dkby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. januar 2016

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. januar 2016

dk4

05:00  

Seniormagasinet

05:30  

Selskabsadvokaten
I programserien "Selskabsadvokaten" på dk4 sætter vi fokus på advokaters arbejde med en række typiske juridiske problemstillinger i danske virksomheder. Programmerne skærer ind til benet og sætter i et enkelt og forståeligt sprog erhvervsjura på dagsordenen. De juridiske udfordringer i virksomhederne er mange og ofte komplicerede og de har ofte stor betydning for medarbejdere og samarbejdspartnere. En juridisk spidsfindighed på et glanspoleret kontorbord kan derfor godt få store konsekvenser for folkene ude på gulvet i de enkelte virksomheder. dk4 har søndag premiere på en tv-serie der i klare ord og eksempler afdækker nogle af de forhold som knytter sig til de danske virksomheders juridiske genvordigheder og den betydning de har for de ansatte. Det er advokat Troels Wenzel Østergaard fra Selskabsadvokaterne som er vært på serien, der omfatter ni programmer under titlen -Selskabsadvokaten-. Troels Wenzel Østergaard tager os med bag kulissen i dansk erhvervsliv og giver os et unikt in

05:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

06:00  

Frirum
Keder du dig når du kommer hjem fra arbejde? Føler du dig stresset? Eller er du gået på pension og mangler en fritidsinteresse? - Så kan du overveje at finde dig en spændende hobby. I dette program møder vi Tage og Else Marie Pedersen, der siden 1989 har arbejdet med gamle håndværk på et professionelt plan. Tage elsker at dreje træ og Else Marie har fået en helt særlig kærlighed for at flette kurve. -_Der bor en lille kunstner i os alle. Fantasien og kreativiteten skal blot stimuleres og så kommer skaberglæden og resultaterne af sig selv.- Men hvordan kommer man i gang? Hvad får man ud af det? og er der overhovedet noget for alle? Få svar på alt det og giv dig selv 30 minutters FRI:RUM

06:35  

Kniv og gaffel

06:50  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

07:00  

Fiskemagasinet
Fiskemagasinet handler om fiskeri i den kendte flod Ebro i det nordlige Spanien. Der kan fanges store maller og store karper. Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget med fiskeguide ved Ebro, Pontus Ingvarsson fra Sverige, og både vejret og fiskeriet viste sig fra sin gode side.

07:30  

Jagtmagasinet
Skydeskolen. Christine Due er 4-dobbelt verdensmester i jagt med stående hunde og fortæller i denne udgave af Jagtmagasinet om konkurrencen, forberedelserne og ikke mindst træningen. Desuden tager vi med på jagt efter agerhøns og fasaner for stående hunde -" ruhårede hønsehunde og gammel dansk hønsehund. Mange regner samspillet mellem jæger og hund for at være noget af det smukkeste og mest dynamiske, der knytter sig til den traditionelle europæiske jagt. Derfor tager vi denne gang på jagt nede ved vandhullet, inde i brakken og ikke mindst ude i de traditionsrige roemarker. Medvirkende: Christine Due, 4xVM i Sankt Hubertus. 4-dobbelt verdensmester Frank Elmer, Arrangør Kjeld Rasmussen, Pens. skovfoged Charlotte Bülow, fuglejæger Palle, Jagtleder

08:00  

Livsvalg
Vi bruger mange penge på at holde kroppen i form med den sunde superkost, det helt rigtige fitness-udstyr eller mountainbiketure i Italien, men hvad med sjæl, ånd og sind? Hvordan spiser sjælen sundt? Hvordan træner ånden? Hvordan får sindet medvind? Og hvorfor er det overhovedet vigtigt? I dette program stiller Anne Absalonsen de spørgsmål, du gerne vil have svar på. Og til at give dem er erhvervspsykolog Majken Matzau, kunstneren Per Hillo, sommelier Nana Wad, kulturrådgiver Christian Have og EFT-terapeut Nete Kiær. Hunden Nelson søger for den gode stemning i studiet.

