dkby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 31. december 2015

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 31. december 2015

dk4
Kanal 4
Kanal 5
 
dk4
Kanal 4
Kanal 5
dk4
Kanal 4
Kanal 5
dk4
Kanal 4
Kanal 5
dk4
Kanal 4
Kanal 5
dk4

23:25  

Koncert med Moonjam
Moonjam var et stort navn på den danske jazz-pop-rock scene sidst i 80´erne og først i 90´erne. Med koncerten Raining i Asia møder vi et mere modent, men stadig let legende band, der deler deres smooth jazz/populærmusikalske kompositioner med os. Der er absolut ingen store spørgsmål, der skal besvares, man skal bare læne sig tilbage og nyde øjeblikket - og den store spilleglæde!

Kanal 4
Kanal 5

23:30  

Politijagt
Dansk dokumentarserie. Henrik møder et lastbilvogntog, som er alt for stor til den lille vej. Chaufføren mener, han bliver fyret, hvis Henrik giver ham en bøde. Senere bliver Henrik overhalet af en narkopåvirket bilist, som har kone og barn i bilen. Jørgen stopper en knallert uden nummerplader, som kører for hurtigt og ikke har forsikring, men føreren er ligeglad. På en landevej giver Vlado en kvinde en stor bøde for at køre for hurtigt.

dk4

00:20  

Horsens Night
HEDE HITS I HORSENS! Se med når Benjamin Koppel og Nellie Ettison, sammen med en håndfuld af landets dygtigste sangere og musikere, skaber et overflødighedshorn af partymusik, i et brag af et tv-show på Horsens Ny Teater. Taget på det hæderkronede og smukke teater bliver stærkt udfordret, når store hits, som Pharrel Williams -Happy-, og Michael Jacksons -Rock With You-, garneret med danske klassikere som, -Magi i luften- eller -Jeg vil la lyset brænde, brager af sted fra scenen, hvor også et Stevie Wonder- og et Beyoncé- medley, vil gøre det mere end almindelig svært for publikum at sidde stille. Det er tv-stationen dk4, der -" i samarbejde med det århusianske musikbureau, Front Of House -" har skabt denne unikke og enestående musikbegivenhed, der udmønter sig i et fornemt tv-show, som sendes på dk4. Den musikglade tv-station har i dette efterår optaget ni store DanskTOP Talent-shows på Horsens Teater, hvor kapelmester Mark Chemnitz og dk4 All Stars har dannet musikalsk opbaknin

02:10  

Koncert med Le Freak

03:10  

Koncert
Der har været stille om det københavnske Band, Baal. På de københavnske teaterscener har man dog kunne finde forsangeren Bjørn Fjæstads markante vokal bl.a. i Betty Nansens teaterets Mozart. Trods det at det seneste album var anmelderrost, har Baal valgt at være stille længe. Så for at glæde fans er vi gået i arkivet og har fundet en koncert fra Train, hvor Baal formåede at give den hele armen. - En god koncert her på dk4!

Kanal 4

00:00  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. Danmarks førende bryllupsplanlægger Christel Winther skal arrangere ungdomskæresterne Bettina og Claus' bryllup på Næsbyholm Slot. Midt under brylluppet må Christel på skadestuen i flere timer med gommens datter, så hvordan mon festen forløber imens? I Monaco er jetsettets foretrukne bryllupsarrangør Frank Damgaard presset på tiden. Han er til møde med en ny potentiel kunde, og han skal samtidig afholde bryllup i den anden ende af byen. Da Frank når frem til bruden Brunna, er hun slet ikke kommet i gang med stylingen, og det får store konsekvenser for brylluppet.

00:55  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. I Monaco er Frank Damgaard virkelig kommet på arbejde, da han har svært ved at overbevise en kommende kræsen kunde om, hvor hun skal giftes. Han finder også tid til at besøge sin gode veninde designeren Isabell Kristensen, der var brudepige til Prins Alberts bryllup sidste år i Monaco. Bryllupsplanlægger Iben Dwight får problemer, da jetsetparret, reality-stjernen Shawna og hendes kæreste Breet fra San Diego skal giftes på Hawaii. Iben er presset med tidsplanen, da Shawna ikke kan blive færdig til tiden og gommen venter nervøst på sin brud. Christel Winther er taget til Mallorca, for at undersøge om hun i fremtiden skal tilbyde øen til sine bryllupskunder. Men der bliver også tid til kærlighed med kæresten Morten.

