til B et sted i Danmark. Disse personer er potentielle mål for terrorhandlinger eller attentater, og politiets opgave er at skærme af trafikalt for at skabe den maksimale sikkerhed for disse personer - også kaldet VIP's. I programmet følger vi Lars' arbejde gennem denne eskorteøvelse, og vi er med ham gennem dagens eksamens-udfordringer.

19:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Peter stopper en asylansøger, som går tur på motorvejen. Vlado standser en bilist, som han mistænker for at have relationer til kriminelle miljøer. Jørgen stopper en udenlandsk bil, men han kan ikke kommunikere med den mistænkelige bilist. Henrik anholder for anden gang samme bilist for spirituskørsel. Denne gang har han heller ikke kørekort.

20:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik møder et lastbilvogntog, som er alt for stor til den lille vej. Chaufføren mener, han bliver fyret, hvis Henrik giver ham en bøde. Senere bliver Henrik overhalet af en narkopåvirket bilist, som har kone og barn i bilen. Jørgen stopper en knallert uden nummerplader, som kører for hurtigt og ikke har forsikring, men føreren er ligeglad. På en landevej giver Vlado en kvinde en stor bøde for at køre for hurtigt.

dk4

21:05  

I udsatte egne Om Carl F. Hill

21:30  

Søstrene Bisp
De kommer hverken i Volvo eller med stav, men inspirationen til programrækkens titel kommer naturligvis fra den legendariske programrække -Brødrene Bisp-. De to værter er heller ikke søstre, men derimod rigtige biskopper. Marianne Christiansen er biskop i Haderslev stift og Tine Lindhardt i Fyns stift, og de to biskopper skiftes til at være vært i dk4s nye programserie om tro, etik, humanisme og alt andet mellem himmel og jord. Men i dette første program er de begge vært og gæst hos hinanden i studiet i Aarhus, og her fortæller de blandt andet, hvordan det er gået til, at Danmark for første gang nogen sinde har fået en tv-programrække, der har to biskopper som værter. Hvorfor tager de som biskopper en sådan opgave på sig? Hvordan har deres personlige vej været til et af de højeste embeder inden for folkekirken. Hvad skal de kommende programmer handle om? Hvem er gæsterne, og hvad kan seerne få ud af at kigge med. -Søstrene Bisp- produceres som et samarbejde mellem dk4, Haderslev st

22:00  

H.C. Andersen og Holsteinborg
Kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg åbner H. C. Andersens to værelser for dk4 og fortæller om den gamle eventyrdigters nære forhold til familien på Holsteinborg, som han ofte besøgte de sidste 18 år af sit liv. Greveparret på Holsteinborg nær Skælskør værner om deres privatliv og er ikke dem, der tillader journalister eller fotografer adgang til det historiske gods. Det er derfor et særsyn, at kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg har tilladt dk4s Frantz Howitz at optage et program om H. C. Andersens mange besøg hos den grevelige familie på Holsteinborg. Det er greven selv, der fortæller om sine tipoldeforældre, der lod indrette to værelser til H. C. Andersen over godsets vognport og med den ene væg stødende op til kirken. Herfra kunne H. C. Andersen følge med i gudstjenesterne, hvis han da ikke selv deltog. De to værelser blev aflåst, efter at H. C. Andersen havde forladt dem for sidste gang året før sin død, og siden har de været henlagt næsten urørte. Når man komme

22:35  

Opera i din stue
Se med, når private hjem i Berlin åbner dørene for en intim operakoncert, arrangeret af den danske mezzosopran Hetna Regitze Bruun. Der findes allerede tre store operahuse i Berlin alligevel er -Home Opera- blevet en succes blandt berlinerne. dk4 er taget til Berlin og følger tyskernes oplevelse af en professionel operakoncert sat i en uhøjtidelig ramme, hvor tilhørerne kommer tæt på sangerne. Sangene præsenteres af den danske konferencier Jacob Beck, der har et særligt talent for at servere dansk humor for et tysk publikum. Repertoiret byder både på kendte klassikere fra især franske og italienske operaer fx Bellinis -Romeo og Julie- - og fra Mozarts -Don Juan- synges den mest berømte duet af alle: -Forførelsesduetten-. Tyskerne præsenteres også for danske Kai Normann Andersen, når aftenen rundes af med -Den allersidste dans-. I ensemblet medvirker den tyrkiske bariton Bora Balci, der er rejst fra Tyrkiet for at medvirke i -Home Opera-. I programmet vises, hvordan Bora Bal