08:45  

Fjordens forkælelse
Landets største koncentration af Spa-ophold finder man ved Vejle Fjord. Området forener vores smukke danske natur med enestående muligheder for eksklusive velvære- og sundhedsoplevelser. I dette program tager Amanda Mains Bastholm en tur til en af fjordens forkælelser, nemlig Hotel Vejlefjord. Her prøver hun både stedets vandterapi og HotYoga. Hun møder også pensionisten, Helge Lund, der har trådt sine barnesko på Vejlefjord Sanatoriet. Hotellet blev i sin tid etableret som et tuberkulosesanatorium i år 1900, af en af samtidens førende tuberkuloselæger, Christian Schauman. Det var Danmarks første tuberkulosesanatorium, og begivenheden markerede et nyt og betydningsfuldt skridt i kampen mod den frygtede folkesygdom. I 1940'erne var tuberkulose næsten udryddet, og sanatoriet blev langsomt tappet for patienter. Vejlefjord fortsatte dog i sundhedsvæsnets tjeneste, og det har sidenhen fungeret som nervesanatorium, genoptræning af hjerneskadepatienter, samt kursus og konferencecenter. Efter

Kanal 4

05:30  

Dog With A Blog
Ægteparret Ellen og Bennett har en sammenbragt familie, desværre enes de to stedsøskende Tyler og Avery ikke særlig godt. For at give børnene en fælles opgave anskaffer Bennett hunden Stan fra det lokale dyreinternat. Da Tyler og Avery til deres store forbløffelse opdager, at deres nye hund både kan tale og skrive, bliver de enige om én ting: Dette må holdes hemmeligt for alle - inklusive deres forældre.

05:50  

Dog With A Blog
Tyler begynder at tage kørekort, og da han fortæller Stan, hvilken befriende følelse det er at sidde bag rattet i en bil, beslutter Stan sig for selv at tage en køretur - med det ender galt. Men hvem af børnene må nu påtage sig skylden for ulykken for at beskytte Stan?

06:15  

TV-Shop

07:15  

De unge mødre
Dansk reportageserie. Christina holder fest for sine venner, Katherina (bill) har problemer med ekskæresten, og Bente kæmper med sin styrketræning, der er langt hårdere, end hun havde regnet med.

07:40  

TV-Shop

08:40  

Kitchen Boss
Der er ikke noget bedre end friske grøntsager fra gårdudsalget. Buddy Valastro laver cavatappi med stegt blomkål og tomater og så en grøntsagslasagne.

Kanal 5

05:05  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Programmet er med, når paramedicineren Simon er på arbejde som lægeassistent på lægeambulancen, og når ambulancebehandleren Heidi må tage sig af en betjent, som er kravlet ind i en brændende lejlighed for at redde en person. Vi er også med, når brandfolkene fra Gladsaxe må klippe taget af en forulykket bil.

05:45  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Programmet er med, når paramedicineren Simon er på arbejde som lægeassistent på lægeambulancen, og når ambulancebehandleren Heidi må tage sig af en betjent, som er kravlet ind i en brændende lejlighed for at redde en person. Vi er også med, når brandfolkene fra Gladsaxe må klippe taget af en forulykket bil.

06:10  

Krimi5 Tema
Dansk kriminalmagasin. Med tre drab på tre år i den lille landsby Skodborg fik byen hurtigt tilnavnet: Dødens by. Vi møder Pia Larsen, som er mor til drabsdømt, og vi møder vidner og familiemedlemmer til ofrene. I byen Stettin i Polen er tre danskere døde indenfor meget kort tid men i to forskellige sager. Programmet tager til den polske by og ser nærmere på de blodige skæbnehistorier.

06:55  

Marvel's Avengers Assemble
Verdens mest kendte superhelte 'Iron Man', 'Hulk', 'Captain America', 'Thor', 'Hawkeye' og 'Black Widow' har samlet sig for at kæmpe imod modstandere som ingen af dem ville kunne overvinde alene. De bor og arbejder sammen i hovedkvarteret 'Avengers Tower' hvor de må lære at arbejde sammen, trods deres massive forskelligheder.

07:15  

Hunde på job
I denne underholdende reportageserie kommer vi helt tæt på en række forskellige hunde der har en ting til fælles. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små. Mød bl.a. terapihunden Spiran, hundeprodukttesteren Wittney, og stunthunden Amira. De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

08:05  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Familien Weavers prøver at overbevise deres nye rumvæsen venner, om at lade deres børn starte i en skole uden for byen Hidden Hills. I mellemtiden mistænker Debbie og Jackie hinanden for at være uærlig.

08:30  

The Neighbors
Amerikansk komedieserie. Larry og Jackie bevæger sig ud på usikker grund i deres bestræbelser på at virke overbevisende som ægte mennesker. Larry pinliggør ham selv, når han kommer på uventet besøg til en pokerfest.