01:50  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. Jetset-bryllupsplanlæggeren Frank Damgaard har udfordringer med dagens forkælede brudepar. Mangemillionæren Michael og hans kommende kone Christina har nøje udvalgt den danske bryllupsplanlægger i Monaco.

02:45  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. Christel Winther er fløjet til Frankrig for at arrangere et stort slotsbryllup for et norsk brudepar. Og det giver den danske bryllupsplanlægger problemer - ikke bare med sproget, men også med en fransk præst.

03:30  

Bryllupper for millioner 2
Dansk dokumentarserie. Frank Damgaard i det mondæne Monaco er yderst presset, da han har sagt ja til at have to bryllupper på samme tid. Og de prominente brudepar må ikke opdage, at han skal være to steder på en gang. Det meget velhavende iranske par Aisha og Francois kræver fuld opmærksomhed.

04:15  

Ghost Whisperer
Amerikansk dramaserie.

Kanal 5

00:30  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Prentiss tilkalder hjælp hos to tidligere venner fra Interpol for at opspore en gammel fjende. Reid finder spor som kan hjælpe holdet med at opspore forældrene til en autistisk dreng.

01:25  

Criminal Minds
Amerikansk krimiserie. Efter en række mistænkelige drab har Prentiss fået mistanke om, at hendes gamle arvefjende fra Interpol kan være involveret. Det får hende nu til at frygte for holdets sikkerhed, efterhånden som hendes fjende nærmer sig.

02:20  

CSI
Amerikansk krimiserie. Mens holdet efterforsker en sag om nogle ligdele der er fundet i en lade, dukker et vidobånd op på laboratoriet som ændrer hele motivet.

03:15  

Party på Ibiza
Dansk reality-serie. Der opstår drama imellem reality-veninderne Irina og Julie, da Julie trodser Irinas ønske og går sin egen vej. Den internationale dj-duo ANEK fester på den lokale radiostation forud for deres store gig på den populære klub Sankeys. Golddiggerne Sascha og Cecilie opsøger andre transseksuelle i Ibizas homo-kvarter, og det får stor betydning, ikke mindst for Sascha. Og så bliver Cecilie og Sascha sat i stævne af fotografen, som har taget modelbilleder af dem. Lea, som er kæreste med destinationschefen Lars, havde glædet sig til ferie på Ibiza, men den gik i vasken, da Lars fik lokket Lea til at hjælpe, hvor han arbejder. Men nu skal Lea forkæles. De to gamle klassekammerater Jean Michel og Peter har været på Ibiza for at besøge deres fælles veninde Sasha. Og nu er det tid til et tårevædet farvel.

04:00  

Krimi5 Tema
Dansk kriminalmagasin. Programmet ser nærmere på, hvor voldeligt og råt det er at komme i Bad Standing. Kenneth vil ud af bandemiljøet, efter han blev dømt for at skyde ved McDonald's. Men det er ikke noget, som sker ustraffet. Når rockere forsøger at komme ud af banderne, foregår det sjældent uden konsekvenser for det tidligere bandemedlem. Krimi5 Tema går tæt på nogle af de skæbner, som har mærket volden på egen krop og som i dag lever i konstant frygt for at miste livet. Kronvidnet MFP fik sine tidligere venner i Hells Angels bag lås og slå, da han samarbejdede med politiet og stak sine egne. Programmet dykker ned i sagen, og Stine Bolther møder bl.a. de rockere, den tidligere AK81'er stak til politiet.

04:50  

Hverdagens helte
Dansk dokumentarserie. Ambulancebehandleren bliver denne gang sendt ud til en ældre mand, med stærke smerter i maven, mens brandfolkene både må tage sig af en brændende bus og klippe taget af en splinterny Audi, da manden i bilen klager over stærke smerter i nakken.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2015, DKBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203053600