23:30  

Jagtmagasinet

Kanal 4

23:25  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. En mand, som Annabeth tidligere har fået bag tremmer, flygtede fra fængslet for et år siden. Under flugten myrdede han en vagt og tog en ung kvinde som gidsel, og det har hun været lige siden. Eller har hun? Da forbryderen gribes på fersk gerning, opdager Annabeth overraskende hemmeligheder i gidslets fortid.

Kanal 5

21:00  

The Departed
Amerikansk gangsterdrama fra 2006. Den unge betjent Colin Sullivan er en af de lysende nye stjerner indenfor politiets speciele enhed, der arbejder på at få ram på gangsterbossen Costello. Billy Costigan er også betjent, men et heftigt temperament kostede ham hans skilt, og nu arbejder han for Costello. Men begge betjente spiller dobbeltspil: Den ene er undecover betjent hos gangsterne - og den anden for gangsterne!

dk4

00:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:10  

The Diner
I dette afsnit skal Nipper og Mos til rejsegilde på The Diner FIFTY NINE i Vejle. Den nye restaurantchef Mia, som skal stå i spidsen for den nye diner, har sin første arbejdsdag og bliver som det første kastet ud i at lave burgere og milkshakes sammen med chefkokken, Jacob. Nipper inviterer, The Diners ledere, med til Strategi- og samarbejdsdag på Hotel Vejlefjord, og her bliver en syltet agurk omdrejningspunktet for en vigtig diskussion. Nipper får travlt, da leverandøren af alle The Diners fødevarer lukker med kort varsel, og han skal finde en ny med lynets hast, og så skal den store inspirations- og indkøbstur til USA planlægges. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaumann, som til dagligt kun omtales Nipper og Mos. Sammen har de startet The Diner, som er en amerikansk inspirere

00:45  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

00:55  

MotorTV Special
MotorTV Special om Lastbiler kommer denne gang vidt omkring. Vi skal bl.a. til konference om kriminalitet i lastbilbranchen, vi skal se på arbejdslygter, vi følger den danske Europamester, Lars, til Scania-fabrikken for at følge opbygningen af hans førstepræmie, vi tester et par arbejdsheste fra Isuzu, og vi skal se på et super sikkerhedssystem fra M.A.N. Så se med i MotorTV Special om Lastbiler her på dk4.

01:25  

Julin i Klaipeda, Litauen
Godt 650 km fra København ligger et af de tre baltiske lande, som vi som danskere knapt nok kender -" Litauen. Jeg besluttede mig for at undersøge landet, eller rettere blot en lille del af det. Klaipeda, Litauens største havneby, Palanga, helse- og feriebyen og Coronian Spit -" landtangen ved Østersøen, hvor sanddyner har vandret i århundreder og lagt byer 60 meter under sig, men hvor livet stædigt har overlevet, og nu giver ufattelig smuk natur -" som Unesco har på Verdensnaturarven. Det blev en oplevelsesrejse, hvor koldkrigsmuseum, den gamle bydel i Klaipeda og kunstnernes ubegrænsede fantasier gennem skovens træer og træernes harpiks i form af rav, i dag nærmest er som en tidslomme af oplevelser. Turen fra København med bil eller tog og DFDS-færgen fra Karlshamn om natten til Klaipeda, giver en afslappende feriestemning. Tre eller fire dage giver helt nye oplevelser der er værd at rejse efter. Helsebyen Palanga med en række behandlingsforslag til velvære er turen værd efter de and

01:55  

Den grønne ø
Irland er meget mere end pubber og skøn natur! Tag med dk4s rapporter Kirstine Sideroff Larsen rundt på den grønne ø, hvor hun finder ud af, hvad landet mere gemmer på. Her kommer hun tættere på baggrunden for den irske mentalitet og deres stolte folkefærd. Hun finder blandt andet også svaret på, hvorfor irerne mener, at de laver den bedste whisky, hvor det rigtige Hollywood ligger, og hvorfor gaderne i Dublin er fyldt med grønne hatte hvert år den 17. marts.