08:50  

TV-Shop

 
dk4

09:20  

Intelligent træning v. Lotte Paarup
Har du ondt i nakken eller skuldrene, så skal du følge disse blide og beroligende øvelser, som Lotte Paarup har udviklet. Daglig belastning som stillesiddende arbejde foran computer eller generelt dårlige arbejdsstillinger sætter sig netop der -" i nakken og i skuldrene, men der god aflastning at hente i disse blide øvelser.

10:00  

Juice it up
"Du er, hvad du spiser" lyder det gamle mundheld. Er det nu også så vigtigt at spise grøntsager? Spørger man juiceekspert Mads Bo så er svaret et rungende JA! I programmet, Juice it up, sætter dk4 og Mads Bo tre helt almindelige danskere på en opgave. Deltagerne skal leve af en kost, som er overvejende plantebaseret -" det vil altså sige ingen brød, ingen sukker, ingen mejeriprodukter (lige med undtagelse af æg) og intet kød. Forløbet strækker sig over 1 måned, og deltagerne får foretaget en række fysiologiske tests af læge Anna Iben Hollensberg, så vi sort på hvidt kan se, hvilken effekt det har på vores krop at omlægge vores kost. Se med og bliv inspireret.

10:25  

Kostråd om

10:30  

Indre og ydre skønhed

10:55  

Kostråd om

11:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

11:10  

Alverdens dyreliv
I programmet, der startede som PlayStation Test Magazine, senere Gametest Magazine og endelig Gametest, har en gruppe tossede frivillige i 15 år delt deres kærlighed til spil og nørderier med resten af Danmark! De har tidligere vist deres til tider smukke ansigter på dk4, og efter en længere pause vender de nu tilbage til en tv-skærm nær dig! Fremover vil de igen dele deres uforbeholdne meninger om diverse spil, ordet TOAST vil meget muligt blive nævnt og det kan heller ikke udelukkes, at der vil indgå mere eller mindre grimme hatte i programmet. Så glæd jer til endnu en omgang GAMETEST lige her på dk4! Nu har vi rigtig pyntet op til Jul, smidt Jule-cd'en i afspilleren (bruger man stadig sådan nogle??) og samlet ind til en masse godter til jer alle!: - Star Wars Battlefront - Rise of the Tomb Raider - Just Cause 3 - Fallout 4 - PLAY-udstilling fra Storm P. Museet GLÆDELIG JUL!

11:40  

Jørgen Leth
Det 4. bind i Jørgen Leths erindringsserie om -Det Uperfekte Menneske- handler om 48 navngivne personligheder, som alle har gjort stort indtryk på Leth. Et udvalg af musikere, filmfolk, scenekunstnere, cykelryttere og personlige venner, som gennem deres virke, har haft en indflydelse på Jørgen Leths egen udvikling som digter, filmskaber og cykelkommentator. Samtalen med dk4s Ib Søby byder på en række generelle livsbetragtninger, men rummer også eksempler på Leths fascination af fx filminstruktøren John Cassavetes, komponisterne Krzysztof Komeda og Antonio Carlos Jobim samt hans mangeårige ven og producer Marianne Christensen.

Kanal 4

09:05  

TV-Shop

10:05  

Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
Holdet tager på tur for at besøge Velmas lillesøster Madelyn, som studerer magi på Whirlen Merlin Magic Academy.

11:35  

Shop Amok
Dansk underholdning.

Kanal 5

09:05  

Pretty Little Liars
Amerikansk dramaserie. Piger taler med Alison og forsøger at få hende ud af fængsel.

09:55  

Once Upon a Time
Amerikansk dramaserie. Emma opdager at Graham lyver, og David er nødt til at vælge mellem sin kone og Mary Margaret. I eventyret står Prins Charming over for sin skæbne.

10:45  

Arrow
Amerikansk dramaserie. Diggle og Felicity får Oliver til at returbenere til Sterling City. Og ved sin hjemkomst opdager han, at Isabel Rochev står for at overtage Queen Consolidated.

11:40  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatios team har ikke besvær med at finde mulige mistænkte, da en forhadt receptionist bliver myrdet med en økse på sin arbejdsplads. Adskillige kolleger har motiver til at myrde receptionisten, der også har skjult en tragedie fra sin fortid.

dk4

12:20  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

12:30  

Kaffe for en bedre fremtid
I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk så meget, at vi er en af verdens mest kaffedrikkende nationer. Men i Kenya oplever man ikke, at det er farmerne, der får belønningen for den gode kaffe, men derimod de store internationale kaffeproducenter. I et nyt samarbejde vil Just Fair, Fairtrade & Peter Larsen Kaffe, hjælpe bønderne i Kenya til at dyrke bedre kaffe og dermed opnå en højere pris. Maria Montell og Tomas Villum er rejst til Kenya for at kigge nærmere på hele kaffeprojektet.