02:40  

Naturligvis
Osteoporose eller knogleskørhed er et stort problem i Danmark, og det antages at ca. 40 pct. af kvinder og ca. 18 pct. af mænd over 50 år lider af knogleskørhed. I dagens udsendelse får du at se, at der findes alternative veje til at komme ud af knogleskørhed. Vi får besøg af akupunktør Anne Marie Vester, som med 8 behandlinger fik Ingeborg Rudolfs knogleskørhed til at forsvinde, ligeledes slap Ingeborg for at få to nye knæ, idet slidgigten i knæene ligeledes blev behandlet. Tanken med programrækken -Naturligvis- er at vise, hvad der foregår inden for den behandling af de fleste sygdomme, der ligger ved siden af det traditionelle behandlingssystem. Det summer af spændende muligheder, og vel og mærke af muligheder, der er dokumenterede i udlandet eller i Danmark, eller som gennem flere tusinde år har vist deres virkning. I hver udsendelse ser heilpraktiker Peer Heissel nærmere på et udvalgt emne, som plager mange danskere i dagligdagen, og som han sammen med forskellige behandlere vil

03:00  

Folkeuniversitetet på dk4
Personlighedspsykologien er en af psykologiens hoveddiscipliner og danner bl.a. basis for de forskellige psykoterapeutiske retninger, ligesom teorier om personlighed, identitet, subjekt og selv er vigtige inden for næsten alle human- og samfundsvidenskaber.

03:35  

Hobby og fritid
For Per Alleslev i Odense skulle der overtalelse til, før han som 18-årig fik lov af sin mor, til at købe sin første Nimbusmotorcykel. Men da han først havde fået lov, gik der ikke længe før, at han havde fået købt de første syv. Senere blev han også interesseret i alt, hvad der havde med Nimbus at gøre, om det så var brochurer, gamle registreringspapirer eller emaljeskilte. Og da han blev opmærksom på, at Nilfisk-støvsugere blev produceret på samme fabrik som Nimbusmotorcyklerne, blev alt hvad der havde med Nilfisk at gøre også en del af samlingen. Per bruger i dag flere timer om dagen på at finde nye ting til sin samling, som efterhånden er blevet så stor, at den er ved at vokse ud af kælderrummet.

04:00  

Det handler om følelser
Hver fjerde dansker føler sig ofte ensom. Og hver 14. dansker siger, at han eller hun slet ingen nære venner har eller kun har én. Dem, som bliver hårdest ramt af ensomhed, det er de unge. 40 % af de 18-25-årige føler sig i større eller mindre grad ensomme. Men hvorfor er der så mange mennesker, der er ensomme, og især unge, som har både Facebook og fritid til at skabe sig relationer? Og hvad gør det egentlig ved et menneske at være ensom? Det ser Michele Lauritsen med gæster nærmere på i denne udgave af -_Det handler om følelser-. Læs eventuelt mere på www.ventilen.dk

04:30  

Når landet skaber sig
-Når landet skaber sig- er en tv-serie om landskabsdannelser i Danmark. Når man ser ud over de danske landskaber, der bugter sig i bløde bakker, giver det indtryk af et mildt og fredfyldt land. Men vores landskab bærer på en lang og voldsom historie. Fra det ældste grundfjeld på Bornholm, over beviset på Stevns om den dramatiske masseuddøen der skete for 65 mio. år siden, da en asteroide ramte jorden og slog mere end 75 % af alt liv ihjel. I vores landskab, kan vi også se tydelige spor efter de voldsomme vulkanske aktiviteter, der skete i Nordatlanten for 55 mio. år siden, da den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade blev vredet fra hinanden. Igennem historien har der, her hvor vi bor i dag, skiftevis været dybt hav, tørt land, ørken samt indlandsis og klimaet har varieret fra arktisk til tropisk. Langt størstedelen af det land vi ser i dag, er formet af de store gletsjere fra den sidste istid, der skød frem som bulldozere og skubbede jord og sedimenter foran sig og skabte de