13:00  

Teatermøde med Kirsten Norholt
Hun var yndig, da hun kom ind på Det Kgl. Teaters balletskole i 1961, otte år gammel. Hun var også yndig og dukkefin, da hun spillede Columbine på Pantomimeteatret i Tivoli -" og danse kunne hun også, så hun var også med i balletterne derinde. Men teatret trak mere, så hun søgte ind på Odense Teaters elevskole, hvor hun blev færdig som skuespiller i 1975. Siden har hun spillet et hav af roller i komedier, lystspil, farcer og musicals. Nogle gange har hun truet med at forlade dansk teater, fordi hun følte, at man ikke havde brug for hende. Men heldigvis er det blevet ved truslerne. Forude venter blandt andet en god rolle i musicalen -Dirty Dancing-, hvor hun skal spille sammen med sin datter. Kirsten Norholt er gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af -Teatermøde-.

13:30  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

13:40  

Sportsdans

Kanal 4

12:05  

Bunheads
Amerikansk dramaserie. Den tidligere showgirl Michelle Sims beslutter sig for at gifte sig, og flytter med manden til en lille by i håbet om en behagelig tilværelse. Det viser sig, at hans mor er danseskolelærer, og Michelle får arbejde på danseskolen.

13:05  

Good Christian Bitches
Amerikansk dramaserie. Da Amanda Vaughns ægteskab ender i en skandale, vender hun modstræbende tilbage til sin barndomsby Highland Park i Texas, hvor kirken og traditionerne er samlingspunktet for indbyggerne. Her har Amanda en berygtet fortid som dominerende High School-dronning og derfor er hendes gamle klassekammerater noget overraskede over at se hende igen. Amanda og hendes to teenagebørn forsøger nu at vænne sig til deres nye liv, men vil byens fromme kvinder gå efter at få hævn over fortidens plageånd eller vil de byde Amanda velkommen tilbage med åbne og imødekommende arme? Good Christian Bitches er en spritny dramaserie fra producerne af Sex and the City.

14:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphnes chef er populær hos både Kathryn, Melody og Regina. Bay bruger Angelo til at sno sig udenom Johns skrappe regler. Kathryn er jaloux på al den opmærksomhed, som Regina får under et interview.

Kanal 5

12:30  

CSI: Miami
Amerikansk krimiserie. Horatio bliver personligt involveret, da Kyle vender hjem fra krig og beder om hans hjælp til at få opklaret et æresdrab. En irakisk mand er blevet fundet brændt til døde, og Kyles bedste kammerat, der er på orlov, er under mistanke grundet sit forhold til offerets datter.

13:25  

Kung Fu Panda 2
Amerikansk animationsfilm fra 2011. Den småbuttede panda Po lever det fede liv i Fredsdalen, som han og dyrekrigerne De Fantastiske Fem våger over. Men en slem skurk, lord Shen of Gongman City, har tænkt sig at erobre Kina og udradere al kungfu med et hemmeligt våben. For at nedkæmpe denne trussel må Po granske sin fortid for at finde ind til de skjulte kræfter, der kan hamle op med anti-kungfu-våbnet.

dk4

15:30  

dk4 Schlagerfestival 2015

16:00  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:10  

H.C. Andersen og Holsteinborg
Kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg åbner H. C. Andersens to værelser for dk4 og fortæller om den gamle eventyrdigters nære forhold til familien på Holsteinborg, som han ofte besøgte de sidste 18 år af sit liv. Greveparret på Holsteinborg nær Skælskør værner om deres privatliv og er ikke dem, der tillader journalister eller fotografer adgang til det historiske gods. Det er derfor et særsyn, at kammerherre grev Ulrich Holstein-Holsteinborg har tilladt dk4s Frantz Howitz at optage et program om H. C. Andersens mange besøg hos den grevelige familie på Holsteinborg. Det er greven selv, der fortæller om sine tipoldeforældre, der lod indrette to værelser til H. C. Andersen over godsets vognport og med den ene væg stødende op til kirken. Herfra kunne H. C. Andersen følge med i gudstjenesterne, hvis han da ikke selv deltog. De to værelser blev aflåst, efter at H. C. Andersen havde forladt dem for sidste gang året før sin død, og siden har de været henlagt næsten urørte. Når man komme

16:45  

Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.