Kanal 4

00:20  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Sagen mod hospitalet nærmer sig et kritisk punkt, og Angelo når lige netop at vende tilbage inden retssagen går i gang. Bay får travlt med at returnere de penge, som hun "lånte" af John for at hjælpe Zarra. Daphne og Jeffs forhold støder på forhindringer. Emmett, Nikki og Toby danner et nyt band.

01:10  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne møder ejeren af restaurant Maize, og det er ikke under de mest heldige omstændigheder. Bay rejser væk sammen med Zarra uden at fortælle det til nogen. Retssagen stresser John og Kathryn.

02:10  

90210
Amerikansk ungdomsserie. En mediemogul hyrer Naomi som event-planlægger for hans medieimperium. Annie, Adrianna og Silver planlægger en bytur sammen med Naomi. Dixon begynder at få følelser for Michaela. Liam gør sig til gode venner med Cronos logebrødrene i et forsøg på at rense Navids navn.

03:05  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Michelle og Fanny befinder sig i en kaotisk tilstand efter Hubbells pludselige død. Fanny går dog hurtigt i gang med forberedelserne til den perfekte begravelse, som hun helst vil styre alene.

03:50  

Gilmore Girls
Amerikansk dramaserie. Lorelai henter Rory på politistationen og kører hende hjem. Lorelai forbyder Rory at tale med Logan, men det gør hun alligevel, da han ringer. Rory forklarer, at bådtyveriet ikke var Logans idé. Lorelai ved ikke, hvordan hun skal reagere og søger derfor hjælp hos Luke. Logan finder ud af, at hans far står bag Rorys dårlige humør og lover at tage en snak med sin ham, men Rory beder ham lade være. Rory beslutter, at hun ikke vil fortsætte på Yale til næste år.

04:35  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Amanda bliver mistænksom over for Luke, hvilket fører til en noget overraskende opdagelse om Ripp, Carlenes ægtemand, som ellers mest går op i sit firma, bueskydning og sin elskede kone. Og så må Carlene og de andre piger i flokken stå sammen, da de pludselig alle sammen er i fare.

Kanal 5

00:05  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. Reese er taget til forstæderne for at beskytte det seneste 'nummer'.

01:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

01:55  

CSI - den sidste sag
Amerikansk krimiserie. Grissom og Willows vender tilbage til holdet for at hjælpe med en sidste sag, som er gået i hårdknude.

02:50  

Splice
Canadisk sci-fi-gyser fra 2009. To unge og rebelske videnskabsmænd, Clive og Elsa, bremses af myndighederne i at videreudvikle deres projekt, som består i at kombinere menneskelig og dyrisk dna for at skabe et helt nyt væsen. Men i al hemmelighed fortsætter dueon, og det får katostofale følger.

04:40  

Kongerne af Svendborg
Dansk reality-serie. Nu indtager Kongerne Svendborg, hvor de skal bo, arbejde og ikke mindst feste igennem sammen sommeren over. De tre gamle konger, Knaldperlen, Dolken og Miami er hurtige til at forny wingman-kontrakten, i år skal der laves damer! En ny ung konge, Glen 'Zebra, dukker op på arenaen, og han mener absolut at han kan lære de gamle konger noget om, hvordan man scorer. Også på pigesiden er der et nyt ansigt i form af Rosa 'Bubbly'. Hun forsøger også at finde sine ben i kongehuset, men får lagt sig en smule ud med et par af de gamle konger. Allerede første aften går Kongerne all in, da de tager i byen, hvor planen traditionen tro er at score og holde den vildeste fest. Men ikke alt går efter planen og aftenen ender i tumult, gråd og drama.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204070522