16:55  

Stjernetræf
Efter i mange år at have været en del af den populære og succesfulde duo "Brødrene Olsen", står Niels "Noller" Olsen nu på egne ben og er aktuel med sit første soloalbum -Tres-. Albummet har været en mulighed for Noller til at se tilbage på sit liv - de seneste 60 år. Et liv, der har været fyldt med angst og afhængighed, men også et liv, hvor kærligheden til musikken har været altoverskyggende og fyldt med smukke stunder. Mød ham i et ærligt interview, hvor han reflekterer over livet - både på godt og på ondt.

17:20  

Saluté Chateau Sainte Marguriete

17:25  

Tyrol
Tyrol er tidligere kendt som -bjerglandet-. Indhyllet af majestætiske Alper, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer ligger de små idylliske alpebyer på stribe i den smukke natur. Tyrol er kendt for sin folkekære alpemusik, mænd i lederhosen og koklokker. Men efterhånden er Tyrol også blevet kendt for sine mange luksuriøse spa- og wellness-hoteller. Der er dog mange danskere, der endnu ikke har fået øjnene op for den nye trend, så dk4 er rejst til Tyrol på en lille rundtur. I dette program besøger vi tre femstjernede spa- og wellness-hoteller. De tre hoteller er: Hotel Klosterbraü i Seefeld: http://www.klosterbraeu.com/ Hotel Liebes Rot-Flüh i Haldensee: http://www.rotflueh.com/de Bio Hotel Stanglwirt i Going: http://www.stanglwirt.com/dk/ Vi er med andre ord rejst til Østrig for at finde ud af om Tyrol er hot eller not!

Kanal 4

15:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay bliver anholdt for at udføre graffitimaling, men bliver løsladt da man finder ud af, hvem hendes far er. Tobys mor narrer ham til at spille ved en sammenkomst i kirken. Daphne og Emmett tager sammen til en motorcykel udstilling. Daphne bringer Angelo til skadestuen, efter at han er kommet til skade under en arbejdsopgave i familien Kennish hus.

16:05  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay og Zarra havner i en farlig situation, da de jager den vandal, som ødelægger deres gadekunst ved at overmale dem med grimme tags. Køkkenchefen Jeffs modstridende signaler forvirrer Daphne.

17:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. John og Kathryn inviterer Alex til en familiemiddag, men Bay må forlade selskabet da hun bliver tilkaldt for at redde Zarra ud af suppedasen. Scuba beder Daphne om at lyve overfor køkkenchefen Jeff. Toby og Nikki finder sammen.

Kanal 5

15:10  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Kriminalassistenterne Benson og Stabler drabet på en kvinde. Offeret er blevet fundet myrdet i sin lejlighed, der ligger ovenpå et kunstgalleri. Efterforskningen af kunstverdenen afslører nu et betændt arbejdsmiljø fyldt med voksen-mobning.

16:05  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. En mand, som lever af at rydde op på gerningssteder, får kidnappet sin datter, og holdet efterforsker nu muligheden for en sammenhæng mellem hans profession og datterens forsvinden.

17:05  

Forsvundet sporløst
Amerikansk krimiserie. Holdet leder efter en mor, som leder efter sin søn, der også er forsvundet.

dk4

18:25  

Motorcykel-liv
Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers. "Motorcykel-liv- er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 -" en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af -_Hr. og Fru Danmark-. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - for vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel". Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkeli

18:55  

The Diner
I dette afsnit skal Nipper og Mos til rejsegilde på The Diner FIFTY NINE i Vejle. Den nye restaurantchef Mia, som skal stå i spidsen for den nye diner, har sin første arbejdsdag og bliver som det første kastet ud i at lave burgere og milkshakes sammen med chefkokken, Jacob. Nipper inviterer, The Diners ledere, med til Strategi- og samarbejdsdag på Hotel Vejlefjord, og her bliver en syltet agurk omdrejningspunktet for en vigtig diskussion. Nipper får travlt, da leverandøren af alle The Diners fødevarer lukker med kort varsel, og han skal finde en ny med lynets hast, og så skal den store inspirations- og indkøbstur til USA planlægges. I serien -The Diner -" et nyt led i kæden- følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle -" The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaumann, som til dagligt kun omtales Nipper og Mos. Sammen har de startet The Diner, som er en amerikansk inspirere

19:30  

Super Bingo Lørdag

20:35  

Så skøn er Alperne ved Kitzbühel om vint

Kanal 4

18:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Sagen mod hospitalet nærmer sig et kritisk punkt, og Angelo når lige netop at vende tilbage inden retssagen går i gang. Bay får travlt med at returnere de penge, som hun "lånte" af John for at hjælpe Zarra. Daphne og Jeffs forhold støder på forhindringer. Emmett, Nikki og Toby danner et nyt band.

19:00  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphne møder ejeren af restaurant Maize, og det er ikke under de mest heldige omstændigheder. Bay rejser væk sammen med Zarra uden at fortælle det til nogen. Retssagen stresser John og Kathryn.

20:00  

Harry Potter og fangen fra Azkaban
Amerikansk-engelsk eventyrfilm fra 2004. Harry Potter og vennerne Rupert og Hermione har taget hul på deres tredje skoleår på Hogwarts, skolen for magi. Eventyret begynder igen, da morderen Sirius Black undslipper fra Azkaban-fængslet. Black mistænkes for at være håndlanger for Harry Potters arvefjende, den onde troldmand Voldemort. Og Harrys venner frygter nu, at Black er flygtet for at hævne sig på Harry. En hærgende seriemorder er imidlertid kun begyndelsen på Harrys problemer. De sjælesugende Dementor-vagter fra Azkaban har slået ring om skolen, for at fange Black, men deres tilstedeværelse påvirker Harry negativt. Sammen med vennerne må Harry opspore Sirius Black og løse mysteriet om den nat, hvor hans forældre blev dræbt.

Kanal 5

18:00  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik stopper to unge mænd, der er på vej til dueskydning. Føreren får en bøde for at køre uden sele, og da Henrik kan lugte alkohol, laver en han også en alkoholtest på føreren af bilen. Peter og hans kollega Ole har fanget en ung mand på en ulovlig knallert. Den unge mand forsøger at stikke af, men i forsøget vælter han, og det lykkedes de to betjente at pågribe ham. Henrik og Vlado er kaldt ud til en sag, hvor en Falck-bil er involveret i et trafikuheld. Bilen ligger totalskadet i et trafikeret lyskryds, og Vlado og Henrik assisterer med at dirigere trafikken udenom uheldet. Henrik og hans kollega Carsten er på aftenpatrulje, da de bliver kaldt ud til et indbrudsforsøg i et villakvarter. Indbrudstyvene er væk, men de undersøger i samarbejde med en vagt de forskellige tegn på indbrud ved huset.

19:00  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Benson og Stabler må gå undercover i rollerne som et ægtepar, som er ude efter at tilsætte lidt krydderi til deres sexliv ved at melde sig ind i en swingerklub. Deres virkelige formål er imidlertid at finde frem til mistænkte i drabssagen om en mand som er blevet fundet brutalt stukket ned.

20:00  

Den bestøvlede kat
Amerikansk animationsfilm fra 2011. Mange år før han møsdte Shrek og æslet Den Bestøvlede Kat er en strejfer og altid ude efter en måde at tjene til den næste skål mælk. Men bedst som han tror at alt ånder fred og idyl møder han sit match i skikkelse af Kitty Fløjlspote, og en stemme fra fortiden, som han aldrig havde troet, han ville høre igen: Klumpe Alexander Dumpe. Engang var de bedste venner, men de skiltes som fjender. Nu har de igen brug for hinanden; de er begge ude efter de magiske bønner, der kan føre dem til gåsen, der lægger guldæg. De har brug for Klumpes snedige planer og opfindsomhed, for Kittys behændige poter og for Kats vovemod i et halsbrækkende kup.

dk4

21:30  

DanskTOP Talent 2015
Dansvingerne består af duoen Tobias Ahnfelt-Rønne og Kristoffer Dam. Deres sang "Fest i gaden" har været et fast indslag til alle festlige lejligheder blandt duoens venner og bekendte siden 2001. Da Tobias´ kone så, at man kunne tilmelde sig til DanskTOP Talent showet, mente hun, at det nu var på tide, at sangen blev kendt i den bredere befolkning. Dette startede en lavine af underholdende oplevelser for Tobias og Kristoffer. I dette program fortæller de om, hvordan det hele begyndte, og hvorfor de fik naboklager fra blandt andet den forhenværende Statsminister Helle Thorning Schmidt, da de skrev og komponerede "Fest i gaden". De sætter også gang i festen på Kristoffers arbejdsplads, Allerød Gymnasium, og spiser en af verdens stærkeste chilier, blot fordi de lovede at gøre det, hvis de gik videre til finalen. Samtidig med dette har de svært ved at forstå, at sangen de skrev for 14 år siden, nu skal spille foran tusindvis af mennesker i Boxen i Herning.

22:30  

Koncert med Semino Rossi
Semino Rossi er i topform i denne koncert, der emmer af romantik, temperament og sydlandsk charme. Musikalsk bevæger Semino sig ubesværet fra Schlager-hits som -Für immer und einen Tag- og -Bella Romantica- -" der nok kan vække enhver kvindes slumrende romantiske tilbøjelighed -" til ægte sydlandsk charme i -Baila Morena, Baila-. At han denne gang også har en romantisk duet med schlager-fænomenet Andrea Berg, og en anden duet med den aldrende Don Ignacio fra Buena Vista Social Club, viser, hvor overlegent Semino forstår at bruge sin musikalske force til glæde for fans både i den sydlandske og den mere Schlager-orienterede ende af spektret. Som altid har Semino Rossi sit publikum i sin hule hånd -" de inddrages både i sang, dans og latter -" så stemningen er høj, når vi viser -Koncert med Semino Rossi Symphonie des Lebens-. God fornøjelse på dk4!

Kanal 4

22:50  

Close to Home
Amerikansk dramaserie. En mand, som Annabeth tidligere har fået bag tremmer, flygtede fra fængslet for et år siden. Under flugten myrdede han en vagt og tog en ung kvinde som gidsel, og det har hun været lige siden. Eller har hun? Da forbryderen gribes på fersk gerning, opdager Annabeth overraskende hemmeligheder i gidslets fortid.

23:45  

Dirty Teacher
Amerikansk tv-thriller fra 2013. Gymnasieeleven Emma mistænker klassens nye vikar for at forføre hendes kæreste. Men skoleledelsen tror ikke på hende, og det er derfor op til Emma og vennerne at sætte en stopper for forholdet. Men konsekvensene kan være dødelige.

Kanal 5

21:50  

Surrogates
Amerikansk sci-fi-actionfilm fra 2009. I en ikke så fjern fremtid, forlader mennesker kun sjældent sikkerheden i deres eget hjem, men sender i stedet robotiserede kloner ud; sexede, fysisk perfekte mekaniske gengivelser af sig selv. Det er ellers en perfekt verden, hvor kriminalitet, smerte, frygt og konsekvenser ikke længere eksisterer. Men da det første mord i årevis ryster det utopiske samfund, opdager FBI agent Greer en omfattende sammensværgelse bag hele surrogat systemet. Nu må han se stort på sin egen sikkerhed, afbryde kontakten til sin egen surrogat og sætte livet på spil for at opklare mysteriet inden han selv bliver det næste offer.

23:35  

Person of Interest
Amerikansk krimiserie. Reese er taget til forstæderne for at beskytte det seneste 'nummer'.

dk4

00:00  

Dit dk4

00:20  

Koncert med Bo Evers

01:20  

Mik Schacks Public Service
-Er der en læge til stede? Er der nogen mindrebemidlede-, spørger Mik Schack, mens han cykler rundt i Brumleby i København. Og hvorfor spørger han så om det, når han befinder sig i et af Københavns aller mest attraktive og originale boligområder på Østerbro i hovedstaden? Forklaringen følger, når Mik Schack først møder Bent Madsen, der er administrerende direktør i Boligernes Landsforening -" også kaldet Danmarks Almene Boliger -" og senere sammen med en af Brumlebys beboere, Erik Asmussen, tilbereder såkaldt -svansemad- -" en betegnelse, der vist også kræver en forklaring.

02:05  

MotorTV 2015
MotorTV tager denne gang seerne med til det nordligste Finland for at teste dæk på en frossen sø og jagte rensdyr. Vi tester også aktuelle nyheder i form af Toyota Aygo med foldetag, Honda Jazz i nye klæder, samt en spændende Subaru, der forsøger at forene en sportsvogn med en praktisk stationcar. Så se med i MotorTV her på dk4.

02:35  

TimeOut
Hvad vil det sige at løbe trailløb? Hvordan kommer man ud af en polokajak? Kan alle være med i en crossfit WOD? Og er Kung Fu virkelig som i filmene? Kung Fu synes at være omgærdet af mystik og for manges vedkommende er kampsporten formentlig noget, man forbinder med filmverdenen. Men i kampsportsklubben, The Colosseum, bliver der øvet cirkelspark, blokeringer og dyrestilarter, for her i kælderen midt i Aarhus dyrker man Kung Fu. I denne udgave af TimeOut får dk4s Trine Fuglholt Thomsen en forsmag på, hvad Kung Fu er for en sport eller rettere livsstil. Til sidst i programmet venter den endelige og hemmelige udfordring.

03:05  

Folkeuniversitetet på dk4
Personlighedspsykologien er en af psykologiens hoveddiscipliner og danner bl.a. basis for de forskellige psykoterapeutiske retninger, ligesom teorier om personlighed, identitet, subjekt og selv er vigtige inden for næsten alle human- og samfundsvidenskaber.

03:55  

Hverdagens opfindelser

04:00  

Anne-Vibeke rejser
Vintercamping er suverænt i Danmark, men for dem, der har prøvet det i flere år trækker udlandet ofte. I dette afsnit af Anne-Vibeke Rejser handler det netop om vintercamping, men denne gang i de norske fjelde. Anne-Vibeke har nemlig hægtet en Dethleffs på krogen og kørt til Hallingdal for bl.a. at besøge Norges første femstjernede campingplads Hallingdal Feriepark, der ligger i byen Ål mellem Oslo og Bergen. Anne-Vibeke fortæller om den skønne campingplads, giver gode råd til vintercamping og kørsel på de norske vinterveje og ser på oplevelser i området, der er ideel til alle former for skiløb, men også hundeslædekørsel, hestekanefart, kiteskiing og kulturelle oplevelser i den lille hyggelige by. Læs mere om vintercamping og destinationen Ål i Hallingdal på www.AnneVibekeRejser.dk Følg også Anne-Vibeke på www.facebook.com/AnneVibekeRejser

04:30  

Naturligvis

Kanal 4

01:35  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Daphnes chef er populær hos både Kathryn, Melody og Regina. Bay bruger Angelo til at sno sig udenom Johns skrappe regler. Kathryn er jaloux på al den opmærksomhed, som Regina får under et interview.

02:30  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay bliver anholdt for at udføre graffitimaling, men bliver løsladt da man finder ud af, hvem hendes far er. Tobys mor narrer ham til at spille ved en sammenkomst i kirken. Daphne og Emmett tager sammen til en motorcykel udstilling. Daphne bringer Angelo til skadestuen, efter at han er kommet til skade under en arbejdsopgave i familien Kennish hus.

03:25  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. Bay og Zarra havner i en farlig situation, da de jager den vandal, som ødelægger deres gadekunst ved at overmale dem med grimme tags. Køkkenchefen Jeffs modstridende signaler forvirrer Daphne.

04:10  

Switched at Birth
Amerikansk dramaserie. John og Kathryn inviterer Alex til en familiemiddag, men Bay må forlade selskabet da hun bliver tilkaldt for at redde Zarra ud af suppedasen. Scuba beder Daphne om at lyve overfor køkkenchefen Jeff. Toby og Nikki finder sammen.

Kanal 5

00:35  

Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

01:30  

Adele and the Secret of the Mummy
Kustoderne på Naturhistorisk Museum i Paris går nærmest i koma, da et 136 millioner år gammelt pterodaktyl-æg udklækkes, og flyveøglen slipper fri. Den gæve journalistkvinde Adèle lader sig dog ikke afficere af den usædvanlige nyhed: Hun er lige vendt hjem fra Egypten med en genopstanden mumie.

03:40  

Krimi5 Tema
Dansk kriminalmagasin. Programmet ser nærmere på, hvor voldeligt og råt det er at komme i Bad Standing. Kenneth vil ud af bandemiljøet, efter han blev dømt for at skyde ved McDonald's. Men det er ikke noget, som sker ustraffet. Når rockere forsøger at komme ud af banderne, foregår det sjældent uden konsekvenser for det tidligere bandemedlem. Krimi5 Tema går tæt på nogle af de skæbner, som har mærket volden på egen krop og som i dag lever i konstant frygt for at miste livet. Kronvidnet MFP fik sine tidligere venner i Hells Angels bag lås og slå, da han samarbejdede med politiet og stak sine egne. Programmet dykker ned i sagen, og Stine Bolther møder bl.a. de rockere, den tidligere AK81'er stak til politiet.

04:30  

Krimi5 Tema
Dansk kriminalmagasin. Bandekrigen blusser op igen. Kampe mellem bandegrupperingerne er blusset op igen, og der bliver hele tiden betalt tilbage - "øje for øje, tand for tand". En tilfældig mand bliver det uskyldige offer, da der bliver skudt på Cafe Våren på Amager. Krimi5 går tæt på bandekrigens mange uskyldige ofre, og taler med ofre og pårørende, som ikke forstår al den meningsløshed. I Køge kæmper banderne Bloodz og Black Cobra om magten i en lokal og blodig bandekrig. Thimo Zevenbergen blev kun 22 år, før han faldt som et af de mange ofre, den voldsomme bandekrig har krævet.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209010332